Romo69 posted on 26-12-2007 12:49 PM

CARA TERBARU MENGESAN ORANG (MELALUI H/P)...Thanks!

MAKLUMAT TERBARU!



Kalau nak tahu di mana orang yang tersayang anda berada, cuba clik website di bawah. Masukkan no hp bermula dengan kod negara contohnya 6012 /6017 /6013/6019 /6016 diikuti dengan nombor phone.

Teknik ini PERCUMA yang bagus untuk mengesan mereka2 yang hilang atau di kehendaki ...
Untuk memulakan pencarian anda sila klik : http://www.sat-gps-locate.com/english/index.html
Real punyer! Cubalah!
Thank you and regards,:lol:

http://www.sat-gps-locate.com/english/index.html

sump81 posted on 26-12-2007 12:56 PM

tipu....:L

myohmy posted on 26-12-2007 12:56 PM

hampes tol!...terkena gak aku...;P

deskcom posted on 26-12-2007 12:56 PM

ade orang wat benda tak senonoh... isk isk... :lol: :lol:

haidawaty posted on 26-12-2007 01:01 PM

hampeh tulllll

Kilokahn posted on 26-12-2007 01:02 PM

alamak! kantoi! :lol: :lol:

lonely_surina posted on 26-12-2007 01:09 PM

:@ :@ :@ :@ :@

ianho posted on 26-12-2007 01:09 PM

Teknik ini PERCUMA yang bagus untuk mengesan mereka2 ? ? ?

chopi posted on 26-12-2007 01:14 PM

kantoi la plak..:lol: :lol: :lol:

takumi86 posted on 26-12-2007 01:15 PM

Reply #1 Romo69's post

oit romo...

aku tak try lagi.. tapi based on feedback aku leh agak apa benda ni...;P

Romo69 posted on 26-12-2007 01:29 PM

Reply #10 takumi86's post

Adusss...members semua...mintak maaf...mintak maaf...mintak maaf...salah aku:'( :mad: Mod tolong delete...Thanks!!!

tulip.purple posted on 26-12-2007 01:49 PM

hehe menda ni cam da lama je dpt thru email

Brader_Jon posted on 26-12-2007 02:16 PM

aku merelakan diri ini untuk tertipu.....

akhirnya...

awww.. tipah tertipuu bang.. :mad:

sha_n posted on 26-12-2007 02:39 PM

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sha_n posted on 26-12-2007 03:02 PM

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

takumi86 posted on 26-12-2007 03:55 PM

Reply #11 Romo69's post

mintak maap jerrr?.. open ler table barang sekali duaaaa...:lol:

rtm4040 posted on 26-12-2007 05:01 PM

:P ape bende tu, aku tak berani nak masukkan no hp..
apa yg terjadi kalau dah masukkan ?

ctredzuan posted on 26-12-2007 05:09 PM

cesss...... aku siap tutup mata lagi, ingat kan dr SMS kat bulan tadi

inmaroon posted on 26-12-2007 06:01 PM

kiter dah penah buat. sakit jantung. huhu.,.. ingat ke betol la 'si dia' tadi. huhu..

lebai_WOLRD posted on 26-12-2007 06:57 PM

cam gampang !:@

narcolepsy posted on 26-12-2007 07:13 PM

Dia tengah mandi dgn pompuan lain skrg ni..:'(

luv_ma posted on 26-12-2007 08:44 PM

:lol: :lol: :lol: :P

luv_ma posted on 26-12-2007 08:45 PM

Originally posted by narcolepsy at 26-12-2007 07:13 PM http://forum4.cari.com.my/images/common/back.gif
Dia tengah mandi dgn pompuan lain skrg ni..:'(

huhuhuhu:P

Romo69 posted on 26-12-2007 08:53 PM

Reply #16 takumi86's post

Boleh2 Mod Kumi...bank in jek duit...tau le aku mengadjustkannya nanti:lol: Thanks!!!Lebai bukan aku sengaja nak mengampang...aku make sure lps ni tak akan berlaku lagi...Thanks!

medangmru posted on 26-12-2007 08:56 PM

takper romo..benang ni sekadar selingan ....menghiburkan...;P ;P ;P
Page: [1] 2
View full: CARA TERBARU MENGESAN ORANG (MELALUI H/P)...Thanks!