a791231ana posted on 21-3-2008 10:00 AM

pemborong baju kurung

hm.. saya sebenarnya nak mintak tolong kut2 kat sini ada pemborong baju kurung siap. tak pun kalau sapa2 tau kat mana boleh dapatkan baju kurung secara borong. thanks

Syd posted on 21-3-2008 10:30 AM

aha..
aku pun tingin nak tahu gak

thanks!

ilham_ryana posted on 21-3-2008 10:34 AM

salah satu yg aku tau dkt blkg penjara pudu tu...
tak sure lokasi sebenar....

watachiwa posted on 21-3-2008 10:36 AM

jalan kenanga tu ke?

a791231ana posted on 21-3-2008 10:42 AM

sapa2 ada pengalaman jual baju kurung boleh la share kat kitorg..

white_orkid posted on 21-3-2008 10:42 AM

nak brape byk....

a791231ana posted on 21-3-2008 10:45 AM

hari tu ada jalan2 kat carrefour ada satu kedai tu jual baju kurung china silk (katanyalah) RM49.90 sepasang.. murah lah tu.. tapi saya nak tau pemborongnya.. mana tau harga borong dia jauh lebih murah..

a791231ana posted on 21-3-2008 10:50 AM

double posting.. sorry

[ Last edited by  a791231ana at 21-3-2008 11:04 AM ]

a791231ana posted on 21-3-2008 11:18 AM

Reply #6 white_orkid's post

hm.. dalam 15-20 pasang baju..

Syd posted on 21-3-2008 11:50 AM

sama gak.

kalau boleh aku pun nak 15-20 pasang

dinasour posted on 21-3-2008 12:25 PM

blh th nak baju kurung yg camne ek?
dlm price brp?

a791231ana posted on 21-3-2008 02:41 PM

Reply #11 dinasour's post

musti la nak yg cantik :) dan murah..  harga range dalam RM50-70 (harga jual)

dinasour posted on 21-3-2008 05:28 PM

Reply #12 a791231ana's post

check email yer

yarrowia posted on 21-3-2008 07:39 PM

Reply #9 a791231ana's post

tolong cek pm ye

yarrowia posted on 21-3-2008 07:40 PM

Reply #10 Syd's post

tolong cek pm ye

ayanglind posted on 21-3-2008 09:36 PM

Originally posted by dinasour at 21-3-2008 12:25 PM http://forum4.cari.com.my/images/common/back.gif
blh th nak baju kurung yg camne ek?
dlm price brp?

I am from Sabah. Pm me the price juga. Thanks

pink_lavender posted on 22-3-2008 01:03 AM

Reply #16 ayanglind's post

beli kain le.. then upah org jahit.. dpt dlm rm12 sehalai.. campur kain rm18 baru dlm rm30 je kos dier.. jual la rm60

missylees posted on 22-3-2008 02:17 AM

i ade jual baju kurung siap secara borong.
tgk sini..scroll ke bwh ade gambar dan harga.

http://www.wanitamelayu.com/forum/viewtopic.php?f=128&t=18575&start=650

dinasour posted on 22-3-2008 07:58 AM

check pm ye


Originally posted by ayanglind at 21-3-2008 09:36 PM http://forum4.cari.com.my/images/common/back.gif


I am from Sabah. Pm me the price juga. Thanks

saliza1979 posted on 22-3-2008 07:28 PM

pernah try baju kurung dari vietnam tak?? tapi bukan yg mcm kat first lady tu.....
yg ni kualiti memang elok, dgn manik sekali...

QAX posted on 22-3-2008 08:43 PM

Reply #20 saliza1979's post

range harga cemane?

saliza1979 posted on 23-3-2008 12:04 PM

Reply #21 QAX's post

yh murah ada, yg mahal pun ada.....depends pada kualiti...
kalau yg mcm kat butik2 jual tu, harga dalam RM1xx++,
kalau yg murah mcm kat first lay tu memag murah....

zalliza1717 posted on 23-3-2008 10:32 PM

saya pun pemborong baju kurung

berminat boleh pm utk dptkan harga dealer

blh cuci mata dulu di store saya ni
www.tsm1717.lelong.com.my

Aefy_Laily posted on 24-3-2008 04:00 PM

Boleh PM saya...

Harga baju bergantung pada jenis material..

rege borong dalam range RM30 - RM80.. bergantung pada jenis kain la..

Kain ela pon ada .. tp jual dlm kodi la... pakai helai2 nie tak dapat rege kodi

Aefy_Laily posted on 24-3-2008 04:01 PM

Boleh PM saya...

Harga baju bergantung pada jenis material..

rege borong dalam range RM30 - RM80.. bergantung pada jenis kain la..

Kain ela pon ada .. tp jual dlm kodi la... pakai helai2 nie tak dapat rege kodi
Page: [1] 2 3 4 5
View full: pemborong baju kurung