AdrianMutu posted on 3-6-2004 11:44 AM

Kolam Renang Awam di KL/Selangor

Boleh bagi tau tak kat mana kolam-kolam renang awam kat area KL/Selangor ... kalau yang ada kelas belajar berenang, or scuba diving classes sila la bagi tau dengan kos-kos yang terlibat.  Ni kawan-kawan yang nak belajar berenang tanya.

Thanking you in advance.

Nurana posted on 3-6-2004 11:53 AM

dkt je dengan rumah ana... ada satu Pusat Belajar Berenang. ana dah lupa plak apa nama dia. kat situ ler dulu ana belajo berenang. tp nie bukan kolam renang awam! :lol pastue plak dekat pandamaran... ada satu kolam renang awam rasanya... dedekat kompleks sukan. tatau la, tak pernah kotor sbb orang kata kotor! yarks~ :puke:

tunteja78 posted on 3-6-2004 12:08 PM

pak aji leh cuba kat UM..murah je..RM2 je tuk org luar..ada offer classes ajar brenang gak..

JunkMail posted on 3-6-2004 01:33 PM

kelab syabas - kat A&W pj tuh.. pun ada gak

mattromeo posted on 3-6-2004 02:31 PM

kolam renang kat Kompleks Sukan Bangsar
RM1 aje skali masuk
ramai awek pakai bikini maa
:cak:

myville posted on 3-6-2004 02:58 PM

Originally posted by AdrianMutu at 2-6-2004 08:44 PM:
Boleh bagi tau tak kat mana kolam-kolam renang awam kat area KL/Selangor ... kalau yang ada kelas belajar berenang, or scuba diving classes sila la bagi tau dengan kos-kos yang terlibat.  Ni kawan- ...


no idea....hehehe

DugongKota posted on 3-6-2004 03:36 PM

Originally posted by AdrianMutu at 3-6-2004 11:44 AM:
Boleh bagi tau tak kat mana kolam-kolam renang awam kat area KL/Selangor ... kalau yang ada kelas belajar berenang, or scuba diving classes sila la bagi tau dengan kos-kos yang terlibat.  Ni kawan- ...


Open only for lady/Women/Girl/ every satuday 4-5pm. area Ulu Klang. Near Zoo negara.

Interested pm me.

ONLY FEMALE:)

perutBUNCIT posted on 3-6-2004 07:36 PM

kat One Utama ..ground floor..male/female /besar kecil all size

perutBUNCIT posted on 3-6-2004 07:38 PM

silap ..kat lower ground floor ...belakang kenny roger roasters ...nak blajor nyelam pong boleh ..tapi kalau weekend ramai orang ..shoppers pun lepak kat situ ..

IndraPutra76 posted on 4-6-2004 10:13 AM

Saya pernah jadi life guard masa study. Sekarang tak tau boleh ke idak lagi. Lesen dah kematian. Lama dah...

Kalo nak ajar yang basic basic mungkin boleh lagi kot.


Belajar teknik asas dulu:
-Belajar floating guna kicking board.
-Belajar cara nafas.

Pastu baru belajar style ikut step:
Breasttroke dulu, lepas tu Free Style kemudian, Butterfly


Tempat berenang KL Selangor :
Kat UPM Serdang
Kat UM
Kat Pusat Akuatik Shah Alam
Kat BUkit Jalil
Kat Cheras
Sekarang : Kat Ampang jaya (Apartment) Security tak check kalo kita masuk situ.

WanieAyunie posted on 4-6-2004 10:24 AM

kalu bab kolam renang nih.
dulu ler masa kecik selalu ler berenang-renang kat MINDEF Jln. Semarak...
bayar RM 1.00 sorang.
tapi takder trainer ler.. main gasak sendiri ler....

tapi ler nih tak tau ler bukak lagi ke tak.....

maaf ler bro. wanie tak dapat membantu...
kalau dapat info wanie bagitau...

erhm posted on 4-6-2004 03:51 PM

wanie.. buka lagi :) sampai sekarang anak sedare aku pergi.... balik rumah terus terbakar :cak:

an2toncit posted on 4-6-2004 04:00 PM

dulu kalo sekolah selalu ponteng gi swimming kat sebelah restoran eden tu (bukit bintang).....sekarang takde dah pool situ

WanieAyunie posted on 7-6-2004 02:29 PM

Originally posted by erhm at 2004-6-4 03:51 PM:
wanie.. buka lagi :) sampai sekarang anak sedare aku pergi.... balik rumah terus terbakar :cak:

oooo yeke..
org awam leh masuk jugak ker..

