casio posted on 1-3-2007 05:57 PM

Senarai Nama Persatuan yang anda sertai.. (20crdt)

salam semua,

Sila senaraikan nama persatuan atau club2 yang anda sertai..mungkin ahli2 lain yg belum pernah meryertai apa2 persatuanakan berminat untuk turut serta..

tq

[ Last edited by  casio at 25-2-2008 01:23 PM ]

sherrina posted on 1-3-2007 11:00 PM

mayc tu apa?

casio posted on 2-3-2007 03:49 PM

Reply #2 sherrina's post

MALAYSIAN ASSOCIATION YOUTH CLUB

HQ kat jalan syed putra
presiden: menteri luar negara

sherrina posted on 5-3-2007 12:07 AM

x penah dengo pon

casio posted on 6-3-2007 05:28 PM

Reply #4 sherrina's post

kalau translate bahasa malasysia:

Persatuan Kelab2 Belia malaysia.

Mayc ni bernaung dengan Kem belia dan sukan malaysia.  setiap persatuan yang ada di malaysia ni akan bergabung dengan mayc. dan badan induk segala kelab dan persatuan ni akan bernaung dengan Maljlis Belai Malaysia.

setiap Negeri ada MAYC ni..samada diperingkat kawasan atau daerah..

cuba survey kawansan anda ada x?

sherrina posted on 8-3-2007 02:18 AM

kalau ada, soheh tak aktif. 20 tahun dok sini x penah dengo apa2 aktiviti oleh mereka pun.

casio posted on 8-3-2007 01:11 PM

Reply #6 sherrina's post

untuk perhatian ye.... kat bawah ni salah satu website MAYC kaw ketapang..sila surf untuk detail

tq

http://www.maycketapang.com/index2.htm

fleurzsa posted on 11-3-2007 10:58 PM

salam

Bukan ahli...

Then, dulu kalo buat rombongan ke KL... biasa menginap kat asrama MAYC.. murah kot...

casio posted on 20-3-2007 05:37 PM

Reply #8 fleurzsa's post

kalau rombomgan dari luar kl mmg murah stay kt asrama mayc ni... cuba test..

casio posted on 13-8-2007 05:47 PM

Reply #9 casio's post

Club mayc cawangan gombak ada kat sini yang jadi ahli?

casio posted on 11-1-2008 12:11 PM

so far ni takde ke ahli MAYC yang berforum kat sini?...

fullyfool posted on 3-3-2008 02:36 AM

persatuan gak

sy sertai PKPIM n ABIM hehehe

casio posted on 3-3-2008 03:46 PM

Reply #12 fullyfool's post

bleh bagi detail info PKPIM?

eixebest posted on 6-3-2008 02:33 PM

putri umno !! :loveliness:

casio posted on 9-3-2008 11:50 PM

Reply #14 eixebest's post

kaw mana?

MeLaMaL posted on 28-3-2008 04:03 AM

kalu persatuan...

persatuan kt dlm u bleh???hehe...

casio posted on 28-3-2008 11:44 AM

Reply #16 MeLaMaL's post

nak menjadi ahli persatuan dimana2 pun boleh asalkan jgn masuk persatuan haram dhle...

masuk persatuan apa kt U?

tehbunga posted on 29-3-2008 07:29 PM

Persatuan IBU BAPA kanak2 OKU (Blind)
Kompleks MAB, Brieckfields
sebagai Bendahari

kalo ada yg nak join sebagai volunteers
amat dia alukan
selama ni yg ramai volunteer dr masyarakat non muslim
muslim dah ramai yg kurang perihatin gamaknya..sedih :'(

casio posted on 29-3-2008 11:08 PM

Reply #18 tehbunga's post

mmg bagus buat amal ni.. nanti buatla aktiviti yg bleh ahli2 bod ni nak join sekali.terutama budak2 U yang dok termenung or dok berkepit dgn bf or gf tu yg banyak buat kes sgt skarang ni.ada sesetengahnya sanggup dok bertenet sampai lebam mata sampai tak ingat nak exam ka apa.. heran betul org mcmtu dok perabih duit gomen je.. apa kata kau buat borang untuk pendaftaran baru... mana tau ramai BUDAK U yg dok lupa diri esok lusa exam tapi pale otak kosong jek dok ingat benda lain...

marchflower posted on 31-3-2008 10:05 AM

Reply #19 casio's post

eh casio... aasal delete ersatuan yg aku postkan tu?
ada berani....? tinggal jer lah kat situ... wat pe nak delete?
takut lah tue...... takut temberang pecah eh....????:lol:

kaki_lari posted on 11-4-2008 01:39 PM

persatuan bola sepak pahang darul makmur!
sspe yg berminat dan mempunyai bakat!
leyh dtg sesi ujian..

mieza386 posted on 10-5-2008 04:16 PM

Saya tubuhkan Kelab berkereta di mana ia menghimpun semua jenis pengguna kereta yg ader di malaysia ini..
alamat web saya :-

www.vaperclub.com

atau

www.vaperclub.net

hasry019 posted on 29-5-2008 04:15 PM

mayc tue sepatut nyer ditubuhkan di kampung2.. so belia2 kat kampung yang xde kerje bleh wat aktiviti membangunkan kampund diorg.. macam kat kampung
padang dan baling perak... JKKKP diorng da stat nak buat pondok tuk diorg..:lol:

cecep posted on 8-6-2008 06:53 PM

aku jonit yayasan salam. tak tau ler masih valid lagi ke tak

lyza2474 posted on 11-6-2008 02:40 PM

dulu aktif kat persatuan wantia kat taman aku duduk ..tu ..tp skrg dah tk join..sbb tgh peknen hasben pun takde sini..z de org jaga anak2 x leh aktif lagi..

:'( :'( :'( kelas quran pun x leh join
Page: [1] 2 3 4 5
View full: Senarai Nama Persatuan yang anda sertai.. (20crdt)