tangopapa Publish time 23-1-2008 12:49 PM

Lelaki berstatus duda.....ape kata anda?

Tak kiralah ade anak ke tak, tapi apa kata uols sekiranya mereka kembali mencari (jodoh) dgn yg baru atas sbb tertentu yg tidak memungkinkan mereka kembali kpd bekas isteri ?....:loveliness:

dan adakah anda boleh menerima lelaki dude wlupun dah ade anak?   

apa kata uols? :$

realmatrix Publish time 23-1-2008 01:19 PM

aku takkan terima...

(memang ar sebab aku laki... gile ape nak terima)
;P ;P ;P

soullock Publish time 23-1-2008 01:24 PM

Reply #2 realmatrix's post

sama ngan aku...tak leh terima sbb aku pun laki....:lol:

mrsRain Publish time 23-1-2008 01:34 PM

Reply #1 tangopapa's post

anak dier braper?? klu sedozen...takmau :shakehead3:
klu sorang due..bole la di pertimbangkan..:P

vivirp_25 Publish time 23-1-2008 01:43 PM

:funk: :funk: :funk: tgk keadaan

feianie Publish time 23-1-2008 01:46 PM

kenapa tanya? u duda ek? anak berapa? pompuan selalunya tak banyak hal. Tapi kena tengok la divorce sebab apa...

amazed Publish time 23-1-2008 02:19 PM

Reply #1 tangopapa's post

adakah anda boleh menerima lelaki dude wlupun dah ade anak?   

sure....why the hell not??



*tapi bukan utk aku... apa kejadahnya aku nak cari lelaki.... duda or not...
tapi kalau ibu tunggaldan baik hati budi pekerti aku terima ...

amazed Publish time 23-1-2008 02:22 PM

Reply #6 feianie's post

tak banyak hal.....tapi tanya macam2 gakhuhu..

mawarputih2612 Publish time 23-1-2008 02:22 PM

kalau dia baik,boleh memimpin,matang,berkemampuan dan stabil..
mungkin boleh di terima:loveliness::loveliness:






















ops...dia de anak lelaki tak??
umo brapa???
takut nnt anak dia terpikat kt aku :mad::mad::mad:
:$:$

amazed Publish time 23-1-2008 02:25 PM

Originally posted by mrsRain at 23-1-2008 01:34 PM http://forum3.cari.com.my/images/common/back.gif
anak dier braper?? klu sedozen...takmau :shakehead3:
klu sorang due..bole la di pertimbangkan..:P


kalu 11??   10??

tadi kata perempuan tak banyak hal.. nowsedozen anak tak leh pulak..    so kiranya pompuan ni banyak hal juga lah kalau duda tu mesti kurang dari sedozen anaklaye    :L

nazadiyah Publish time 23-1-2008 02:57 PM

i open ..duda ok ape..janji tak de wife dah...

sosimple Publish time 23-1-2008 03:31 PM

Reply #10 amazed's post

kalo anak dah sedozen bagai mstilah duda yg dah tue.....

boleh jer trima kalo duda.... selalu duda2 nih lg matang n pndi membelai....byk pengalaman .....:$ :$ :$ :$ :$

slalunyer yg jd mslh rsnya adlh family si perempuan itu.....

Gemukkkkkkk Publish time 23-1-2008 03:42 PM

Balas #1 tangopapa\ catat

aikkk nyah, taste kat duda ke nowadays;P :lol:

feianie Publish time 23-1-2008 04:30 PM

Originally posted by amazed at 23-1-2008 02:22 PM http://forum3.cari.com.my/images/common/back.gif
tak banyak hal.....tapi tanya macam2 gakhuhu..

tanya kena tanya gak la, takkan nak main serkup je, beli ikan kat pasar pun kena pilih, ni kan pulak nak jadikan teman...be wise man..

Longhairlady Publish time 23-1-2008 04:44 PM

Reply #1 tangopapa's post

Pada sy, ok aje.... dpd terlibat dgn suami org... byk komplikasinya...
Wbpun..., kalau blh tak mahu duda yg terlalu rmi anak..., kecuali
anak2nya dah besar2 belaka... Kalau ada ramai anak kecik, penat
oohhh.., nak jaga... Tak larat... :L :L

sosimple Publish time 23-1-2008 04:54 PM

Reply #15 Longhairlady's post

kalo anak sendiri??.....bukan kene jg dr kecik ke??...xkn lahir2 trus besar kut??

Longhairlady Publish time 23-1-2008 04:58 PM

Reply #16 sosimple's post

Mmglah..., tp anak sendiri mngkn taklah sekali gus terus rmi...
mngkn sethn satu ke, atau 2 thn satu ke.... Kalau tiba2 dpt
anak 5-6 org sekali gus, then kecik2 plk tu..., mmg memenatkan
tau... Ada kwn sy tu khwn duda beranak 6, termasuk sorg
anak angkat.... semua kecik2 lg... Kalau sy mmg tak sangguplah... :L :L :L

sosimple Publish time 23-1-2008 05:43 PM

Reply #17 Longhairlady's post

sethn 1???....dua thn 1???...:funk: :funk: ...rapat jgk tuh kak long..... boleh pengsan nnti.....nnti kecik2 jgk jdnyer....4thn 1 ok la....

Longhairlady Publish time 23-1-2008 05:49 PM

Reply #18 sosimple's post

Tahu pun... Kalau khwn terus dpt 4-5 org, tak ke pengsan jawabnya... :L :L

Poptu Publish time 23-1-2008 06:46 PM

Seronok gak kawan dgn golongan ni:loveliness: i like!!
kalo nak lebih drpada kawan... aku ok je kalo nk pertimbangkan.
tapi aku rasa, ape2pun bende ni tetap akan m'jadi buah mulut org.
mulut org, mana la kite leh tutup kan:(

limauais Publish time 23-1-2008 06:59 PM

tgh cari calon ke...hehe..

kalo nak cari calon,
tgk anak ko leh serasi tak dgn bakal calon ko..
dan dia mesti dapat jadi ibu dan isteri yg baik...
yg matang dan mudah dibimbing...
so tak banyak karenah..

nak dapatkan yg baik,
ko pun kene baiki diri gak...:P

AniSani Publish time 23-1-2008 08:24 PM

Tengok jodohlah , kalAu jodoh dengan duda , memang kena kawin dengan dudalah:sweat3: :laugh3:

girl_sha Publish time 23-1-2008 08:27 PM

kalu sha, tengok dulula camne.. his background..tapi make sure la jangan laki orang:lol:

kalau mcm datuk K mesti lah nak:lol:

budakpilah Publish time 23-1-2008 09:54 PM

...golongan ni laris di pasaran perr...

sepaileman Publish time 23-1-2008 10:01 PM

Balas #13 Gemukkkkkkk\ catat

waaaa ada affair ngan duda ke tango tu mukkkk


wahhhh kemain lagi :lol:
Pages: [1] 2 3 4 5 6
View full version: Lelaki berstatus duda.....ape kata anda?