eastrun posted on 26-1-2008 03:39 PM

Pecah dara

Assalammualaikum

Aku nak tanya, be open ok...

Bila laki penetrate zakar dalam faraj isteri then, when climax,macam mana nak determine yang isteri tu pecah dara..Maksud aku, apa tanda2 dia?.Bagaimana cara dia pecah...adakah berbunyi..ada stain ke...so boleh ajar?.tERima Kasih

juwaini posted on 26-1-2008 03:53 PM

:L :L :L :L

Bengong la nate ni..

iza_yuss posted on 26-1-2008 03:55 PM

Balas #1 eastrun\ catat

salah bod aku rasa....:lol: :lol:

sephia_liza posted on 26-1-2008 03:59 PM

;P ;P ;P ;P ;P .....

kmkd posted on 26-1-2008 03:57 PM

uisks.. kenapa tanya? masih musykil ke? :loveliness:

iza_yuss posted on 26-1-2008 03:59 PM

ada x sape2 yg nak komen?

cam inesen je mat neh......huhuhu.....x kan tatau kowt

starcity posted on 26-1-2008 04:05 PM

kena alami sendiri kot:lol:

juwaini posted on 26-1-2008 04:04 PM

Dia berbunyi 'pop!' seperti dalam eksperimen H2O zaman sekolah menengah tingkatan dua dulu.. :loveliness: :loveliness: :loveliness:

indah1285 posted on 26-1-2008 04:07 PM

In rasa nk muntah.......:mad::mad::mad::mad:

nomie posted on 26-1-2008 04:07 PM

move to tnse plzzz....:$

wmhafiz posted on 26-1-2008 04:08 PM

Originally posted by juwaini at 26-1-2008 04:04 PM http://forum4.cari.com.my/images/common/back.gif
Dia berbunyi 'pop!' seperti dalam eksperimen H2O zaman sekolah menengah tingkatan dua dulu.. :loveliness: :loveliness: :loveliness:

Ader akak sorang nie bgtau aku yg dia bunyik "prap!!"..... so "pop prak!!" ler bunyik dia :lol::lol:

juwaini posted on 26-1-2008 04:09 PM

Takde ke yang nak kasi komen?
Kesian aku dengan mamat ni. Dia tanya out of curiousity, last-last kena perli.. ;P

juwaini posted on 26-1-2008 04:11 PM

Originally posted by wmhafiz at 26-1-2008 04:08 PM http://forum4.cari.com.my/images/common/back.gif


Ader akak sorang nie bgtau aku yg dia bunyik "prap!!"..... so "pop prak!!" ler bunyik dia :lol::lol:
Ada abang lak kasi tau aku dia berbunyi 'lup dab'.. :laugh3::laugh3::laugh3:

vizard posted on 26-1-2008 05:41 PM

Haiyoo.....mcm2.......dunia.......dunia:L

Hang posted on 26-1-2008 05:46 PM

Originally posted by juwaini at 26-1-2008 04:04 PM http://forum4.cari.com.my/images/common/back.gif
Dia berbunyi 'pop!' seperti dalam eksperimen H2O zaman sekolah menengah tingkatan dua dulu.. :loveliness: :loveliness: :loveliness:

kena bawak api ke nak wat ujian 'pop' tu.....:lol:

juwaini posted on 26-1-2008 06:03 PM

Originally posted by Hang at 26-1-2008 05:46 PM http://forum4.cari.com.my/images/common/back.gif


kena bawak api ke nak wat ujian 'pop' tu.....:lol:  
Api asmara yang menyala-nyala tu tak cukup ke? ;P

ultra78 posted on 26-1-2008 06:33 PM

Originally posted by juwaini at 26-1-2008 04:11 PM http://forum4.cari.com.my/images/common/back.gif

Ada abang lak kasi tau aku dia berbunyi 'lup dab'.. :laugh3::laugh3::laugh3:


tak..bunyinya seperti guruh berdentum....:P

eastrun posted on 26-1-2008 07:23 PM

Move la ke TNSE

Mod please move, saya tersalah hantar la pulak....sorry semua..terutama IN,janganlah muntah...this is normal..kita semua kena belajar...sebab kita semua (yang belum berkahwin) akan melalui alam perkahwinan, so kena tahu benda ni...saya tak rasa benda ni lucah, tapi saya rasa ia perlu diketahui...even though for some people, dara is nothing, but since benda ni jadi topic perbualam hangat, as it actually menilai kedayusan seorang suami itu tentang isterinya. Maka, benda tu perlu di ambil kira juga...Is it need to be censored?.If you nak buka thread nak tanya pasal laki pun it is ok...apa yang nak terlalu dimalukan sangat, padahal bukan mengaibkan sesiapa pun:o

eastrun posted on 26-1-2008 07:27 PM

Reply #12 juwaini's post

Yes, aku tanya dengan out of curiousity, bukan nak mengaibkan atau nak main2...:shakehead3:

shahx posted on 26-1-2008 09:42 PM

bukan ke bunyi nye 'kebaboommm' :lol:

PakLongChat posted on 27-1-2008 12:43 AM

Originally posted by eastrun at 26-1-2008 03:39 PM http://forum4.cari.com.my/images/common/back.gif
Assalammualaikum

Aku nak tanya, be open ok...

Bila laki penetrate zakar dalam faraj isteri then, when climax,macam mana nak determine yang isteri tu pecah dara..Maksud aku, apa tanda2 dia?. ...

senang jer. dia meleyup macam bunyi meghiam buluh. Hang terkejut sakan. Jiran kat sebelah ghumah cleh dengah masa dara tuh pecah. BUM BUM :lol:

syaz_xxl posted on 27-1-2008 01:33 AM

Reply #11 wmhafiz's post

;P ;P ;P ;P ;P

atomicman posted on 27-1-2008 09:58 AM

bunyi dia ppppprrrrfffftttttt!!..... :lol: :lol:

eCho posted on 27-1-2008 01:10 PM

klau pengalaman aku la..bab bab pecah dara anak org nie kan:lol: :lol: ...mcm2 bunyi ada.....ikut atas tubuh masing2...klau yg berisi bunyinya lain...klau kurus lain plak...:lol: :lol:...bunyi pop...kadang2 bunyi angin kuar cam ni kuizzzz.....:lol: :lol: ;P ;P

dragger posted on 27-1-2008 06:11 PM

vvvvrrraaaaappppp...!!!! bunyi VTEC bukak pada kadar 5400 rpm... ;P ;P
Page: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
View full: Pecah dara