PahBedah posted on 11-10-2006 08:13 AM

Mama Juwie Ke Mana??

ehh nak tanya, korang ada tak tau cerita Mama Juwie??
aku dengar cerita dia dah join tabligh sekarang?? betul ke??

Aku pun mmg tak pernah nampak nama dia kat mana-mana kolumn hiburan...

sape ader dengar? ada member aku ckp dia join group tabligh kat area subang jaya / PJ

leftrani_kel posted on 11-10-2006 08:24 AM

aku pun rindu mama juwie..

kate_lost posted on 11-10-2006 08:25 AM

mama juwie aku taktauu..bukan dia selalu kat majalah mangga ker??

yg aku tau huzz...meluatla sejak dia amik alih HAI tu..gambar ahli sports kat belakang tu seksi2 tak berbaju jer...hari tu ahli bina bdn siap pakai seluar kecik ja..hampeh semua gambar mcm tu..meluat sungguh...

rajoli posted on 11-10-2006 08:26 AM

tu la nasib bila jadi pondan ni..bukan nak kata apa...waktu muda memang la senang ..boleh keje dan ade duit..tapi bila dah tua..tak keje ke ( cntohnya.) mana nak dtg duit..idup dah la sorang2..last2 mati macam tu je...

PahBedah posted on 11-10-2006 08:32 AM

tu le, tp aku dengar mama juwie dah join tabligh dan jadi 'manusia' dah...

tapi tatau le betul ke tak..

nazurah posted on 11-10-2006 08:47 AM

dulu aku satu kelas dgn anak sedara mama juwie ni...nnt aku cuba riki2 dgn kengkawan aku..

narvmarishka posted on 11-10-2006 08:50 AM

hmm...mama juwie ni kategori wartawan hiburan yg lama gak dlm urtv dan mangga...

KL63 posted on 11-10-2006 08:53 AM

ni otai ni..

PahBedah posted on 11-10-2006 03:00 PM

tader saper ke tau pasal mama juwie ni???
ishkkkk
mane syd..syd cekap sikit..

TabletSusu posted on 11-10-2006 03:03 PM

uikkssss.. aku sampai terlupa kewujudan mama juwie ni..
lama sgt xdgr berita dia

lolen posted on 11-10-2006 03:07 PM

ada...tengah bancuh kuih kat belakang umh aku ni haaa

yellowish posted on 11-10-2006 03:17 PM

tak tahu lah apa kesah nyer..tapi my sis penah dok berjiran ngan dia...dia ni dok rajin bagi kucing makan kat area umah dia tu.....bersedekah pada haiwan....

yellowish posted on 11-10-2006 03:18 PM

tapi......masa tu rupa dia lah...tak nampak pulak dah berbah kan...tapi tu ada lah berbulan2 yg lalu..sekarang ni tak tau lah pulak kan....

chiquititamichi posted on 11-10-2006 03:18 PM

mama jalil...

me_shhiza posted on 11-10-2006 03:21 PM

mama juwie nie aku suka gak dgn dia...

biskut_milo posted on 11-10-2006 03:23 PM

Originally posted by kate_lost at 11-10-2006 08:25 AM
mama juwie aku taktauu..bukan dia selalu kat majalah mangga ker??

yg aku tau huzz...meluatla sejak dia amik alih HAI tu..gambar ahli sports kat belakang tu seksi2 tak berbaju jer...hari tu ahli  ...
:setuju::setuju::setuju: sesangat lar setuju

redsentra posted on 11-10-2006 03:23 PM

jgn kutuk mama juwie aku suka dia.. semenjak aku baca gossip2 or cite2 yg di kuar kat kolum dia x pernah pun dia kutuk artis kaw kaw... tu la baru wartawan hiburan bungan macam SSS

muneerah posted on 11-10-2006 03:29 PM

ye laa...jom la jejak kasih mama juwie...mana dia ek??

premierleague posted on 11-10-2006 03:31 PM

Originally posted by redsentra at 11-10-2006 03:23 PM
jgn kutuk mama juwie aku suka dia.. semenjak aku baca gossip2 or cite2 yg di kuar kat kolum dia x pernah pun dia kutuk artis kaw kaw... tu la baru wartawan hiburan bungan macam SSS

:setuju::setuju::setuju:
dulu aku rajin gak baca urtv. mmg kebanyakan artis ni, kalu byk probs, ske cari mama juwie ni luahkan perasaan.pulak tu, yg bagusnye, mama juwie ni xde lah expose lebih2 mcm niezam, SS, etc...sume tu gile glemer je lebih.setau aku, mama juwie mmg x penah putar belitkan statement seseorang artis yg diinterbiunye.

awek_wolverine posted on 11-10-2006 03:34 PM

aku pon terlupa tentang kewujudan mama juwie niii....

myasha posted on 11-10-2006 03:38 PM

dimana saja dia berada, semoga sihat sihat selalu........hehehehe

narvmarishka posted on 11-10-2006 04:03 PM

Originally posted by premierleague at 10-10-2006 09:31 PM


:setuju::setuju::setuju:
dulu aku rajin gak baca urtv. mmg kebanyakan artis ni, kalu byk probs, ske cari mama juwie ni luahkan perasaan.pulak tu, yg bagusnye, mama juwie ni xde lah expose lebi ...

:setuju: malah siap bagi nasihat lagi,bukan wartawan sekarang jaga tepi kain orang dgn buat cite bebukan...baik laki,perempuan mahupun "sebaliknya"....

lonely_surina posted on 11-10-2006 04:04 PM

banyak sungguh thread pasal reputz ni...

eldorado posted on 11-10-2006 04:11 PM

mm..yer tak yer jugek mana lah si mama juwie nak menghilang ek..?hari tue terserempak dgn huzz kat kawasan rumah aku..huzz dgn juwie seangkatan ke..?

bettyboops posted on 11-10-2006 05:52 PM

dah bukak kisah mama juwie ni.. i tingat plak citer ustaz masa study dulu.. ustaz ni dulu kerja dgn utusan.. dia ckp mama juwie tu bila hari isnin sampai khamis jadi jalil n bila jumaat jadi juwie.. sampai sekarang i tak faham maksud ustaz tu..:hmm::hmm::hmm:
Page: [1] 2 3 4 5 6 7
View full: Mama Juwie Ke Mana??