peret posted on 4-1-2007 12:41 AM

WANITA LEBIH KUAT NAFSU DARI LELAKI??

benarkah wanita lebih kuat nafsunya dari lelaki? ... wanita 9 nafsu 1 akal ... lelaki 1 nafsu 9 akal ... betol kah?

arnabkiut posted on 4-1-2007 12:49 AM

memang lerrrr......

arnabkiut posted on 4-1-2007 12:50 AM

tp kalo pondan ke nyah ke...lesbian ke...gay ke...camner lak derang ehh........

sweet_potato posted on 4-1-2007 01:09 AM

Reply #3 arnabkiut's post

nafsu depa bertambah 2x kot..

salwani911 posted on 4-1-2007 01:35 AM

nafsu yg 9 tu maksudnya bukan nafsu sex jer
tpi napsu nak berhias cantik
nak brg kemas
kasut dan lain2
sbb tu pompuan suker shopping
nafsu seks tu cuma sbhgn kecil dari yg 9 tu

lelaki plak ada 1 nafsu, hampir 100% daripda yg 1 tu utk sex

badreena posted on 4-1-2007 08:39 AM

Originally posted by salwani911 at 4-1-2007 01:35 AM
nafsu yg 9 tu maksudnya bukan nafsu sex jer
tpi napsu nak berhias cantik
nak brg kemas
kasut dan lain2
sbb tu pompuan suker shopping
nafsu seks tu cuma sbhgn kecil dari yg 9 tu

lelaki plak  ...


:setuju::setuju::setuju::setuju:

lows^man^lyrics posted on 4-1-2007 08:42 AM

sbb tu pompuan suker shopping
pompuan = shopping = pompuan:setuju:

pst:paling tak tahan masa megasale berduyun duyun orang pompuan:bgrin:

chemist_UTM posted on 4-1-2007 08:45 AM

Originally posted by salwani911 at 4-1-2007 01:35 AM
nafsu yg 9 tu maksudnya bukan nafsu sex jer
tpi napsu nak berhias cantik
nak brg kemas
kasut dan lain2
sbb tu pompuan suker shopping
nafsu seks tu cuma sbhgn kecil dari yg 9 tu

lelaki plak  ...


http://img.photobucket.com/albums/v733/adieha/thtitter.gif


:setuju: setuju..betul kata salwani tu

chemist_UTM posted on 4-1-2007 08:47 AM

Originally posted by lows^man^lyrics at 4-1-2007 08:42 AM

pompuan = shopping = pompuan:setuju:

pst:paling tak tahan masa megasale berduyun duyun orang pompuan:bgrin:

weeii..bershopping dgn bijak dan jimat laa..kalau megasale,barang2 lebih murah..kan jimat tu? http://img.photobucket.com/albums/v733/adieha/thtitter.gif

lows^man^lyrics posted on 4-1-2007 08:54 AM

Originally posted by chemist_UTM at 4-1-2007 08:47 AM


weeii..bershopping dgn bijak dan jimat laa..kalau megasale,barang2 lebih murah..kan jimat tu? http://img.photobucket.com/albums/v733/adieha/thtitter.gif
:off:
pompuan dah shopping penuh satu trolley pastu ada hati nak  potong queue kat kaunter:nana:

inazlina posted on 4-1-2007 09:06 AM

tp tak semua lelaki guna 9 akal dia tu utk kawal nafsu yg satu tu...

chemist_UTM posted on 4-1-2007 09:08 AM

Originally posted by lows^man^lyrics at 4-1-2007 08:54 AM

:off:
pompuan dah shopping penuh satu trolley pastu ada hati nak  potong queue kat kaunter:nana:

penuh satu troley tu masa mega sale..so satu troley tu stok utk setahun..then masa takde sale,takyah beli barang..jimat kan? http://img.photobucket.com/albums/v733/adieha/thtitter.gif

weeii sape yg potong queue tu? pastinya bukan chem :nana:

lows^man^lyrics posted on 4-1-2007 09:10 AM

Originally posted by inazlina at 4-1-2007 09:06 AM
tp tak semua lelaki guna 9 akal dia tu utk kawal nafsu yg satu tu...
pompuan ke laki kak?;)

awan posted on 4-1-2007 09:26 AM

Originally posted by inazlina at 4-1-2007 09:06 AM
tp tak semua lelaki guna 9 akal dia tu utk kawal nafsu yg satu tu...

:setuju:

lelaki sering gagal menggunakan akalnya yang 9 utk mengawal nafsunya yg 1
ppuan lebih bijak menggunakan akalnya yg 1 utk mengawal nafsunya yg 9

tp bukan semua erk..
sat lagi ada pulak lelaki2 yang ngamuk kat sini.. hik3

mistygurl posted on 4-1-2007 09:33 AM

Originally posted by inazlina at 4-1-2007 09:06 AM
tp tak semua lelaki guna 9 akal dia tu utk kawal nafsu yg satu tu...
:setuju::setuju:

tapi 9 akal tu digunakan utk pelbagai tujuan len...
cam mempermainkan anak dara org ke?
contoh jer tu
hehehhe

Deadgurlzz posted on 4-1-2007 10:07 AM

Originally posted by chemist_UTM at 4/1/07 08:47 AM


weeii..bershopping dgn bijak dan jimat laa..kalau megasale,barang2 lebih murah..kan jimat tu? http://img.photobucket.com/albums/v733/adieha/thtitter.gif



:setuju::setuju:


knelah carik yg sale.....klau x,harge :kant:

JFK posted on 4-1-2007 10:10 AM

sbb tu la laki ni banyak akai...akhirnya dpt juga aku jwpn pd persoalan msiteri kehidupan lelaki... :lol

zamnie posted on 4-1-2007 11:09 AM

Originally posted by salwani911 at 4-1-2007 01:35
nafsu yg 9 tu maksudnya bukan nafsu sex jer
tpi napsu nak berhias cantik
nak brg kemas
kasut dan lain2
sbb tu pompuan suker shopping
nafsu seks tu cuma sbhgn kecil dari yg 9 tu

lelaki plak  ...

:setuju::setuju::setuju: sesetuju 110 persen.....

lyly posted on 4-1-2007 11:13 AM

disebabkan 1 nafsu tu lah yg bernafsu2 lebih....huhu....

inazlina posted on 4-1-2007 12:07 PM

Originally posted by lows^man^lyrics at 4-1-2007 09:10 AM

pompuan ke laki kak?;)

sudah terang lagi bersuluh dik

pisang69 posted on 4-1-2007 01:17 PM

pompuan akalnya di hati...
orang laki akalnya dijiwa

tashieeya posted on 4-1-2007 01:39 PM

wanita lebih BANYAK nafsunye dari lelaki :bgrin:
dari segi kekuatan rasa kaum lelaki lg kuat
9 :1..

nafsu wanita banyak cabang
kira nya 1/9 je... dari segi kekuatan

nafsu lelaki 1..
kira 1/1 atau 100% dr segi kekuatan

wakakakak :cak:

salwani911 posted on 4-1-2007 02:36 PM

yang 1 tu la yg kuat..

siDney posted on 4-1-2007 03:12 PM

Originally posted by pisang69 at 4-1-2007 01:17 PM
pompuan akalnya di hati...
orang laki akalnya dijiwa


x paham sgt la..:hmm: cube jelaskn dgn siap contoh2 sekali..

su_hanim posted on 4-1-2007 04:06 PM

rasa macam dalam kelas matematik bab  PECAHAN plak. 1/9.. 9/1...1:9...9:1...

ekekeke
Page: [1] 2 3
View full: WANITA LEBIH KUAT NAFSU DARI LELAKI??