exclusive_vvip posted on 22-8-2008 09:15 AM

sapa tau klinik kulit Dr Nathan?

hi olz...ev nk tanya if ada antara korang yg penah pegi atau tau ttg dr Nathan nie? dgr kata dia skin specialist yg bagus n famous...ev ingat nk pegi kat klinik dia...kalu takder dia, dia nyer partner pon kira ok la...sbb nk rawat parut jerawat n jerawat bwh dagu yg agak degil ni....rasa2 kalu bwk RM500 dlm tangan ok ker?..if sesaper ader experience, plz share...Thanx in advance...:)

an2toncit posted on 22-8-2008 09:26 AM

klinik dia kat Wisma PKNS Jln Raja Laut tu....tingkat 1 kalo x silap

selain dia Klinik Dr Noh pon bagus gak....dekat2 Kamdar Jalan TAR

duyong95 posted on 22-8-2008 09:32 AM

branch dia kat bangsar pun ada.  muka aku masa tu kena eczema teruk.  cream dia not bad...now muka aku dah lawo...:loveliness: :loveliness:   tp mahal sikit la...

exclusive_vvip posted on 22-8-2008 09:48 AM

Reply #2 an2toncit's post

thanx:) ....dr Noh ni melayu ek?...bleh jgk dimasukkan dlm senarai ni....an2toncit penah pegi atau experience org lain?....x kisah lah....bleh share ngan ev kat sini....:)

exclusive_vvip posted on 22-8-2008 09:50 AM

Reply #3 duyong95's post

tq:) ..dia ader bg ubat makan x?....brapa dia charge?.....

exclusive_vvip posted on 22-8-2008 09:50 AM

Reply #3 duyong95's post

tq:) ..dia ader bg ubat makan x?....brapa dia charge?.....

jy77 posted on 22-8-2008 10:49 AM

adik2 aku g jumpa dr.nathan..
dia akan bg mkn pil (pil hormon selalunyer) for 6 mths disamping pencuci muka n ubat jerawat..
kena continuous pegi, nxt apmt kalo x dtg, kena repeat blk ubt tu..
1st apmt caj dlm RM200++..
mmg rekemended la, psl adik aku tu muka dia bertanda2 psl suka nau picit jerawat, now dh elok dh..
jerawat tu kalo takat seketul dua kuar tu biasa la after the treatment..
tp right after treatment tu mmg muka ko jelitez la beb..

an2toncit posted on 22-8-2008 11:08 AM

Originally posted by exclusive_vvip at 22-8-2008 09:48 AM http://forum6.cari.com.my/images/common/back.gif
thanx:) ....dr Noh ni melayu ek?...bleh jgk dimasukkan dlm senarai ni....an2toncit penah pegi atau experience org lain?....x kisah lah....bleh share ngan ev kat sini....:)

2-2 doktor penah gi pasal eczema anak....dr noh tu melayu...ubat dia memang mahal sket tapi berbaloi

orgutan posted on 26-8-2008 10:33 PM

kat rawang ni hah. pemes gak tapi kena amik no awal pagi
hari tu saya dtg kul 6.30 tapi dah ada 5 org nunggu. dr jauh lak tu.. serembanlah perak lah...
memang org sakit kulit yg ramai pg sana

mizahanan posted on 13-9-2008 12:42 PM

Reply #9 orgutan's post

salam orgutan..

rawang tu kt celah mane? pekan rawang? rawang mutiara..?
ape name kliniknya?

tq

damiqula posted on 24-10-2008 12:40 PM

dr nathan tu tansri ke dato kalo tak silap

kakza9 posted on 4-11-2008 08:56 PM

Dr Nathan tu datuk...anak dia dr ruban pun ada kt pantai cheras...anak akak gi jumpa dia dlm 6 bulan utk jerawat...La ni muka dia dh licin...mmg bagus lar ubat dia tu...

hashimsamsul posted on 4-11-2008 09:01 PM

Balas #1 exclusive_vvip\ catat

TRY CARA METAFIZIK...

TERAPI PUTERI SANTUBONG(terbaru)

Terapi Puteri Santubong ini telah menjadi rebutan para wanita dari pelbagai golongan baik yang masih gadis,suri rumahtangga,wanita,janda dll kerana keampuhannya yang telah dibuktikan oleh mereka-mereka yang telah membuat rawatan ini.Ada yang sanggup datang dari luar negeri dan dari Semenanjung semata-mata mahu mendapatkan Terapi Aura Puteri Santubong ini.bagi mereka yang tinggal jauh,jangan bimbang,rawatan ini boleh dilakukan secara jarak jauh,hasilnya sama seperti hadir diri.

