arishan24 posted on 3-9-2006 03:11 PM

kecurian pakaian dalam...

aku ada join forum untuk girls...ada satu thread tu membincangkan masalah derang yg selalu sgt kehilangan pakaian dalam semasa sidai..most of them tinggal kat condo or aprtment la...ada ke korang yg pernah mengalami masalah yg mcm ni? besar sgt ke masalah ni...

BabeYSHa posted on 3-9-2006 03:26 PM

Ermmm..Haku penah ilang bra dulu masa dok umah bujang...Huhuhuhu.....entah sapalaa sapu... :kant:

ermmmm.....Bagi haku bahaya gaklaa...sebab takut dapat kat owang yg iri hati nak wat hidup kita porak peranda..atau diri kita dalam kesusahan....Mana laa tau...dijampinya....disantaunya..(mintak simpang laa :pray: )

Ermm...penah dulu..masuk METRO.....seorang budak lelaki, 19 tahun yang kerjayanya seorang penjaga toilet telah ditangkap oleh pihak berkuasa atas sebab mencuri bra dan panties sebanyak 1 guni!!!!  :o:  Gila kaa hapaaaaa....masalah mental ke.....nak jual kee undergarment tue semua, haku pun tatau...  :nyorok:

seachNdestroy posted on 3-9-2006 04:28 PM

pernah alami perkara ni dulu time sekolah. Masa tu stay ngn family. Kitorang pelik kenapa kain baju yang kitorang sidai kat umah tu, kekadang dijumpai bersepah.. sidai kat depan rumah, jumpe kat belakang umah... kekadang jumpe dalam kete buruk ayah aku.. Penah satu hari ni kain baju kurung yang aku sidai kat depan umah, terjumpa kat belakang umah, kain tu penuh dengan tompok-tompok cecair yang dah keras... Suar dalam mak aku, kakak aku ngan aku yang hilang pun kitorang jumpe bersepah kat belakang umah.

Satu hari, malam bulan puasa ni, kakak aku ternampak kelibat lelaki tengah terhendap-hendap nak capai kain baju kat umah kitorang. Pastu kakak aku sergah.. nak tau tak?? Rupa-rupanya anak jiran aku yang buat keej tuh!! :o: tak sangka sangat.. nampak macam budak baik.. dia baru je form 2 ke form 3 time tu.. Then kakak aku pegi umah budak tu, jumpe mak dia and bagitau apa yang anak dia dah buat. Mak dia sampai nangis2 tak percaya anak dia yang punye keje tu.. kakak aku siap tunding jari kat muka anak dia tu cakap, " Muka ni lah yang saya nampak tengah capai kain kat umah saya.."

Tak sangka gila.. anak jiran sendiri yang buat dajal.. huh.. :geram: :geram:

[ Last edited by  seachNdestroy at 3-9-2006 04:29 PM ]

Amirdaa posted on 3-9-2006 07:46 PM

Pernah...time belajar dulu.... selalu sgtlah..esp kalau yg kaler itam& merah.....
tapi yg paling seram...masa haku pi Pangkor...tu pun masa sekolah gaklah.... kami pi 4 org... 2 laki 2 pompuan..kawan2 ajerlah...pi mancing.... aku sidai sat ajer kat balkoni chalet tu....ntah time biler pencuri tu curi... haku punyer jer yg di curi....

lows^man^lyrics posted on 3-9-2006 07:51 PM

lain kali lock ngan ibu kunci la baru tak hilang..sorry saya gurau jer ..:nyorok:

padlie posted on 3-9-2006 08:31 PM

Orang yang curi tu ada masalah psikologi sebenarnya... Nak melempiaskan nafsu tak kena pada tempat.. Takkan tak tau mencuri tu berdosa... Kalau nak jugak gi la beli kat kedai pakaian terpakai... Takpun mintak pinjam je.. Pad jamin gerenti DAPAT!!! 100% DAPAT!!!

padlie posted on 3-9-2006 08:32 PM

Originally posted by lows^man^lyrics at 3-9-2006 07:51 PM
lain kali lock ngan ibu kunci la baru tak hilang..sorry saya gurau jer ..:nyorok:

Silap2 harga ibu kunci lagi mahal... Takpun ibu kunci leh jual kat besi buruk... Eh, boleh ke?:hmm:

lows^man^lyrics posted on 3-9-2006 09:59 PM

Originally posted by padlie at 3-9-2006 08:32 PM


Silap2 harga ibu kunci lagi mahal... Takpun ibu kunci leh jual kat besi buruk... Eh, boleh ke?:hmm:
hehe back to the topic..sat gi kena sound ngan mod B..:nyorok:

antiQue posted on 4-9-2006 01:06 AM

Err.. tak pernah terjadi kat saya..

Cuma teringat masa saya sekolah rendah, ada sorang budak lelaki sebaya saya yg agak psycho.. dia suka curik seluar dalam budak-budak perempuan dalam kampung, dan bawa tidur.. saya tak tau apa jadi dengan budak tu sekarang, after 18 years :hmm:

MillionIdeazKid posted on 4-9-2006 08:18 AM

Originally posted by Amirdaa at 3-9-2006 19:46
Pernah...time belajar dulu.... selalu sgtlah..esp kalau yg kaler itam& merah.....
tapi yg paling seram...masa haku pi Pangkor...tu pun masa sekolah gaklah.... kami pi 4 org... 2 laki 2 pompuan ...

heran jugak apsal yg ko pnya je dicuri? x basuh kot.. :lol:

inazlina posted on 4-9-2006 08:41 AM

so far tak penah lagi...

tapi baru2 ni adik kol... pakaian dlm ilang kat umah sewa dia... hehehe

BabeYSHa posted on 4-9-2006 08:51 AM

Reply #8 lows^man^lyrics's post

hep...hep.....  :P  :ketuk:  Nak kenan babab neh.....

cemana nak taruh mangga lak kat sotong kering tue...wakakakakaak... :lol

BabeYSHa posted on 4-9-2006 08:52 AM

Reply #4 Amirdaa's post

:nyorok:  ALONGGGG....

