Googie posted on 26-9-2006 01:25 PM

BOLEH TAK BESARKAN BUAH DADA??

Benarkah buah dada/payudara boleh dibesarkan...?
Pernah dulu kawan yg guna JELITAYU beritahu payudaranya naik saiz lepas makan produk tu..
Penah cube makan xde ape2 pun.
Teringin la nak besarkan dan mantapkan..
Operation....? SORI..TAK MAU...!
Kalu xde kite maintainkan je laaaah yg ada nie... (ok gak..)

Sesape kengkawan yg ada pendapat ttg nie....??

hafis posted on 26-9-2006 02:40 PM

Benarkah buah dada/payudara boleh dibesarkan...?

Payudara boleh dibesarkan.Ada banyak cara nak besarkan payudara.You boleh suntik hormon,guna krim,makan pil etc.Payudara membesar dengan keaktifan hormon estrogen dalam badan.Hormon estrogen ni yang aktifkan tisu-tisu otot payudara untuk membesar.Hormon ni aktif dalam umur remaja..Pil or krim yg ada kat pasaran tu kebanyakkannya berunsurkan hormon pembesaran lah.Macam-macam brand ada kan?
Saya tak galakkan you pakai krim atau makan pil sebelum you consult dengan specialist sebab takut ada komplikasi kronik kalau salah dos.Make sure you tahu the best treatment untuk besarkan payudara you.Good Luck

Googie posted on 26-9-2006 03:21 PM

Dalam pasaran mmg terdpt byk brand sampai x tau yg mane elok.
Kalau tanye sume kata ok....
gerenti...
tapi since dah cube 2/3 kali didapati x oklah...
Ada gak kengkawan yg beminat dlm projek nih especially bg yg dah kawin dan beranak pinak tuh...
tu x temasuk yg segan nak bertanya tuh...

Macam nyah2 tu diaworang suntik hormonlah yee...?
Selamat x?

nenekglamer posted on 26-9-2006 11:04 PM

Nak mantapkan jer.. takmo besarkan dahhh.. Heheheheheh

DARSITA posted on 27-9-2006 01:13 AM

Jangan ler makan ubat ubatan ni - takut ada kesan sampingannya nanti. Yang tak kawin tu dont worry, proses pembesaran anda belum expire lagi sabor ... :)

riyad71 posted on 27-9-2006 07:12 AM

bersyukur ler dengan aper yg ader:pray:

hainina posted on 27-9-2006 02:10 PM

golongan nyah suntik hormon

inazurah posted on 29-9-2006 10:33 AM

emm.... hahhahhhaha... belum jawap lagi aku dah gelak.... dulu mese remaja akunye boleh kate beso gak la, la ni lepas2 dah kawin ngan ade anak lagikkkkkkk beso... hahaah.. petuanye senang je, carik la tangan2 ala2 chef tu, yg pandai uli2 tepung... sure leh beso.... suh dia uli.. hehehehh.... sori hah... jgn marah.... bulan2 mulia nih....

Googie posted on 29-9-2006 02:27 PM

memantapkan dan mencantikkan selepas beranak pinak ni bukankah baik...
utk diri sendiri dan suami juge....:)
ape kate nenekglamer?
yg lain2?

farahviv posted on 29-9-2006 07:54 PM

ada jugak teknik urutan tertentu yg boleh memantapkan payudara. yg kendur pun leh naik balik... tp x ingat lak kat mana nk cari tukang urut ni. my friend tu dia punya payudara mmg mantap and besar, dia kata dia urut dgn minyak selalu. minyak kelapa kalo tak silap.. wallahu a'lam

Nisa_online posted on 30-9-2006 06:58 AM

Reply #8 inazurah's post

yer la...tapi masalahnya kalo dah kawin pon masih pakai cup A...kekdg sedey tau...jeles nengok org lain.....:(

Nisa_online posted on 30-9-2006 07:03 AM

tak ada ke sesaper yg boleh jawab soklan tuan rumah nih? kalo ader produk utk besarkan...yg terbukti berkesan n tak de kesan sampingan....silalah kongsi ya...nisa pon nak tau lebih lanjut....:)

kamar22 posted on 30-9-2006 12:06 PM

bleh cuba Lelan Vital Bust Serum cosway punya...:cak:

limesherbet posted on 30-9-2006 12:50 PM

buat Chest Press :bgrin: hehe. takdela besarkan. tapi boobies kite toned..so nampak besar la

nenekglamer posted on 30-9-2006 03:35 PM

Originally posted by Nisa_online at 30-9-2006 06:58 AM
yer la...tapi masalahnya kalo dah kawin pon masih pakai cup A...kekdg sedey tau...jeles nengok org lain.....:(

