mat_arof Publish time 20-5-2007 08:17 PM

cerita terbaru syed budriz -bekas suami fauziah latiff

ada sesiapa tahu tak cerita terbaru tentang syed budriz bekas suami penyanyi fauziah latifff tu...dengar citer dah gemuk badan dia sekarang....

bRaBus_23 Publish time 20-5-2007 08:28 PM

sampai ke sini ko mat ? ;P

aidita Publish time 21-5-2007 09:29 AM

laaa.....aku ingat gossip apa la tadi:stp: chet!

juecy Publish time 21-5-2007 09:43 AM

Tipah tertipu ! Ingat ko nak ceritakan kisah baru Budriz....
Tapi tak per la kita mengimbas kenangan lalu. Mana lah tau Gee kembali ke pangkuan Syed Budriz....Tak salah kan ? Hehehehehe cerita2 kosong jer ! Ampun Gee !!!

saphirra282 Publish time 21-5-2007 09:59 AM

Gemuk macamano tu mat_arof? story le...

yipun78 Publish time 21-5-2007 10:39 AM

Reply #1 mat_arof's post

:L :L :Lnak rotan satgi kang ;P

mushimushimushi Publish time 21-5-2007 10:43 AM

ingatkan ade gosip hangat...kalau ade pics ok gak...sapa2 yg ade gambo terbaru silalah letak kat sini

bougainvillaea Publish time 21-5-2007 10:50 AM

huaa.........
aku pun sama tertipu..ingatkan ada ahh story mory nya...
xpe ahh..sat2g byk ahh info2..:loveliness:

aku pun dok tertanya gak apa perkembangannya..cuma aku
sndirik malas nk bukak thread..hehehehe..

so..aku tggu je..respon dr yg lelain..:lol:

qleophathyr Publish time 21-5-2007 01:04 PM

HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

qleophathyr Publish time 21-5-2007 01:05 PM

Reply #1 mat_arof's post

HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

qleophathyr Publish time 21-5-2007 01:08 PM

last nampak 10 thn lepas.kat raya openhouse mattaib.dia tu putih semacam muka tapi daya penarik takde langsung.mungkin dah beranak-pinak dah le ni.

Originally posted by mat_arof at 20-5-2007 08:17 PM
ada sesiapa tahu tak cerita terbaru tentang syed budriz bekas suami penyanyi fauziah latifff tu...dengar citer dah gemuk badan dia sekarang....

princess06 Publish time 21-5-2007 01:14 PM

lah...ingatkan ada gossip gempak ke..
setakat badan dah gemuk..
buang karan je aku masuk sini...:@ :@ :@

qleophathyr Publish time 21-5-2007 01:19 PM

Baru2 ni ade Mingguan Wanita gambo cover bonda & adinda2 dia.dianye takde.ce cari kat rumah sedara-mara.mesti ade yg beli tu.bonda budriz tu makin muda ade le.masa kawinanak mattaib, nana fo3 dgn sein ruffedge tu satu kuarga dtg kenduri.   nampak gaya cam baik pakat la dgn bini tua mattaib tu skrg ni.rumah depa pun suma dok longgok dekat2.sape yg dok shah alam tau le kat mana.yang aku berkenan, si adik budriz yg pompuan bongsu.cun melecun!kalo sape jumpa gambo dia, letak la kat sini.ke kat thread princesses ke. yek?

[ Last edited byqleophathyr at 21-5-2007 01:20 PM ]

canna Publish time 21-5-2007 01:20 PM

lahaiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!

tu jer aku bley komen :)

LegalVixen Publish time 21-5-2007 01:24 PM

member aku ckp dia nih baru kena tangkap khalwat...tataula kesahihannya....

BeyondSight Publish time 21-5-2007 02:12 PM

hehe takkan kot...

vardos Publish time 21-5-2007 03:15 PM

biau betul kena tangkap khalwat...mana dpt briter nie?

vardos Publish time 21-5-2007 03:15 PM

biau betul kena tangkap khalwat...mana dpt briter nie?

meow_tompok Publish time 21-5-2007 03:21 PM

thread kaunter pertanyaan.

pee3 Publish time 21-5-2007 03:21 PM

Dulu aku ada tengok gambar di, wife & anak dia tapi dah lupa kat mana sama ada kat BOD Para Kenamaan Thread Tuanku Siti Aisyah @ kat BOD Gossip Thread Fauziah Latiff

cranko21 Publish time 21-5-2007 03:35 PM

Budriz ni tak silap sekarang dah bulat & buncit kan?

cranko21 Publish time 21-5-2007 03:41 PM

Budriz ni tak silap sekarang dah bulat & buncit kan?

seasons992 Publish time 21-5-2007 03:55 PM

wat suspen jer..ingatkan ade gossip terbaru budriz ni...

kokocrunch Publish time 21-5-2007 04:05 PM

Originally posted by seasons99 at 21-5-2007 03:55 PM
wat suspen jer..ingatkan ade gossip terbaru budriz ni...

tu lah ingatkan ada gambo2 terbaru budriz nie....:L

watachiwa Publish time 21-5-2007 04:20 PM

erm..dah berapa anak dah budriz nih?
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
View full version: cerita terbaru syed budriz -bekas suami fauziah latiff