Mimpi Publish time 11-7-2006 10:20 AM

nak cari pembekal kurma,kuih raya, serunding,dodol.

kat sini ada sesiapa yg tau mana nak cari pembekalkurma, kuih raya, serunding dan dodol.
baru pertama kali nak buat bisnes.. kalau sesiapa yg pernah berniaga
sila silalah memberi nasihat pada mimpi.. mimpi memang tak reti apa2 pun. tolong yea kawan2.
terima kasih.

mac_su Publish time 11-7-2006 10:28 AM

Originally posted by Mimpi at 11-7-2006 10:20 AM
kat sini ada sesiapa yg tau mana nak cari pembekalkurma, kuih raya, serunding dan dodol.
baru pertama kali nak buat bisnes.. kalau sesiapa yg pernah berniaga
sila silalah memberi nasihat pada m ...

My sis in law boleh supply biskut gajus. 50 pcs for RM17.Tapi kena COD.

HerSheys Publish time 11-7-2006 10:31 AM

kalo kerepek raya cam rempeyek dan tumpi nak tak?

ruzkidcni Publish time 20-7-2006 04:45 PM

Reply #1 Mimpi's post

hi..kami pun ada menjual kuih raya, serunding, keropok ikan n tudung, kain n etc...kalau nk jd sales ejen pls PM

seri_mersing Publish time 21-7-2006 08:10 AM

Hi,

I pon ader jual kueh untuk raya. bermacam2 jenis.....kalau berminat nak jualkan, boleh terus pm saya....

Claudia_Lestat Publish time 21-7-2006 05:24 PM

wah..aku banyak terlepas pandang ni. actually aku pon ada supplier utk kuih2 raya ni. byk jenis. nanti aku bg list.

hirai_saza Publish time 24-7-2006 09:47 AM

Reply #6 Claudia_Lestat's post

bleh tak tolong bagi list utk beskut2 raya..

kalo ada gambo bagus gakkk

hafizuka Publish time 24-7-2006 06:07 PM

saza, jauh sampai ke sini hehehe

low_profile Publish time 25-7-2006 10:24 AM

aku lak boleh supply serunding...
mcm² serunding ada...daging, ayam, ikan
serunding ni mmg best...mmg dh ramai customer tetap dia...
harga pon mmg berpatutan...

DaBom Publish time 25-7-2006 11:05 AM

hi mimpi
saya adalah pembekal serunding paling fames kat kelantan (Kg Laut mari) serunding daging, ayam & ikan sumer ader...
harga boleh dirunding jika mimpi ambik secara pukal...or nak buat makan sendiri
juz PM me cepat2 sebelom terlambat....
memang best serunding nih melatop...
dedek35@yahoo.com/0196978521

[ Last edited byDaBom at 25-7-2006 02:59 PM ]

Cupcake@79 Publish time 25-7-2006 11:39 PM

Hi, Boleh tak kalau ruzkidcni pm i utk bagi harga n jenis kueh raya yg u jual. I berminat sangat ni. Tank u.

sharlina Publish time 26-7-2006 11:32 AM

Saya Jual Kuih Raya - the best!

Mimpi,

Saya ada menjual kuih raya, kalau berminat, boleh lah tgk gambar. Dan kalau masih berminat, PM je saya tau call terus Ina @ 013-3628988.

Sape-sape lagi nak jadi agen boleh call saya terus.

http://img346.imageshack.us/img346/8863/tartnenasyo8.jpg

TART NENAS - RM 20.00 / container Harga Agen = RM 17.00/container

http://img226.imageshack.us/img226/7885/sujitw2.jpg

BISKUT SUJI/ARAB = RM 16.00/containerHarga Agen = RM 14.00/container

http://img145.imageshack.us/img145/8563/londonalmondrh5.jpg

LONDON ALMOND - RM 20.00/container Harga Agen = RM 17.00/container

http://img503.imageshack.us/img503/9076/semperityy2.jpg

SEMPERIT = RM 16.00/container Harga Agen = RM 14.00/container


Sape yg berminat boleh contact Ina @ 013-3628988

TQ

mrs_teratai Publish time 26-7-2006 03:04 PM

pembekal kurma ada tak?

