Syd posted on 30-1-2007 11:23 AM

Kelas Renang / Swimming Class

Salam.

Boleh update kat sini, kat area mana yang ada kelas renang.
kalau boleh bserta info ttg masa, tempat, bayaran etc


terima kasih.

sherrina posted on 30-1-2007 11:53 PM

cuba check www.learn2swim.com.my selain tu check topic swimming di board sports

Syd posted on 31-1-2007 09:25 AM

wokeh.
tq sherrina :P

Intan-Adlina posted on 4-3-2007 08:42 PM

Jangan selamatkan aku, biarkan aku lemas dalam dakapanmu... ahaks.......

nenektua posted on 8-3-2007 10:21 AM

Reply #4 Intan-Adlina's post

:lol :lol :lol

casio posted on 8-3-2007 01:02 PM

Reply #5 nenektua's post

gelak2 ni tau swimming ker?

nenektua posted on 8-3-2007 03:20 PM

Reply #6 casio's post

tak tahu la cik mod...
cuma kelakar je si adlin tu jawab... heheheh

nak blajar gak swimming tapi ada tak yang tak campor laki pompuan?

fleurzsa posted on 11-3-2007 11:13 PM

salam

Bulan lepas my friend ajak I belajar berenang kat satu pusat tu...

I lupa lak nama tempat tu.... area Cheras

nanti I tanya...

Syd posted on 12-3-2007 03:34 PM

tq cik mod

:P

meesha9501 posted on 16-3-2007 09:22 AM

haah...
dr dulu dk nak belajar swimming, jap lg smpi sdh xpg2...hehehe
ok gak thread ni...hehehhe

popow posted on 20-3-2007 07:53 PM

ada update tak ni? saya pun tgh mencarik2 swimming class/instructor.

popow posted on 20-3-2007 08:25 PM

by the way...

kat Cyberjaya baru bukak Community Clubhouse. tak ramai sgt org guna lagi facility kat sini. kalau nak guna pool dlmRM4 per entry kalau tak silap. ada sesapa leh organize swimming classkat situ? or jadik swimming instructor? atau kita leh kumpul geng2 ygberminat nak gi swimming sama ke....jom la!

Syd posted on 20-3-2007 10:30 PM

jom.

senaraikan tpt tinggal korang
dan update tpt renang yang bhampiran dgn tpt korang

:loveliness:

fleurzsa posted on 21-3-2007 07:55 AM

Kompleks Renang DBKL, Jalan Yaakob Latif, KL

Kawasan Cheras..

popow posted on 21-3-2007 01:53 PM

Cyberjaya - Cyberjaya Community Clubhouse - swimming pool RM4 (+-) per entry

Other facilities available:
3 badminton courts
2 futsal courts
2 squash courts
Gymnasium
Snooker, table tennis and game room
Driving Range
Swimming pool
2 tennis courts
1 basketball court
Jogging track and playground
Coffee house and function rooms

magicbullet posted on 28-3-2007 12:28 PM

Reply #15 popow's post

da dekat ngan umah aku tu.....aku pernah main futsal kat sini...best laa tempat tu

stargate posted on 21-4-2007 12:27 PM

Ka t Kuantan ler belajar berenang paling murah rega untuk kanak2 cuna rm 25 4X lesson per month..per entry lak rm 1..

kdoscope posted on 24-4-2007 04:26 PM

kat serdang takda ker?

wan2003 posted on 4-5-2007 11:40 AM

Reply #18 kdoscope's post

Akak2 yang nak pergi berenang atau nak bawak anak2 g berenang kat swimming class ke atau saja nak bawak ke taman tema main air bole beli swimsuit kat sini. edisi Kanak2/remaja. Untuk kanak2/remaja pompuan je..Tak seksi u..;P

bajurenangmuslimah.com

nuyat posted on 4-5-2007 12:28 PM

Reply #17 stargate's post

kt ktn klas swimming kt ne?? kanak2 je ke?? tpt tertutup ke??

Syd posted on 4-5-2007 04:36 PM

kelab syabas kat pj tuh
ntah bila2 nak abis renovate

vanilacup posted on 18-5-2007 01:15 PM

dulu pernah belajar berenang sekejap kat wisma cosway raja chulan
tak tahulah la ni ada lagi ke tak

stargate posted on 23-5-2007 02:51 PM

Reply #20 nuyat's post

Kat MPK Wisma Belia..kat sana murah siap ada instructor lagi

nadila_mysty posted on 7-6-2007 02:22 PM

Reply #12 popow's post

aku nak booking 2 person....hehe

ezos posted on 30-7-2009 03:00 AM

salam

jika berminat utk belajar swimming, layari laman web www.dolphinsc.com.my

kelas budak ada, lelaki dan wanita. instructor wanita pn ada.

private coaching, at competitive rate, student max 4 orang satu grup. kalo lebih 4 orang, lagi murah rate.
Page: [1] 2
View full: Kelas Renang / Swimming Class