JoeJambul posted on 5-11-2007 01:20 PM

Menteri ada skandal dgn Orang Gaji ?

31/10: Skandal Menteri dan orang gaji ?!!!
Category: General
Posted by: Raja Petra

GUEST COLUMNISTS

http://malaysia-today.net/blog2006/media/2/20061013-blog_item_guest.gif

KAMAL AMIR MENULIS

SEPANJANG minggu ini saya merasa sungguh bosan dan marah. Teramat runsing jadinya
bila memikirkan bagaimana semua ini boleh terjadi. Setiap kali pulang ke rumah dari mengunjungi
rumah terbuka sempena bulan syawal yang mulia hati terasa panas dan baran.

Bukan kerana makanan yang dihidangkan kurang enak, atau tuan rumah kurang mesra memberi layanan,
semua itu tidak pernah terjadi. Dari rumah terbuka Tan Sri Isa Samad, membawa kepada rumah
Dato

yau2914 posted on 5-11-2007 01:45 PM

i love this story...:loveliness:

nazlinda04 posted on 5-11-2007 01:53 PM

BLh caya ke ni?? Tapi klu nafsu dah mengatasi fikiran tak mustahilkan..

dang_oniey posted on 5-11-2007 01:55 PM

khatam jua

mawar-rose posted on 5-11-2007 02:28 PM

no comment.... sekadar menumpang baca aje....

dainese posted on 5-11-2007 02:29 PM

huh...abis jugak aku baca...:L

niy posted on 5-11-2007 02:46 PM

pertanyaan ikhlas...
siapa kamal amir.

Sesiapa yg tolong bagi jwpan atau link utk mengenali nya
tq in advance

freshNectar posted on 5-11-2007 02:54 PM

Masa pembangkang ada dlm DUN Selangor dulu, Pembangkang
dedahkan seorang MB from partai politik UMNO.

Selepas pembangkang tembak MB Selangor, belum sempat
ada siasatan belum ada pertuduhan, MB dari partai gejala rasuah politik wang
itu pun terjun tiba tiba dari kerusi MB.  hoooh hoooo :D


umno sinonim dengan skandal.


Lantaran itulah Dr M ( PM tika itu ) lantik
Doctor pergigian untuk jadi MB Selangor hingga hari ini.




Congrat Dato' Dr Hasan Ali and Azmin Ali atas
pendedahan perilaku hudoh pemimpin atasan UMNO.

jon_jawa posted on 5-11-2007 03:17 PM

ada citer yg best2 lagi tak?... ;P ;P ;P

hammer posted on 6-11-2007 09:24 PM

Wednesday, November 29, 2006
AHLI PARLIMEN GOMBAK & SENATOR KAHLWAT???

http://photos1.blogger.com/x/blogger2/3018/3720/400/245566/close%2520proximity1.jpg




Cerita ini daripada http://matyat.blogspot.com dan juga dari http://tengchangkhim.blogspot.com yg mengatakan Ahli Parlimen Gombak Dato' Dr. Raman Ismail ada affair dengan Senator Datin Paduka Norhayati Tan Sri Onn. Ada berita yang mengatakan Yati dlm proses tuntut cerai dgn suaminya Suffian di Mahkamah Syariah.

Cerita ini di highlightkan oleh DAP semasa sidang DUN Selangor beberapa hari lepas. Betul ke tidak..sama-sama kita tunggu penjelasan selanjutnya. Gambar-gambar ini adalah dari blogger matyat (bukan mayat ye).

Juga di bawah penafian dua tokoh politik terbabit.


From http://matyat.blogspot.com
Latest news of scandal in Malaysia.I received this via e-mail and some blogs have also picked this up.It seems that one of our MP (or someone resembling him so much it could be his twin) and one of our female senators (or again, someone resembling her) has been getting cosy with each other, as the negative below might suggest.The alleged MP and senator when contacted denied profusely that they had anything to do with the pictures and entertained the possibility that the pictures were docked, superimposed yada yada yada yada etc.....Obviously you want to know who the alleged are? They are Gombak MP Datuk Dr. Rahman Ismail and Senator Datin Paduka Norhayati Onn Ismail.Datin Paduka Norhayati Onn Ismail is daughter to UMNO Supremo and AGM Chairman Dato Onn Ismail. Dato Onn also serves as Selangor State Speaker if I am not mistaken.

See the negatives yourself and make your mind up......Shocking that MPs and Senators are involved in lurid affairs and deception...NOT REALLY! I have also taken the liberty to re-invert the negative image to real-colour just by using Microsoft Paint.
Anyway, the alleged pics are below....I am not making any judgements about this picture or about them so please feel free to make your own mind up.

[ Last edited by  hammer at 6-11-2007 09:27 PM ]

hammer posted on 6-11-2007 09:28 PM

http://photos1.blogger.com/x/blogger2/3018/3720/400/245566/close%2520proximity1.jpg

fat_miao posted on 8-11-2007 11:47 AM

Nak Tanye skit, Jane Abdullah kira ORg Gaji Pak Lah dak?? Kerr nak kira Relative kot ... ;P ;P

vincentkim posted on 9-11-2007 09:34 AM

Nak Tanye skit, Jane Abdullah kira ORg Gaji Pak Lah dak??

vincentkim posted on 9-11-2007 09:35 AM

ada citer yg best2 lagi tak?...

jai09 posted on 10-11-2007 08:57 PM

best lah ..kelakar pun ada..susah nak percaya..

enzo posted on 11-11-2007 02:14 AM

Cerita mcm ni boleh jadi benar atau tidak. Tapi yg pasti, lagi best balun bini muda, no risk at all  :lol: :lol: :lol:

[ Last edited by  enzo at 11-11-2007 02:36 AM ]

freshNectar posted on 11-11-2007 06:53 PM

Originally posted by enzo at 11-11-2007 02:14 AM http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif
Cerita mcm ni boleh jadi benar atau tidak.
Tapi yg pasti, lagi best balun bini muda, no risk at all  :lol: :lol: :lol:


kalu bini ok lah, but kalu tak bini  :$

lincute posted on 12-11-2007 01:15 PM

entah lah dunia...http://forum3.cari.com.my/images/smilies/huffy.gif

lincute posted on 12-11-2007 01:16 PM

entah lah dunia...http://forum3.cari.com.my/images/smilies/huffy.gif

jazy posted on 12-11-2007 04:43 PM

hrp saudara kamal amir bertanggungjawab atas apa yg ditulis!kerna aku heran dia beria2 sangat mengatakan kemarahan yg melampau2 n terlampau2 atas fitnah tu n bila kita baca kita rasa cam citer ni benar!ni la yg dinamakan REVERSE PSYCOLOGY!!!!.....:shakehead3: :shakehead3:

Akulah7eleven posted on 13-11-2007 12:17 PM

oooooo  cerita pak syed

JoeJambul posted on 15-11-2007 10:14 PM

Reply #11 hammer's post

intim nye    kui kui kui  :lol:

kilmly posted on 16-11-2007 10:23 AM

kalu benar, memang memalukan:I

komag posted on 17-11-2007 09:03 PM

orang gaji indon tuh macam kris dayanti kut . jambu;P

bangcak posted on 24-3-2011 12:53 PM

kes menteri rogol ammah ni sejak 2007 da timbul rupanya. sayang, bod politik da delete 'sejarah2' thread sblm PRU-12 dan PRU-11.
Page: [1] 2
View full: Menteri ada skandal dgn Orang Gaji ?