Izzuddin Publish time 26-7-2006 04:11 PM

saya boleh membekalkan kurma kepada anda. penghantaran akan dibuat dalam masa 3 minggu lagi....kami telah mengimport 2 kontena kurma dari iran.

ada 2 jenis

ajmal 300gram
emirate 300 gram

hendaklah membeli dalam kuantiti yang banyak
harga boleh runding

call saya 0122956654

DaBom Publish time 2-8-2006 01:48 PM

kasik up skit ini topic:pmuka:

bahri Publish time 5-8-2006 06:20 PM

Mencari Pembekal Kuih

Assalamualaikum

Saya membekalkan kuih raya dan buah kurma pada harga yg amat menarik - utk maklumat lanjut sila hubungi 019 6923205 atau email pada shaifulbahri@msn.com

[ Last edited bybahri at 5-8-2006 06:21 PM ]

silverchair959 Publish time 5-8-2006 06:55 PM

eh...raya dah nak dekat ek ??

plamsat Publish time 5-8-2006 08:32 PM

Originally posted by Mimpi at 11-7-2006 10:20 AM
kat sini ada sesiapa yg tau mana nak cari pembekalkurma, kuih raya, serunding dan dodol.
baru pertama kali nak buat bisnes.. kalau sesiapa yg pernah berniaga
sila silalah memberi nasihat pada m ...


kurma China tanpa bijiRM7.50 sekilo.minima5kg
kos penghantaran cepat5kg RM10   10kg RM15   20kgRM25
cara bayar bank in kat maybank
emailplamsat@yahoo.com
HARGA DAN KOS HANTAR UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA SAHAJA

[ Last edited byplamsat at 5-8-2006 08:34 PM ]

plamsat Publish time 8-8-2006 02:18 PM

Originally posted by plamsat at 5-8-2006 08:32 PM



kurma China tanpa bijiRM7.50 sekilo.minima5kg
kos penghantaran cepat5kg RM10   10kg RM15   20kgRM25
cara bayar bank in kat maybank
emailplamsat@yahoo.com
HARGA DAN KOS HANTAR...

KALAU AMBIL BANYAK KIRA HARGA BORONG
SMS   012 4620725 PENANG

KALAU NAK SATELIT TV PUN ADA

honeydew_78 Publish time 8-8-2006 03:14 PM

hai semua..

Saya ada supply kerepek pisang RM10shj per kg.Fresh. Leh laa PM kalo nak.

Izzuddin Publish time 9-8-2006 08:11 AM

Originally posted by Izzuddin at 26-7-2006 04:11 PM
saya boleh membekalkan kurma kepada anda. penghantaran akan dibuat dalam masa 3 minggu lagi....kami telah mengimport 2 kontena kurma dari iran.

ada 2 jenis

ajmal 300gram
emirate 300 gram

...

kurma-kurma terbut di bungkus di dalam kotak seberat 300gm...harga pasara untuk emirate ialah rm8 dan harga pasaran untuk ajmal ialah rm10.....

bagi kuantiti melebihi 200 kotak harga bagi ajmal ialah rm6.50 dan emirate ialah rm3.50 sekotak....sila hubungi sya auntuk tempahan...kurma-kurma ini berkualiti tinggi dan bukan cap ayam

plamsat Publish time 25-8-2006 11:51 PM

KURMA CHINA TANPA BIJI SEKOTAK 10KG RM80

KURMA CHINA TANPA BIJISEKOTAK 10KGRM80 .TERMASUK HANTARAN EKSPRESS KE SELURUHSEMENANJUNG MALAYSIA AJA.
SMS 012 4620725 ATAU PM SAYA

[ Last edited byplamsat at 26-8-2006 12:00 AM ]

sinar_inspirasi Publish time 26-8-2006 11:30 PM

serunding masih ada lagi stok... sapa2 nak buat bisnes bleh sms aku atau kawan aku.... 013 9326465 (jaki)

seri_mersing Publish time 28-8-2006 12:05 PM

biskut raya

Seri_mersing supply 4 kuih raya...banyak lagi sebenarnyer tapi gambar lom update insyaAllah minggu nie siap update..rega agent leh lagi rendah lagi.....kalau minat leh call 013-3974586...Lin

http://www.wanitamelayu.com/forum/viewtopic.php?t=4799

punchup Publish time 28-8-2006 12:33 PM

saya ada jual honey cornflakes, 100 cups = rm40.00, PM je lah.... :love:
Pages: [1] 2 3 4 5
View full version: nak cari pembekal kurma,kuih raya, serunding,dodol.