Squall-Leonhart posted on 12-12-2006 11:09 AM

Cara nak ke Berjaya Times Square

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/83/Kltransit.gif

Cara nak ke Berjaya Times Square<b

Nak gi kat Berjaya Times Square ni senang sesangat. Korang just ikut jer sepanjang Jalan Pudu sampai kat simpang traffic light Jalan Hang Tuah / Jalan Imbi (kat situ ada laluan monorel, korang takkan terlepas). Berjaya Times Square betul2 kat simpang traffic light kat situ.

Tapi aku nasihatkan korang supaya gunakan monorel / LRT ataupun naik motor jer sebab laluan situ memang azab giler kalau korang naik keter. Untuk korang yang guna monorel, turun kat stesen Imbi okey? Amik perhatian, KL Monorail bersilang dengan Star LRT kat stesen Hang Tuah manakala Star LRT bersilang dengan Putra LRT kat Masjid Jamek (rujuk peta kat atas).

[ Last edited by  bzzts at 28-1-2007 03:04 AM ]

fairy_hobbit posted on 28-1-2007 09:48 PM

good thread la.. rasanya elok gak kalau sapa2 nak tanya abt going places via rail kat kl kat sini.

noddyFARHANA posted on 29-1-2007 12:28 AM

bukit nanas bukan intercahange dgn putra klcc ke??
memang laa jauh...
tapi nampak kat map macam ke dang wangi lagik dkat...
mane putra dang wangi leh inter chnge dgn putra eg??

skycrew posted on 29-1-2007 09:27 AM

Reply #3 noddyFARHANA's post

putra dang wangi boleh interchange dengan monorail bukit nanas

bzzts posted on 30-1-2007 02:15 PM

hehe, utk info, topik ni sbnrnya jemputan utk gath board comics. aku tengok tarikh dah expired, so, aku edit le sebab info kat sini masih berguna.

kredits to Squall-Leonhart :tq:

GreenHawa posted on 9-2-2007 02:16 PM

lor.. baru nak story jalan nak kesana.. rupanya pernyataan bukan pertanyaan...:P

True-X posted on 12-3-2007 11:20 AM

dah tak best berjaya times square nieh..

skycrew posted on 13-3-2007 06:28 PM

Reply #7 True-X's post

best woo time square.

aku pegi pon sebab main bowling stiap hari rabu :lol:

cyber_mania posted on 14-3-2007 01:22 PM

dari shah alam nak kna turun kl sentral la ni:L

nanamiri posted on 26-7-2007 08:03 AM

Reply #7 True-X's post

Update d thread....


Nape tak best lagi???

aku nak g ronda lah..kat KL soon....

yaneng posted on 30-7-2007 09:16 AM

kalau nak lepak lama2 di borders kat sini best, sebab takde org...jadi kerusi empuk tue selalu jer free....boleh ler baca magazine n books dgn tenang....:)

ian_hamzah posted on 31-7-2007 09:49 PM

Reply #11 yaneng's post

suka lepak kat borders tu sambil baca2 buku gak ka yaneng...??:)

tunteja73 posted on 1-8-2007 10:43 PM

Kalau dari area Sg Besi, masuk je Terowong Smart,
terus keluar Bukit Bintang, dah dekat dgn Berjaya Times Square...

shidan76 posted on 15-9-2007 04:39 PM

saya tiap-tiap hari Jumaat mesti lalu Berjaya Times Square sebab naik monorel
untuk pergi ke stesen Hang Tuah nak sembahyang Jumaat kat Masjid Bukhary.
Page: [1]
View full: Cara nak ke Berjaya Times Square