cahaya_hidup posted on 1-11-2006 04:46 PM

Nama kucing Anda..

cahaya ada 7 ekor..

1. CICI
2.PUTIH.
3.COMOT
4.BULAT
5.KECIK
6.COMEL
7.PANDA

hatemetoday posted on 1-11-2006 04:51 PM

kitenye sekor tu jek lah...miki

tulip posted on 1-11-2006 05:44 PM

kucing aku seko je.. bubu
tapi ada kucing angkat.. nama cici.. (kucing adik aku)

philipinoe2 posted on 1-11-2006 05:47 PM

kucen2 aku dulu sblm mati:-

1. along
2. angah
3. nyanyau

skangni anak kucen yg aku bela

cenonet

[ Last edited by  philipinoe2 at 1-11-2006 05:48 PM ]

roses posted on 2-11-2006 03:59 AM

kucen roses lak:

1- cream - dah arwah sbb terjun dr tingkat 11
2- mimi (tp dianih jantan)
3- cekelat
4- putih (pasal dia putih cam salji)
5-kecik - pon dah arwah.. sbb saket
6- tamtam
kekekeke

cymax posted on 2-11-2006 06:40 AM

mork....anak sulung

cymax posted on 2-11-2006 06:40 AM

boboy...anak no 2

cymax posted on 2-11-2006 06:42 AM

cyclops
angel
bubbles
max
prince hugo gizmo leo
huggie
princess chewy leo
princess bella leo

rorygilmore posted on 2-11-2006 10:14 AM

baby - bapak
lily - mak

Generasi pertama
aboy
comel
chantek
gremlin
leopard

generasi kedua
dido
didi
coco

jamilkucing posted on 2-11-2006 11:56 AM

Kucing jamil lak

di pindahkan ke forum jamilkucing

[ Last edited by  jamilkucing at 3-11-2006 08:10 AM ]

inazlina posted on 3-11-2006 09:42 AM

sinchan - ibu
Ren, Bell & Put - anak2 Sinchan

millennium girl posted on 3-11-2006 09:53 AM

Tamak - mak dia - da menghilangkan diri dipercayai mati

Generasi Pertama Tamak :
Lala -anak (jantan) - da merantau jd lebai
Kiki - anak (jantan) - bersenang lenang kat umah aku ni..
Lulu - anak (jantan) - da merantau jd mafia

Generasi Kedua Tamak :
Fido - anak (betina) - mati dibunuh kuceeng jantan mafia kat area umah aku
Blueblack - anak (betina) - mati sakit
Momoru - anak (jantan) -mati sakit gak
Bintang - anak (jantan) mati sakit


Cucu & Menantu Tamak : (maseh idup wat masa ni)
KuraKura - wife Kiki
Yogi - anak Kiki (jantan)
Dotnet - anak Kiki (jantan)
Plumpy - anak Kiki (betina)

Celoreng - kuceng mendatang, belh dikatakan maid si kurakura, slalu soh celoreng ni jaga anak2 dia, bleh gak dikatakan celoreng ni laa tmpat kurakura ni melepaskan tension.. kdg2 tak pepasal dikejar celoreng nih.. heran aku :stp:

millennium girl posted on 3-11-2006 09:58 AM

Originally posted by inazlina at 3-11-2006 09:42 AM
sinchan - ibu
Ren, Bell & Put - anak2 Sinchan

bila sinchan nk peknen lg? :cak: aku igt lagik masa sinchan kena rogol ari tu.. ko punye laa bengang :lol

fly_in_d_sky posted on 3-11-2006 12:28 PM

1. tommy (da arwah)
2. baby (da arwah)
3. mickey (da arwah)
4. rocky
5. chyna (jantan)
6. ricky
7. billy
8. jane
9. schubby
10. woofy
11. charlie
12. boy (da arwah)
13. molly

* 2 ekor anak schubby da mati tp da lupa nama nyer

Nara_Gaara posted on 3-11-2006 04:06 PM

Samir
Meon
Duggu
Kekka
Putih
Kembang
Oren
Bekeng
Kering

pojamiy posted on 3-11-2006 05:18 PM

dulu ader lebih kurang 18 ekor...la ni semua dah tak der...mati, bawa diri, kena kidnap, mati...dan mati...

