protonpersona posted on 25-7-2008 12:44 PM

Jom Main Rogol-Rogol!!!!!

:L:L:LKUALA LUMPUR: Jika selama ini main ‘masak-masak atau main kahwin-kahwin

batmana posted on 25-7-2008 12:46 PM

penjual video lucah tu patut kene hukum cm kes rogol..

tapi skrg mms,internet pn byk lucah,

sayangnya kerajaan tak banned site lucah..

mardhiah12 posted on 25-7-2008 12:52 PM

ya Allah, selamatkanlah keturunan kami
Biar mereka tetap di jalanMu, ya Allah

besarnya cabaran nak besarkan anak zaman sekarang ni :L

Lina66 posted on 25-7-2008 12:54 PM

In a first place dari mana budak bawah umur bleh dpt VCD lucah?:o

ibu bapak, abg kakak punya stock ke dorang cilok?

~boolean posted on 25-7-2008 12:55 PM

Kecik2 mcm nih, mak bapak x dak ka nak jaga....
Makpak pi keja habis buadak2 nih tinggal ngan sapa....?

Jejaka#Macho posted on 25-7-2008 12:55 PM

Balas #1 protonpersona\ catat

banyak makan duit tak halal kot budak2 skrg jadi camni...

Lina66 posted on 25-7-2008 12:57 PM

Originally posted by batmana at 25-7-2008 12:46 PM http://forum7.cari.com.my/images/common/back.gif
penjual video lucah tu patut kene hukum cm kes rogol..

tapi skrg mms,internet pn byk lucah,

sayangnya kerajaan tak banned site lucah..


bukan ke kewajipan ibu ayah untuk mengawasi anak2 mereka bila dorang lungsuri internet?

nefertari posted on 25-7-2008 12:58 PM

:L :L :L :L

Ya Allah, selamatkanlah anak2 seagamaku...

Marsyal Yau posted on 25-7-2008 12:59 PM

bakal pelakon cerita lucah profesional nih. dari kecik dah terserlah bakat bebudak nih.

merak7118 posted on 25-7-2008 01:00 PM

uikssss..takutnya zaman skrg nih.:mad:

mjla posted on 25-7-2008 01:01 PM

PERSOALANNYE ..........

APA NAK JADI KAT KERAJAAN SEKARANG.........:mad: :mad: :mad:

Beta posted on 25-7-2008 01:01 PM

erk..apa nk jdi ..cmne la dorang membesar karang

sixfullbar posted on 25-7-2008 01:01 PM

erks :funk: :funk: :funk:

main rogol-rogol :L :L

dainese posted on 25-7-2008 01:02 PM

tunggu je la kerajaan baru bulan 9 nih...harap sangat la kerajaan baru nih dapat bendung masalah2 camni....band web lucah tuh semua...

kashaz posted on 25-7-2008 01:11 PM

iye ke tgu kerajaan brubah?
klu kerajaan banned pun sgala web, bunuh pengedar cetak rompak, tp klu PARENTS xbagi didikan agama dan xpanau anak2, akan jadik je mcm2...CD tu semua of course la budak2 tu dpt drpd PARENTS or sedara memasing..

seroja posted on 25-7-2008 01:12 PM

Reply #1 protonpersona's post

astaga http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/42.gif

estidotmy posted on 25-7-2008 01:14 PM

harap-harap xterjadi pd kluarga terdekat kita la..:L

dainese posted on 25-7-2008 01:14 PM

hehehe...ubah la kerajaan mana pun...nama pun manusia..tak lari dari buat silap...dekat arab yg hudud tuh pun ader lagi org curi, rogol...yg kena potong tangan, sula bukan main ramai..tapi org sana tak takut2 jugak lagi....

katana83 posted on 25-7-2008 01:15 PM

Balas #1 protonpersona\ catat

ekceli menda ni dh lama... trust me..

ColbyRaikkonen posted on 25-7-2008 01:15 PM

Originally posted by dainese at 25-7-2008 01:02 PM http://forum6.cari.com.my/images/common/back.gif
tunggu je la kerajaan baru bulan 9 nih...harap sangat la kerajaan baru nih dapat bendung masalah2 camni....band web lucah tuh semua...


sekrg nie pun byk gak yg dbanned...

but do you truly believe....boleh banned semua??

banned hari nie...esok muncul site baru...

BANNED ajer INTERNET....hahahaaahha

hzln posted on 25-7-2008 01:17 PM

polis nak banteras vcd/dvd lucah anytime boleh, antara nak taknak jer, tgk camana depa banteras vcd chua soiled leg tu, satu hapah walau sebijik pun tak tinggal.

yg internet censorship tu aku dgr tu bill gates letak syarat kat mahadet dulu2, kalu nak microsoft invest dlm msc, sebarang censorship waima porn pun takleh sekat, kalu tak microsoft tarik diri....

pi mai pi mai pun akan berbalik pada mak bapak jugak...takat mana pantau anak2.

FaithNoMore posted on 25-7-2008 01:18 PM

Bodoh tul kerajaan sekarang,nak ban laman lucah pun tak tau..tgk kelantan mana ada masuk laman lucah??:lol:

elle_april posted on 25-7-2008 01:19 PM

seram nye haku bace:L :L :L :L

foxnike posted on 25-7-2008 01:46 PM

mula-mula main masak-masak

pastu main kawen-kawen

pastu main rogol-rogol

pastu main mak-mak

cloud279 posted on 25-7-2008 01:50 PM

2 la....ajar anak baik2....jgn biar ank duduk rmh sorang2....

zaman dh berubah.....dunia semakin maju.....
Page: [1] 2 3
View full: Jom Main Rogol-Rogol!!!!!