debbie06 posted on 29-8-2007 10:40 AM

Cara memujuk bf/gf kite kalau dah merajuk

Helo forumer sume..:victory:

I rasa u all mesti ada facing problem ni kan.. time pujuk memujuk nilah yang buat i kadang2 fed-up.. tapi kalau dah sayang banget kat seseorang tu mesti kena pujuk juge kan..

tolong ahhh.. ada ayat power tak supaya gf/bf yang kta pujuk ni cepat cair..:sweat3: sb kan kalau nak pujuk dlm hp ni.. kdt cepat abis.... :mad:

mariya posted on 29-8-2007 10:47 AM

emmm nk pujuk gf senang je...bf pn senang gak:lol:

mariya posted on 29-8-2007 10:49 AM

ala tgok dlulh salah sape..klau salah die..xyah lh pujuk die tu..

kalu mmg ko salah..klau ko laki lh..ko pujuk gf tu time die ngjauk jgk tau..pmpuan ni..die ckp je y die nk dok sorg2..sruh ko tnggal kn die kjap ke ape lh..tp sbnarnye die nk ko pujuk lbh tu..so jgn tgal die sorg2 tau...gaduh time tu..time2 tu jgk ko kene pujuk...

jeangrey posted on 29-8-2007 11:00 AM

kalo boy belikan dia PS3.. kalo girl belikan perfume

tk lama baik la tu ;P

[ Last edited by  jeangrey at 29-8-2007 11:02 AM ]

sump81 posted on 29-8-2007 11:16 AM

tgk jugak merajuk dia tue tahap maner..?lavel 1 ker lavel 2 ker..hehhe;P ..pastu br lah atur strategi nyer...:$

mariya posted on 29-8-2007 11:18 AM

ish tp mariya xmkn dipujuk ngn smue tu,,

tp bile die kate..(yang, susahnye nk pujuk awk..nmpk gayenye sye kene buat smyang hajat tuk lembutkn hati awk ni yang)

hah ni lh kate2 y mariya tgu tau...lpas die ckp gtu..trus reda mrh ni...

debbie06 posted on 29-8-2007 01:24 PM

Reply #6 mariya's post

wah2 mariya.. itu aje dah cair ke....:lol:

mariya posted on 29-8-2007 04:33 PM

Reply #7 debbie06's post

Ala tu saje wat wat cair...yelh syg pnye psl, xsgup nk ngajuk lame2, nti merana diri sndiri:lol:

Trooper posted on 3-9-2007 04:39 PM

Reply #1 debbie06's post

Hi! nak pujuk2 x payah pakai ayat power. kalau orang ikhlas sayang kita, senyum pun dah cair. kadang2 tu orang ambil kesempatan atas kelemahan kita yang suka pujuk-memujuk. Bottom line biar happy selalu. org merajuk tu rugi..

noddyFARHANA posted on 4-9-2007 02:57 AM

Originally posted by mariya at 29-8-2007 11:18 AM http://forum3.cari.com.my/images/common/back.gif
ish tp mariya xmkn dipujuk ngn smue tu,,

tp bile die kate..(yang, susahnye nk pujuk awk..nmpk gayenye sye kene buat smyang hajat tuk lembutkn hati awk ni yang)

hah ni lh kate2 y mariya tgu  ...

kalo aku pon...cairrr....
hihihihi~~~:P :P :P

flowerjun posted on 4-9-2007 12:23 PM

Reply #1 debbie06's post

jarang merajuk la... kalo sy merajuk pon.. dia akan ckp.. "merajuk la tu.. minta maaf yer".. pehtu ok je la..

debbie06 posted on 4-9-2007 12:32 PM

Reply #11 flowerjun's post

sekali skala mrujk ni ok juge.. sb...suka dengar kekasih memujuk...w/p sbenarnya tak de pape..:lol:

awk tak makn ke t/h ni?  sya malas le sb merajuk..;P ;P

2charmed posted on 4-9-2007 02:03 PM

mmg susah kan...
tapi so far kan....
kalau i lah.... kalau salahnya sikit je.... or saje buat2 majuk ke....
dia panggil and ckap.... "awak... nape ni.... cuba pandang saya nak ckp kat
saya apa yg tak kena ni....ke awk dah tak sayang saya dah..... " so mula lah i ckp.. u lah.... (ayat intro.... then oklah)

kalu dia yg majuk pun... i panggil je...." yang awk marah ke yang....yang
ckplah... plss nape ni.... awk majuk ye....(lepas tu pandang dia senyum2
sikit then dia pun mesti gelaknya)....:$ :$ ;P ;P

setakat ni lah....

fyieen posted on 4-9-2007 02:03 PM

kalau aku gf merajuk aku wat derk aje...nambah sakitkan hati dia ada la walau pon hati ni sayang...;P ;P  tp awek aku dah pegi mana tah...merajuk terus kot..:lol:

2charmed posted on 4-9-2007 02:13 PM

Reply #14 fyieen's post

tu lah awk... tak nak pujuk....
nape tak nak pujuk.... pujuk tu tanda sayang....

mariya posted on 4-9-2007 02:25 PM

kdg2 xbest lh kene pujuk je..ape kate biar die sndiri y reda ngn ngajuk die tu..sape sruh die ngajuk..:lol:

debbie06 posted on 4-9-2007 02:38 PM

Reply #14 fyieen's post

tu lah tak nak pujuk.. kang melepas awek tu....awk yang putih gigi..:lol: :lol:

fyieen posted on 4-9-2007 02:51 PM

heheheeee...ada awek duit aku selalu terbang...xder awek selamat dlm poket...dasar kedukut...:lol: :lol:
karear aku lagi penting dari dia tau...

mariya posted on 5-9-2007 11:52 AM

nape nk ngajuk2,,nti die lari bru tau...melepas ler...
apeslhnye bwk bncang smue mslah tu..ngajuk kejap2 dah ler...xkesian ker kr bf/ gf korang tu?

debbie06 posted on 5-9-2007 01:29 PM

bukan ape.. kalau gf manja.. kalau bf.. mengada-gada...:lol:

mariya posted on 5-9-2007 02:49 PM

ahah...xsesuai lh klau bf manje n kuat ngajuk...

a.ceCCo posted on 7-9-2007 09:23 PM

jangan slalu sgt pujuk bagi hadiah..kang jadi mata duitan lak..

carrim7 posted on 8-9-2007 07:37 AM

buat dek jer.....kalo di layan karang makin menjadi2 ler.....:lol:

mariya posted on 9-9-2007 09:13 AM

Originally posted by a.ceCCo at 7-9-2007 09:23 PM http://forum3.cari.com.my/images/common/back.gif
jangan slalu sgt pujuk bagi hadiah..kang jadi mata duitan lak..


hah ni btul, jgn nk cari mudah je sb nk pujuk, alih mkn diri sndiri..yelh skit2 nk kasi hadiah, nti time ko xde duit, gaji xmsuk ke, ape ke, alih2 die nagjuk mtk hadih..hah bru ko tahu;P ;P ;P

debbie06 posted on 12-9-2007 11:04 AM

sekali kasi suprise x per.. slalu x dapet eh..:D
Page: [1] 2 3 4 5 6 7 8
View full: Cara memujuk bf/gf kite kalau dah merajuk