island_insane posted on 30-8-2006 09:07 PM

Kat mana ada jual rambut palsu di area KL / Sel ?

Kat mana ada jual rambut palsu di area KL / Sel ?

Dan berapa harganya untuk rambut palsu biasa yg panjang tu?

Hana posted on 30-8-2006 09:13 PM

kawan aku penah ckp..kat sg wang dan midvalley..
ari tu aku jalan2..aku pun nampak kedai rambut palsu nie ada kat ampang park..
tapi, kawan aku suka beli kat midvalley..dia kata..rambut palsu nmpk mcm real...

lows^man^lyrics posted on 30-8-2006 09:47 PM

Reply #1 island_insane's post

kat saloon rambut..harga depends jenis rambut yg ko nak beli:tq:

amoinye posted on 30-8-2006 11:35 PM

ermm kalau tak silap kat Lot 10 ada satu kedai jual rambut palsu..not sure kedai tuh ada lagi ke tak..sg wang pun ada banyak..

azerlma posted on 1-9-2006 10:50 AM

kat sunway piramid pun ader... beso gaks kedai nye...

mssG posted on 1-9-2006 11:28 AM

kat kl plaza, tingkat 3 ke 4, ade one whole big shop!tapi harga agak mahal sbb kualiti bagus and erra fazira slalu beli kat situ, so kira agak popular la kedai nih, beratus2 rambut palsu, naik lemas laa kiranye..good luck!!

kalau nak murah, kat sinma pun ade...

shidahameera posted on 2-10-2007 04:24 PM

Originally posted by mssG at 1-9-2006 11:28 AM http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif
kat kl plaza, tingkat 3 ke 4, ade one whole big shop!tapi harga agak mahal sbb kualiti bagus and erra fazira slalu beli kat situ, so kira agak popular la kedai nih, beratus2 rambut palsu, naik le ...

rambut palsu kat SHINS ada, giant kelana jaya, dan semua giant rasanya ada, tapi bukan dlm giant store kat luar dialah

gilakentang posted on 2-10-2007 04:41 PM

Kat Sg Wang banyak

elmosofea posted on 2-10-2007 04:54 PM

i pernah beli kat area pandan rasanye..nak kasitau addr tak ingat coz ikut kwn pegi..kuality mmg elok..n murah pun..rm70 kalau tak silap....mcm real..kat sini lah erra fazira selalu beli hehehe..

tapi tu lah i beli till now tak guna lagi coz tak reti nak pakai sendiri..simpan aje dlm kotak..kuang..kuang..kuang..

shidahameera posted on 2-10-2007 05:25 PM

Originally posted by elmosofea at 2-10-2007 04:54 PM http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif
i pernah beli kat area pandan rasanye..nak kasitau addr tak ingat coz ikut kwn pegi..kuality mmg elok..n murah pun..rm70 kalau tak silap....mcm real..kat sini lah erra fazira selalu beli hehehe.. ...

rambut palsu mmg tak tahan lama, saya pun tak tau camner nak jaga.
beli tahun lepas rm230 kat shins, la ni nak pakai dah rosak, dia jadi kerinting pulak

tightcherry posted on 3-10-2007 12:47 AM

kat kedai jenny pandan jaya.. kalau sape2 nak, i bole orderkan..

elmosofea posted on 3-10-2007 07:54 AM

Originally posted by tightcherry at 3/10/2007 12:47 AM http://forum3.cari.com.my/images/common/back.gif
kat kedai jenny pandan jaya.. kalau sape2 nak, i bole orderkan..

I rasa kedai ni lah yg i pegi kalau tak silap, jenis rumah kedai right? Not expensive..price dlm rm70 kan?

elmosofea posted on 3-10-2007 07:57 AM

Reply #10 shidahameera's post

i lak tak pernah guna pun...letak dlm box, but it's still in good condition.

kalau tak silap i, u bleh basuh then gantung kan kasi kering sendiri...no blow dry. if want it lasting better beli tpt letak rambut tu kan...that's what seller tu kasi tau i dulu2.

reenz013 posted on 3-10-2007 08:12 AM

akt sungai wang ada...kat floor2 belah atas

kacang^soya posted on 3-10-2007 12:35 PM

Yg jenis siput (bun) punya ader tak, rambut haku panjang bwh wavy, buat siput nampak tak uniform...so cover siput pelesu ok kot...nak pakai ngn kebaya nyonya

reenz013 posted on 3-10-2007 12:39 PM

Reply #15 kacang^soya's post

adalah...kau pergi je kat sungai wang...segala2nyer ada..

jom jalan2

shidahameera posted on 3-10-2007 01:53 PM

Originally posted by reenz013 at 3-10-2007 12:39 PM http://forum3.cari.com.my/images/common/back.gif
adalah...kau pergi je kat sungai wang...segala2nyer ada..

jom jalan2

jalan2 cari rambut palsu

Ice_Q posted on 3-10-2007 01:55 PM

Kat Hot Market ada (Sg. Wang) tapi tak tahu berkualiti ke tak.
Dulu selalu lalu dalam Lot 10..ada satu kedai khas utk rambut palsu kat situ.

uminabil posted on 3-10-2007 02:24 PM

Kat Sunway Pyramid ada satu.......boutique rambut palsu....cuma aku tak ingatlah apa nama boutique tu.....

candiew posted on 3-10-2007 02:25 PM

nak beli rambut palsu....ambik no nie 0163492326 Jenny Wig...kedai dia kat Pandan Jaya....ramai makeup artist....artist...nyah2 satu malaya turun dtg kedai dia nieh kalo nak borong rambut palsu ...

shidahameera posted on 3-10-2007 04:50 PM

Originally posted by candiew at 3-10-2007 02:25 PM http://forum3.cari.com.my/images/common/back.gif
nak beli rambut palsu....ambik no nie 0163492326 Jenny Wig...kedai dia kat Pandan Jaya....ramai makeup artist....artist...nyah2 satu malaya turun dtg kedai dia nieh kalo nak borong rambut palsu ...

ehehh....tengkiu,bulehlah i call

chanela255 posted on 3-10-2007 06:13 PM

Originally posted by candiew at 3-10-2007 02:25 PM http://forum3.cari.com.my/images/common/back.gif
nak beli rambut palsu....ambik no nie 0163492326 Jenny Wig...kedai dia kat Pandan Jaya....ramai makeup artist....artist...nyah2 satu malaya turun dtg kedai dia nieh kalo nak borong rambut palsu ...

ha ahhh lalingggg....murahhh and service memuaskan hati ku...baik tul jenny tuhhh...mak sukaa...hehe...so far dah 5 kali g kedai jenny...habis semua fringe mak borong...:lol:

arwien posted on 4-10-2007 12:37 AM

Kat sg. wang ade few kedai yg supply brg2 salon. Harga dia pun aku rasa lagi murah dr tpt2 lain sbb itu ari aku beli hair mask pun lagi murah dr salon rabun biasa.

reenz013 posted on 4-10-2007 10:24 AM

Reply #23 arwien's post

tulah tak silap aku..rege kat situ dlm puloh2 smpi ratus

kiki-lala posted on 4-10-2007 12:07 PM

kat sg.wang mmg ada .... tapi kat belakang2 ... kena meneroka lah
Page: [1] 2
View full: Kat mana ada jual rambut palsu di area KL / Sel ?