nur_qasih posted on 12-11-2007 10:09 AM

Losyen Pemutih Badan

Salam. (MOD jika dah ade merge kan je lah erk..) pasal dah search xde plk.

Nak tanya sume sapa tau losyen bkn yg lebih effective utk memutih kan badan ni..dan juga kulit kite x kering sgt. Any idea?

contessa posted on 12-11-2007 10:59 AM

try guna nivea whitening lotion....

chebot81 posted on 12-11-2007 11:08 AM

yup ..me pon pakai nivea whitening....haluss jer kulit...:)

nur_qasih posted on 12-11-2007 01:56 PM

Reply #3 chebot81's post

ye ke...sbb qasih nak putih kan kulit ni..dulu selalu pakai fair n lovely..but skrg ni mmg ssh nak dpt...dah tu plk krim nivea ni pernah pakai tapi bau dia tu kuat sgt...n berminyak...ade idea lain tak

candiew posted on 12-11-2007 03:48 PM

aku baru pulang dari BANGKOK....kebetulan masa nonton TV....ada ternampak satu iklan kat TV tue lar.......Garnier kan ada kuar krim pencerahan yg si minah fasha sandha jadik model tu kan....tapi kat sana lebih advance dari kita skit....dorunk da ada "BODY LIGHT" plak dah........curlast lar kat bangkok nie  "macam-macam ada"

nur_qasih posted on 15-11-2007 11:04 AM

Reply #5 candiew's post

ler ye ke...kat sini x kuar lagi erk..ape lagi krim yang btl2 cpt memutihkan badan ni...sbb qasih ade tempoh sebulan lebih utk putih kan kulit ni..huhuhu....

Cajole posted on 15-11-2007 12:45 PM

Reply #6 nur_qasih's post

sebulan lebih tempoh??nak naik pelamin ker...??

krisz_gurlz posted on 15-11-2007 01:59 PM

Reply #6 nur_qasih's post

cuba try pakai sabun utk putihkan badan lak..

nur_qasih posted on 15-11-2007 02:05 PM

Reply #8 krisz_gurlz's post

sabun ape?

cajole--> lebih kurang lah

nur_qasih posted on 15-11-2007 02:05 PM

Reply #8 krisz_gurlz's post

sabun ape?

cajole--> lebih kurang lah

nur_qasih posted on 15-11-2007 02:05 PM

Reply #8 krisz_gurlz's post

sabun ape?

cajole--> lebih kurang lah

220796 posted on 15-11-2007 02:29 PM

org ckp produk bernama BWHITE elok utk cerahkan kulit dari dalam...tgk topik tajuknye "b~white'

candiew posted on 15-11-2007 03:04 PM

Originally posted by 220796 at 15-11-2007 02:29 PM http://forum3.cari.com.my/images/common/back.gif
org ckp produk bernama BWHITE elok utk cerahkan kulit dari dalam...tgk topik tajuknye "b~white'

utk dalaman tue.........tapi kena consistent consume BWhite...........sama kes gak kalo guna Losyen Pemutih nie...tapi kalo nak cepat pi cari whitening pills n mesti ada kandungan "Gluthathione"

krisz_gurlz posted on 15-11-2007 03:57 PM

Reply #11 nur_qasih's post

kasih, sabun belina ader yg utk cerahkan kulit......kalo nak cerahkan dr dalam, makan bwhite.....ramai yg puji bwhite ni best....:)

220796 posted on 15-11-2007 04:24 PM

Originally posted by krisz_gurlz at 15-11-2007 03:57 PM http://forum4.cari.com.my/images/common/back.gif
kasih, sabun belina ader yg utk cerahkan kulit......kalo nak cerahkan dr dalam, makan bwhite.....ramai yg puji bwhite ni best....:)

boleh cite pasal sabun belina ni lebih lanjut? mane nak dapatkannya?

krisz_gurlz posted on 15-11-2007 04:26 PM

Reply #15 220796's post

sabun belina ni  berasaskan susu kambing new zealand....ader jenis2 sabun utk kulit badan dan muka......nak beli pon dr agen belina....

[ Last edited by  krisz_gurlz at 15-11-2007 04:31 PM ]

krisz_gurlz posted on 15-11-2007 04:30 PM

Reply #15 220796's post

sabun belina ni  berasaskan susu kambing new zealand....ader jenis2 sabun utk kulit badan dan muka......nak beli pon dr agen belina....

Babynysa82 posted on 16-11-2007 01:22 PM

Try cyleina soaps. Bagus untuk memutihkan badan

220796 posted on 16-11-2007 02:33 PM

Originally posted by krisz_gurlz at 15-11-2007 04:30 PM http://forum3.cari.com.my/images/common/back.gif
sabun belina ni  berasaskan susu kambing new zealand....ader jenis2 sabun utk kulit badan dan muka......nak beli pon dr agen belina....

cmne nak dptkannye?

220796 posted on 16-11-2007 02:33 PM

Originally posted by krisz_gurlz at 15-11-2007 04:30 PM http://forum3.cari.com.my/images/common/back.gif
sabun belina ni  berasaskan susu kambing new zealand....ader jenis2 sabun utk kulit badan dan muka......nak beli pon dr agen belina....

cmne nak dptkannye?

nur_qasih posted on 16-11-2007 02:44 PM

Reply #20 220796's post

yg bwhite n belina tu bagus ke? ni nak try ni...

krisz_gurlz posted on 16-11-2007 03:00 PM

Reply #20 220796's post

sabun belina ni beli kat agen belina.....

krisz_gurlz posted on 16-11-2007 03:01 PM

Reply #20 220796's post

sabun belina ni beli kat agen belina.....

krisz_gurlz posted on 16-11-2007 03:01 PM

Reply #20 220796's post

sabun belina ni beli kat agen belina.....

krisz_gurlz posted on 16-11-2007 03:02 PM

Reply #20 220796's post

sabun belina ni beli kat agen belina.....
Page: [1] 2
View full: Losyen Pemutih Badan