Cooki3Munsta posted on 8-6-2004 09:16 AM

Originally posted by WanieAyunie at 2004-6-4 10:24 AM:
kalu bab kolam renang nih.
dulu ler masa kecik selalu ler berenang-renang kat MINDEF Jln. Semarak...
bayar RM 1.00 sorang.
tapi takder trainer ler.. main gasak sendiri ler....

tapi ler nih ta ...

ooo....kat situ ye?

aku dulu pi pakai short tapi dia suh main kat tempat bebudak sebab tak pakai swimming trunk. Nak tukar takde pulak. So, main la kat tempat bebudak..:bgrin:

cuki posted on 8-6-2004 10:11 AM

Originally posted by Cooki3Munsta at 24/06/2003 09:16 AM:


ooo....kat situ ye?

aku dulu pi pakai short tapi dia suh main kat tempat bebudak sebab tak pakai swimming trunk. Nak tukar takde pulak. So, main la kat tempat bebudak..:bgrin:
ppeeeewwiiitttt..:malu:

AdrianMutu posted on 8-6-2004 11:19 AM

Originally posted by DugongKota at 3-6-2004 15:36:
Open only for lady/Women/Girl/ every satuday 4-5pm. area Ulu Klang. Near Zoo negara.

Interested pm me.

ONLY FEMALE:) Ha ... TQ ... kawan aku yang nak belajar ni pompuan ... so dia tanya, kalau nak belajar kena bawak sendiri ker board tu, costume lak macam mana ... trainer tu lelaki ker pompuan?  Sekian, terima kasih.

dockers posted on 8-6-2004 02:05 PM

kat UPM ada trainer ni pompuan

seek1u posted on 9-6-2004 04:32 AM

dulu aku selalu gi KOLAM RENANG JALAN WELD..

sekarang tak tau ada lagi ke..atau dah tutup

Cooki3Munsta posted on 9-6-2004 05:16 PM

Originally posted by cuki at 2004-6-8 10:11 AM:

ppeeeewwiiitttt..:malu:

pakai short je cuki...dulu masa muda2...:malu:

bebeh posted on 21-6-2004 03:01 PM

aku dulu ser bajar benang kat keramat jer jalan gurney umah orang chikgu tuh hajar very cepat pandailah................kor try trylah..............tak perlu nak pakai bikini........jst pakai.........seluar tite ngan baju nipis yang tak berlengan.............harga pun tak lah mahal.............aku pun dah tak ingat raser nya dalam..........2 ratus lebih kot..........tapi sebulan kor bajar kor dah pandai..........sebulan pun cukuplah.................

dudip_dudam posted on 18-3-2005 11:37 AM

Kat jalan ulu kelang pun ada... lg bagus sebab laki pompuan diasingkan. call aje.. 03-41089355 ... tanyalah mereka

dudip dulu belajar berenang kat sungai dan parit di kampung.tapi semuanya sudah hilang keaslianya ditelan arus pembangunan

no_identity4 posted on 19-3-2005 01:16 AM

sapa ada info.... Kat UKM punya tempat renang macam mana? bayarannya, pakaiannya, .....apa 2 lah yang berkaitan....

tqtqtqtq...

Kilokahn posted on 22-3-2005 08:06 AM

UIA pon ada gaks. Separate, men n women.

GreenHawa posted on 1-6-2006 01:55 PM

kat UIA pon ada.. dibukak utk public gak rasanya.. kat kompleks sukan siantan ke apa kat sblh poliklinik selayang nak menghala ke kg nakhoda ada gak... tp kelas berenang tu taktau lak ada ke idak
Page: [1] 2
View full: Kolam Renang Awam di KL/Selangor