Anugerah Agung, meluncurkan sebuah program baru bernama "Terapi Puteri Santubong", sesuai namanya maka ajian ini ditujukan untuk kaum hawa agar dijauhkan dan terhindar dari tindakan kejahatan baik fizik mahupun metafizik, selain itu juga terdapat efek "Sabda" atau "Titah". Wanita yang mengunakan terapi ini juga mempunyai karisma penunduk, pengasih, dan penuh wibawa, sehingga ketika berbual / bercakap penuh dengan kekuatan karisma yang sangat tinggi dan sangat mempesona(sesuai untuk wanita,para artis,wanita bekerja,suri rumahtangga yang menginginkan penampilan menawan dan agar lawan jenis anda bertekuk lutut / suami betah dirumah..

Berbagai manfaat dari “Terapi Puteri Santubong" antara lain dapat digarisbesar antara lain:

    *
      Melindungi selama 24 jam dari segala bentuk tindakan kejahatan termasuk niat-niat jahat dari orang lain atau energi negatif dari suatu tempat, orang dan suatu ilmu.
    *
      Melindungi diri dari segala serangan metafizik seperti pelet, gendam, teluh, guna-guna, hipnotis dan lain-lain
    *
      Melindungi diri dari segala serangan fizik berupa perkelahian, peras ugut,kecurian, penyiksaan dan lain-lain
    *
      Melindungi diri dari segala kejahatan seperti pelecehan seksual, kekerasan seksual, pemerkosaan baik hanya berupa pelecehan dengan kata-kata mahupun fizikal
    *
      Melindungi dari dari segala anasir-anasir negatif, seperti kerasukan, penguasaan fikiran oleh orang lain, permusuhan oleh makhluk ghaib
    *
      Terlindung dari segala jenis senjata tajam, sekiranya terjadi usaha-usaha yang membahayakan jiwa, maka orang yang menyerang akan lemas dan tidak berdaya
    *
      Menjauhkan diri dari segala bentuk kemungkaran lainnya baik hanya niat mahupun yang telah terjadi, dapat dineutralkan.
    *
      Terhindar dari segala makanan yang dapat membahayakan jiwa, misalnya adanya racun dalam makanan atau minuman
    *
      Menambah keyakinan dan kepercayaan diri
    *
      Menambah kekuatan karisma, wibawa dan keanggunan
    *
      Memiliki kekuatan daya penyembuh baik bagi penyakit fizik mahupun metafizik
    *
      Menundukkan majikan yang galak, kejam dan selalu berbuat kasar
    *
      Mendapatkan ketenangan batin dan kedamaian dalam fikiran
    *
      Dan lain-lain

KHASIAT UTAMA TERAPI PUTERI SANTUBONG

Hanya sekali datang,kecantikan memancar sempurna,awet muda selamanya.menjadikan wajah dan seluruh badan bersinar kemilau,vagina rapat,berdenyut,daya takluk lelaki optimum,pasangan anda tak akan sanggup lagi selingkuh/curang.Mengapa? Kerana daya penakluk pesona wanita ini mengikat sukmanya.Walaupun sebelum mendapatkan rawatan ini sudah terjadi selingkuh,ia pasti kembali kepangkuan anda.DIJAMIN.

Setelah pembangkitan Terapi Puteri Santubong", maka tubuh akan dikeliling oleh sebuah lapisan energi pelindung yang sangat kuat, melindungi aura, tubuh eterik dan tubuh fizik dari segala energi negatif. Mereka yang peka akan merasakan sensasi berada dalam sebuah selubung hangat atau sedikit sejuk yang mengelilingi badan, energi Terapi Puteri Santubong" juga akan memberikan rasa damai dalam diri. Mereka yang mempunyai Terapi Puteri Santubong"seperti memiliki bodyguard yang menjaga kita sepanjang hari, kemana pun juga kita pergi bahkan ketika kita tidur, semua energi perlindungan ini akan terus bekerja selama manusia itu selalu takwa pada Yang Kuasa.

Terapi Puteri Santubong"tidak mengunakan energi jin atau makhluk ghaib lainnya yang dapat memberikan efek negatif kepada para pengamalnya, tetapi semata-mata ikhtiar doa keselamatan, Intinya Terapi Puteri Santubong"bersumber pada ketakwaan kita kepada Yang Kuasa, sehinga Yang kuasa memberikan kelengkapan dan perlindungan kepada mereka yang senantiasa bertawakal kepadanya, semakin anda rajin mendekatkan diri pada Yang Esa, maka semakin kuat pula ilmu ini. Sebaliknya jika anda melanggar aturan agama, maka ilmu ini akan melemah tetapi tidak menghilang. Segala ilmu bersumber pada Yang Esa, maka ketika kita mendekatkan diri padaNya, maka semakin dimuliakan dengan segala kekuatanNya.

