msms2005 Publish time 23-6-2006 09:59 AM

Urut batin utk wanita.....

Ada tak sesiapa yg pernah buat urut ni? Ada tak yg boleh share apa sebenarnya urut ni? Ingin tahu....

athieyra Publish time 6-7-2006 10:45 PM

Reply #1 msms2005's post

x penah dgr pun.. :hmm: :hmm: :hmm:

neotoxin Publish time 6-7-2006 10:57 PM

wat mende nih? :stp:

miss_comel Publish time 7-7-2006 02:26 AM

urut secara batin atau urut tenaga batin?
kalau tenaga batin pompuan ada .. bidan urut peranakan naik balik.. kire urut bagi sampai batu meriam kembali tmpt asal selepas jatuh masa beranak or sbb2 lain mcm makan bende sejuk byk sgt..

athieyra Publish time 7-7-2006 07:30 AM

Reply #4 miss_comel's post

batu meriam? :hmm:

neotoxin Publish time 7-7-2006 07:44 AM

Reply #5 athieyra's post

tu la pasal.. amende batu meriam tu? :stp: Peluru meriam ke?

Kopi-Topi Publish time 7-7-2006 09:03 AM

nama mak aku meriam..... :hmm:

msms2005 Publish time 7-7-2006 02:01 PM

dapat info dari seorg pengurut pompuan...urut batin utk pompuan sama dg urut batin lelaki. Dari hujung kakai hingga ke pinggang. merangkumi kawsan peranakan , pinggul dan juga serata alat sulit. interesting...kan?

R2D2 Publish time 7-7-2006 02:31 PM

since ni zaman wireless
urut pun kena ikut peredaran zaman

hifive Publish time 7-7-2006 04:34 PM

Ada sorang pengurut pompuan nie boleh buang angin satu badan, sampai kat "situ" pun boleh keluar angin cam kentut....so lagi rapat ler.

Musti best!

MsAnonymous Publish time 7-7-2006 05:24 PM

Reply #5 athieyra's post

isk..
awak budak lagi mana tau


:)

athieyra Publish time 7-7-2006 08:19 PM

Originally posted by MsAnonymous at 7-7-2006 05:24 PM
isk..
awak budak lagi mana tau


:)

pandainyaaa...:clap:
mana tau sy budak2??... hehehehe :lol :lol :lol

msms2005 Publish time 10-7-2006 08:37 AM

Reply #10 hifive's post

tapi bila anu kita kena urut....berapa lama kita boleh tahan and muka buat derkk jer?

rani Publish time 10-7-2006 07:06 PM

Originally posted by miss_comel at 7-7-2006 02:26 AM
urut secara batin atau urut tenaga batin?
kalau tenaga batin pompuan ada .. bidan urut peranakan naik balik.. kire urut bagi sampai batu meriam kembali tmpt asal selepas jatuh masa beranak or sbb2 ...


biasanya org belah2 utagha je yg ckp 'batu meriam'. kalau area2 kl dan selatan ni mmg depa tak tau apadia batu meriam tu.

rani Publish time 10-7-2006 07:14 PM

Originally posted by neotoxin at 7-7-2006 07:44 AM
tu la pasal.. amende batu meriam tu? :stp: Peluru meriam ke?

batu meriam tu maknanya peranakan wanita la....angkat naik balik. kalau jatuh, esok2 peknen lagi senang keguguran.

miss_comel Publish time 10-7-2006 07:14 PM

Originally posted by rani at 10-7-2006 07:06 PM



biasanya org belah2 utagha je yg ckp 'batu meriam'. kalau area2 kl dan selatan ni mmg depa tak tau apadia batu meriam tu.

aku duk kl(bukan org utara), tau je.. so nak ckp camne ek? g-spot ye?

rani Publish time 10-7-2006 07:21 PM

Originally posted by miss_comel at 10-7-2006 07:14 PM


aku duk kl(bukan org utara), tau je.. so nak ckp camne ek? g-spot ye?

besanya org kl cakap rahim je.

miss_comel Publish time 10-7-2006 07:23 PM

Originally posted by rani at 10-7-2006 07:21 PM


besanya org kl cakap rahim je.

ha lagi satu peranakan.. kalau peranakan turun, nafsu pompuan pun turun, so urut tenaga batin akan menaikkan peranakan n nafsu pompuan akan kembali normal n hebat..

hifive Publish time 10-7-2006 08:34 PM

Originally posted by msms2005 at 10-7-2006 08:37 AM
tapi bila anu kita kena urut....berapa lama kita boleh tahan and muka buat derkk jer?

Bukan nya bunyi macam kentut, tapi you akan rase angin keluar la agaknya. Tapi ketat memang ketat ler lepas tu....

nenekglamer Publish time 12-7-2006 12:08 AM

Originally posted by msms2005 at 7-7-2006 02:01 PM
dapat info dari seorg pengurut pompuan...urut batin utk pompuan sama dg urut batin lelaki. Dari hujung kakai hingga ke pinggang. merangkumi kawsan peranakan , pinggul dan juga serata alat sulit. in ...

Isshh...

Tak dapat bayangkan wakakakakaka...

nenekglamer Publish time 12-7-2006 12:10 AM

Originally posted by rani at 10-7-2006 07:06 PM



biasanya org belah2 utagha je yg ckp 'batu meriam'. kalau area2 kl dan selatan ni mmg depa tak tau apadia batu meriam tu.

Ni yg org putih panggil 'SERVIKS' ke??

Just wondering...

miss_comel Publish time 12-7-2006 12:51 AM

Originally posted by nenekglamer at 12-7-2006 12:10 AM


Ni yg org putih panggil 'SERVIKS' ke??

Just wondering...

ntah la.. tak sure

msms2005 Publish time 12-7-2006 10:26 AM

Reply #22 miss_comel's post

yes...betul.....cervix bercantum dg ovary(rahim).

shah_69 Publish time 14-7-2006 10:39 PM

tukang urut saya pon ada cerita pasal ni.....katanya...memang di urut spt urut batin lelaki....tapi konsentrate di bahagian bibir besar dan bibir kecil, ari ari dan juga di kawasan bijik kelentit.....

LakiMillenieum Publish time 17-7-2006 01:23 PM

Originally posted by shah_69 at 14-7-2006 10:39 PM
tukang urut saya pon ada cerita pasal ni.....katanya...memang di urut spt urut batin lelaki....tapi konsentrate di bahagian bibir besar dan bibir kecil, ari ari dan juga di kawasan bijik kelentit.....




Betull...tu shah... wife aku ader gaks citer tu..sebab dia selalu gi urut gitu..
benda ni pun utk suami gaks kan..
Pages: [1] 2 3
View full version: Urut batin utk wanita.....