Amirdaa posted on 4-9-2006 09:01 AM

Originally posted by MillionIdeazKid at 4-9-2006 08:18 AM


heran jugak apsal yg ko pnya je dicuri? x basuh kot.. :lol:

basuh lah!!! basuh ngan syampoo.... heheehee
tu sidai lepas basuh yg ilang tuh...
million ni...kang haku tembak kang
million:tembak::tembak:

midori88 posted on 4-9-2006 09:27 AM

hahaha..lelaki curik undergarment ppuan memang biasa kita dengar..tapi ppuan curik undergarment lelaki tak pernah kita dgr..itu menunjukkan aper erk..hahahaha...

mamia posted on 4-9-2006 09:45 AM

aku pernah hilang masa duk kat hostel dulu.....:kant:

siottttttttttt jer pencuri tu.....:ketuk:

c_manis posted on 4-9-2006 09:56 AM

Originally posted by arishan24 at 3-9-2006 03:11 PM
aku ada join forum untuk girls...ada satu thread tu membincangkan masalah derang yg selalu sgt kehilangan pakaian dalam semasa sidai..most of them tinggal kat condo or aprtment la...ada ke korang y ...

Saya ada pengalaman, berlaku setahun yang lepas.. Saya tinggal kat Condo area PJ. Bra saya hilang 12 helai akibat disapu oleh kaki sapu baju dalam.. Bra tu saya baru cuci dalam pukul 8.00 mlm then keesokkan harinya nak gi keja dlm pukul 6.30 pagi dah takde semuanya..huhuhuhu... Peliknya hanya bra saja dirembat tapi seluar dalam yang tinggal.. Bra tu jenama Wacoal weiiii.. habis stock bra saya..

Pencuri tu kait bra saya dari jeriji dapur.. Pastu dah terjadi camni saya pun pasang dawai mata punai..padan muka kau pencuri baju dalam tak boleh curi baju dalam lagi just pandang jer ler.. :pmuka: :pmuka: :pmuka:

Kepada pencuri.. PULANGKAN LAAA...... :pray:

budin99 posted on 4-9-2006 11:44 AM

dulu masa aku duk flat dulu ada ler dengar kehilangan mendalah ni..dengar2 citer budak pompuan jugak yg rembat...pilih yg berjenama sahaja kut..Iyalah...nak beli tak mampu kot..masih sekolah..tu yg dia rembat tu keh keh keh...

MillionIdeazKid posted on 4-9-2006 12:59 PM

Originally posted by Amirdaa at 4-9-2006 09:01


basuh lah!!! basuh ngan syampoo.... heheehee
tu sidai lepas basuh yg ilang tuh...
million ni...kang haku tembak kang
million:tembak::tembak:

no wonder la..ko guna syampoo anti kelumumur kot.. :o:

MillionIdeazKid posted on 4-9-2006 01:03 PM

Originally posted by c_manis at 4-9-2006 09:56


Saya ada pengalaman, berlaku setahun yang lepas.. Saya tinggal kat Condo area PJ. Bra saya hilang 12 helai akibat disapu oleh kaki sapu baju dalam.. Bra tu saya baru cuci dalam pukul 8.00 mlm t ...

12 helai sekali hilang?
dah brp lama ko simpan bra ko hingga 12 helai ko basuh sekaligus?
aku rasa pencuri tu bengang sbb ko jenis malas basuh bra kot..huhuhu

Hang posted on 4-9-2006 01:29 PM

dia curik tu nak buat ubat jerawat kot.....

dulu masa kat kampung .. ramai pompuan tak berani sidai pakaian dalam tu kat ampaian...
kononnya spenda pompuan mujarab buat sapu hilangkan jerawat
betul ke ?

razifah posted on 4-9-2006 01:35 PM

Budin...ifa setuju...ade jugak perempuan yg curi....dulu anak perempuan jiran yang buat...yang hilang jenama triumph pulak tue...siot ajer..ingat murah2 ker...:onf:

d'zeck posted on 4-9-2006 02:42 PM

Originally posted by midori88 at 4-9-2006 09:27 AM
hahaha..lelaki curik undergarment ppuan memang biasa kita dengar..tapi ppuan curik undergarment lelaki tak pernah kita dgr..itu menunjukkan aper erk..hahahaha...
itu menunjukkan
yg lelaki tak payah risau hilang
undergarment..
simple je jadi lelaki ni..
tapi zaman2 batu dulu
maybe ade gak kes pompuan curik
ni mid..

arishan24 posted on 4-9-2006 04:10 PM

aku sendiri pun ada xperience,tp bukan aku la yg curik..housemate aku masa tinggal kat 13 shah alam.housemate sorang lagi ni bawak gf tido sekali..aku dah agak, malam mesti mamat yg ketagih bra n panty ni operasi, so aku buat2 tido mlm tu masa couple tu kuar g uptown, aku nampak dia bukak beg minah tu..amik sehelai dua then masuk toilet.. siuuutttt je..ahahaha...sampai sekarang aku senyap...

MillionIdeazKid posted on 4-9-2006 04:14 PM

apsal senyap? bisu ke?
Page: [1] 2 3 4 5
View full: kecurian pakaian dalam...