Berminat?. PM lah saya...bersama kita ikhtiarkan

[ Last edited by  hashimsamsul at 4-11-2008 09:03 PM ]

hasmania posted on 5-11-2008 11:45 AM

Selain daripada u all keluarkan banyak modal untuk hilangkan jerawat pernah atau u all rasa tak yakin langsung dgn cara dibawah nie boleh hilangkan jerawat?????????...........    1.  Tomato dan epal boleh digunakan untuk melicinkan kulit. Caranya, parut tomato atau          epal yang cukup masak, kemudian gosokkan perlahan-lahan pada wajah dan leher.          Gelatin pada tomato boleh menghilangkan parut. Biarkan selama 20 minit dan selepas          itu cuci dengan air suam. Amalkan selalu untuk hasil yang memuaskan.    2.  Serbuk kulit kayu manis yang dicampur dengan bedak sejuk dan sedikit air boleh digunakan untuk menghilangkan jerawa. Caranya, sapu campuran tadi pada muka sebelum tidur. Jika diamalkan, jerawat akan hilang dan muka akan menjadi lebih licin. 3.  Ambil kayu cendana, basahkan dengan air dan asah pada batu. Kemudian sapukan ia pada jerawat dan hasilnya pasti memuaskan.
4.  Kulit pisang emas boleh digunakan untuk menghilangkan parut jerawat. Caranya, sapukan kulit pisang tadi pada bekas parut. Lakukan setiap hari hingga kesan itu hilang. 5.  Ambil segenggam kacang hijau, dikisar halus lalu dicampur sedikit kuning telur. Kacau hingga rata ramuan tadi dan disapu pada muka perlahan-lahan. Setelah lebih kurang 15 minit, basuh muka dengan menggunakan air suam. Hasilnya kulit muka akan cerah dan berseri. 6.  Ambil segelas susu segar, sapu pada muka dan gosok-gosok hingga rata, melekit, dan kering. Cuci dengan air suam dan lakukan dua kali seminggu. Anda akan  mendapat kulit muka yang gebu dan licin.

faryanna posted on 7-11-2008 12:42 AM

Dr Ranjit kat SS15 pun very good. I went to him for my pimples. Normally my face nie ader open pores jer pinple 1 or 2 naik, tapi dunno Y suddenly naik teruk sgt! First dia kasi anitibiotic for 1 month plus one gel.Pakai2, kurang sikit plus time pimples tuh my face time oilyyyyy sgt2! Then he tukar Roaccutane for 6 months.Result? Superb!!I amik 10 mg once daily for 2 weeks n i noticed oil dah kurang sikit, and then since my wedding is around he corner that time, I asked him to speed up sikit the treatment n he prescribed 20mg per day and within one week oil dah stop!!!Mmg superb!!Rambut pon tak oily dah! My face now is even better than before I got my pimples.Accutane is the last resort for stubborn pimples n acnes. The only side effect is veryy dry skin n peeling lips, boleh sapu vaseline n stuff, N make sure dun get pregnant when ur in that medication!bahaya!

[ Last edited by  faryanna at 7-11-2008 12:44 AM ]

rianz posted on 21-11-2008 01:20 PM

Originally posted by orgutan at 26-8-2008 10:33 PM http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif
kat rawang ni hah. pemes gak tapi kena amik no awal pagi
hari tu saya dtg kul 6.30 tapi dah ada 5 org nunggu. dr jauh lak tu.. serembanlah perak lah...
memang org sakit kulit yg ramai pg sana
RAWANG ktne beb???
nk tau gak..
aku dh sethn prob jerawat ni!!!

ameliaizlyn posted on 21-11-2008 01:30 PM

lagi satu klinik kulit yg bagus dekat jln tar dr sachdev singh...bagus gak ubat dia dan x berapa mahal...bangunan dia dkt org yg jual kebab shawarma tu...aku drpd kecik refer doc tu jer klu ade prob kulit

khdn posted on 21-11-2008 04:14 PM

ni klenek aku nih..hehe Dr NAthan ni..tp aku pi kat anak nih..Dr Ruben..
klinik die ade 3 tak silap..satu kat bangsar..kat Shell tuh..
yg selalu org pi kat depan bangunan KWSP tuh..apa ka nama jalan tu..lupa lak
aku...die sebelah bangunang DBKL...
pastu tka silap die ade bukak klinik kat pantai hospital kat Cheras...
kalo nak pi...memang mahai..memang berbaloi...
aku pi dulu taun 2005...ade problem jerawat..amik pill die..
lama gak ..tak silap 6 bulan camtu la..tp bila amik pill tuh..
jerawat mencanak kuar..ye la die nak bersih kan dalam tuh..
pas treatment..sampai sekarang..satu jerawat pun takde kuar
kat muka aku..mintak2 la tak kan kuar lai:mad: ..
tp memang mahai.die nih...kalo pi memang la kene sedia kan 200..tp depends gak
treatment apa kita buat..ikut pada problem kot..
tadik ade sorang ckp dr sacdev kat jalan TAR tu kot..tu pun bagus betui..
mak saya dolu2 memang pi sana..memang bagus beb..ade lagik die..
try la...:D

tomatogirl posted on 21-11-2008 08:18 PM

area klang xde ke?...

rianz posted on 22-11-2008 07:39 PM

aku nk tau yg area rawang..
dekat skit..

kl jauh maaa...
Page: [1]
View full: sapa tau klinik kulit Dr Nathan?