Haku pulak kengkadang segan bila terlalu 'tertonjol'. Orang tak pandang muka aku.. tapi err..

meh trade size.

blackmore posted on 30-9-2006 08:40 PM

Originally posted by Nisa_online at 30-9-2006 06:58 AM
yer la...tapi masalahnya kalo dah kawin pon masih pakai cup A...kekdg sedey tau...jeles nengok org lain.....:( ...sis...learn how to love your body...tell yourself...small breasts rockss!!...and dont let other pple tell u differently...not even your hubby...ok?...:love:

myfriendbiz posted on 30-9-2006 10:16 PM

dah besar nak kecik.. dah kecik nak besar...

isk isk.. susah susah jadi pompuan nih......

Baik jadi laki.. takyah susah susah nak pikir pasal boobs...( sebabnya nak BAGI NAMPAK menarik )
cuma pk hat bawah tu je ( TU PUN TAKDAK ORANG TGK

Googie posted on 3-10-2006 12:32 PM

Originally posted by Nisa_online at 30-9-2006 06:58 AM
yer la...tapi masalahnya kalo dah kawin pon masih pakai cup A...kekdg sedey tau...jeles nengok org lain.....:(


kite ni senasib ke nisa? huhuhu

Googie posted on 3-10-2006 12:41 PM

Originally posted by kamar22 at 30-9-2006 12:06 PM
bleh cuba Lelan Vital Bust Serum cosway punya...:cak:


Dah try dah.. infact kalu jenis yg sapu2 sume i dah try tp sedey..
x besar pun...huhu..
dulu lepas bersalin no. 4 saiz 36...
baby hbis nyusu... die jadik 34..
la ni baby dah 3 tawoon die jadik 32...
aaa:o:.... imposible..imposible...(gurau ni tau...)

Adik kite ni x le jatuh cume jd mengecik...

Nisa...
tgk gambaq nisa tu adiknye cam besar jer....:nerd:

Googie posted on 3-10-2006 12:43 PM

Originally posted by inazurah at 29-9-2006 10:33 AM
emm.... hahhahhhaha... belum jawap lagi aku dah gelak.... dulu mese remaja akunye boleh kate beso gak la, la ni lepas2 dah kawin ngan ade anak lagikkkkkkk beso... hahaah.. petuanye senang je, carik ...


ina...
kite punye kes ni takkan salah uli kot...:hmm::geram::nerd:

Comel posted on 11-10-2006 03:28 PM

ade terbaca dlm forum mane ntah, dorg mkn pil perancang, bai utk kulit n besarkan saiz PD.. pil diane-35 salah satunyer, yg ni nyah slalu amik..

nasuha30 posted on 11-10-2006 08:52 PM

senang je...suruh hubby hisap setiap hari..sebelum hubby hisap your breast..
sapukan madu terlebih dahulu kat your breast..

betul ni..i'm not kidding.. tapi bulan puasa ni jangan buat waktu siang..nanti batal puasa..

my wife sekarang makin bangga ngan dia punya breast...

wakakakakaka

kamar22 posted on 12-10-2006 08:55 AM

boleh jgk cuba suppliment SURI dri NASUHA..antara khasiatnya -

~ Menegangkan dan mencantikkan kulit ? Astrigen dalam manjakani boleh mencantikkan kulit dan mencegah jerawat.
~ Rawatan payudara ? Oleh kerana manjakani mempunyai sifat-sifat menegangkan kembali otot-otot, maka amalan meminum suri yg mengandungi manjakani dapat memperbaiki payudara yang telah hilang kekenyalannya.

utk maklumat lanjut bleh jenguk2 kt sini...MORE INFO

polaris_girlz posted on 12-10-2006 09:53 AM

kebanyakan Produk just tuk menegang kan je hehee...bukan tuk mbesar kan PD...

lindasam posted on 12-10-2006 10:12 AM

ader sorg akak tuh dah lama dia kawen. boobs n montot dia mantap. tanya dia aper rahsia. senang jer. akak sapu 'gam asli' selalu. kat muka ko pun ko bole buat. benda tu bukan kotor, dia ckap. cuba la pd yg bminat
Page: [1] 2 3 4 5
View full: BOLEH TAK BESARKAN BUAH DADA??