ichiru^neko posted on 4-11-2006 11:57 AM

pocha-chan~~

kip posted on 4-11-2006 10:11 PM

``anak kawan sepasang...
``prince RE ngan prinskes LE.... dua2 kawan ponya tweethart...  :love::love:

nenekglamer posted on 5-11-2006 02:11 AM

Kucing aku..  Tapi ni seme gambar tak update

Minah
http://i33.photobucket.com/albums/d84/nenekglamer/Minahmenung.jpg

Musang
http://i33.photobucket.com/albums/d84/nenekglamer/Musang.jpg

Eton
http://i33.photobucket.com/albums/d84/nenekglamer/Etonproud.jpg

Dolly
http://i33.photobucket.com/albums/d84/nenekglamer/Dolly4.jpg

Atan - Belum ada pict lagi.. he is a stray

Azam
Syifaa
http://i33.photobucket.com/albums/d84/nenekglamer/azamsyifaanyet1.jpg
(Azam yg hitam terus, syifaa ada putih kt perut, tapi ni gambar lama.. Will update)

Mamat
http://i33.photobucket.com/albums/d84/nenekglamer/Mamat.jpg

kip posted on 5-11-2006 10:32 AM

Reply #19 nenekglamer's post

``nek, si musang tu hemsem nye.. boy eh..... umo brapa?...
``rantai si eton tu tak loose sangat ke... nanti tak takut tsangkut kat pokok2 ke.. cian dia....

tulip posted on 5-11-2006 11:42 AM

sedih tengok muka mamat.. memang muka dia sedih cam tu ke? hehehe :bgrin:

nenekglamer posted on 5-11-2006 03:36 PM

Originally posted by kip at 5-11-2006 10:32 AM
``nek, si musang tu hemsem nye.. boy eh..... umo brapa?...
``rantai si eton tu tak loose sangat ke... nanti tak takut tsangkut kat pokok2 ke.. cian dia....

Musang tu boy... tapi dah kena sunatsss..  Umor dia dalam setahun lebih kot.. not sure, kena chek ngan vet.

Rantai tu dah pun si Eton putuskan.  Emas pulak tu! Skrg Eton dah tak pakai 'barang kemas' dah.  Rantai tu pun dah tak muat.  Aku mmg berniat nak snap gambar baru.  Tengok la sat lagi.

nenekglamer posted on 5-11-2006 03:37 PM

Originally posted by tulip at 5-11-2006 11:42 AM
sedih tengok muka mamat.. memang muka dia sedih cam tu ke? hehehe :bgrin:

Dia mmg camtu.  Skrg dah besar dah.  Bela dia mmg mencabar sbb dia ni jenis nak kepit ngan aku 24 jam.

krepek_pisang posted on 5-11-2006 05:06 PM

ok aku senaraikan name tucing2 aku....

yg first  xinnie

2. mac- bawak diri lepas kucing aku pola ilang

3. polar - kene cuik ngan org mase bulan pose.. kuang ajo tol sape yg cuik tu.....

4.fuzzy

yg masihj idop agi

5.bubble-ni tucing org bg.. name dia bubble.. tp kitowang tuka name dia jadi mac.. sebab bubble x jantan... di sebabkan tuka name dia.. skang ni mac dah jadoi gigolo kampong.. x nak balik umah.. tu dok kat umah jiran aku..sebab kat sane banyak awekxxx.. so satu kg kucing sume ade ghupe cam dia.. nasip semua anak2 dia lawo2......

6. gappy- tp bapak aku pgl dia din... so name dia gappyruddin wahahahaha

7.kelly

kip posted on 5-11-2006 06:55 PM

Originally posted by nenekglamer at 5-11-2006 03:36 PM


Musang tu boy... tapi dah kena sunatsss..  Umor dia dalam setahun lebih kot.. not sure, kena chek ngan vet.

Rantai tu dah pun si Eton putuskan.  Emas pulak tu! Skrg Eton dah tak pakai 'baran ...


``suke la musang boy tu.. hemsem.. post le gambo dia lg..
``rasanya tak dgalakkan tucen pakai rantai yg loose sangat.. takut tsangkut n tjerat..
``kalu nak pakaikan.. ketatkan sampai boleh masuk satu jari kita antara rantai ngan leher dia....
``kalu tlampau ketat lagi la naya.. cian eton....:bye:
Page: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
View full: Nama kucing Anda..