sephia510 posted on 10-10-2008 09:02 AM

SENARAIKAN ARTIS-ARTIS YANG TELAH MENINGGAL DUNIA

Saya selalu ketinggalan bas. Apabila orang sebut arwah tu arwah ni, saya selalu bertanya "Bila diorang meninggal?". Rasa sedih bila tahu mereka telah tiada. Bila tengok filem atau drama mereka, saya selalu berkata "Dah arwah dah artis ni!".

ais_kosong posted on 10-10-2008 09:03 AM

erk..kena bg senarai ke?:funk: :funk:

MoTiF posted on 10-10-2008 09:05 AM

konsep nya kene ingt mati ka nie??

sephia510 posted on 10-10-2008 09:05 AM

Reply #2 ais_kosong's post

Yelar. Mana yang tau jer, kalau ada date lagi bagus.

dujuan posted on 10-10-2008 09:05 AM

Originally posted by sephia510 at 10-10-2008 09:02 AM http://eforum3.cari.com.my/images/common/back.gif
Saya selalu ketinggalan bas. Apabila orang sebut arwah tu arwah ni, saya selalu bertanya "Bila diorang meninggal?". Rasa sedih bila tahu mereka telah tiada. Bila tengok filem atau drama mereka, s ...


takut haku ngan thread ko neh...perlu ker nak kasik tarikh bagai??;P ;P ;P gossipp kah iniew??? derang kan dah meninggal??:L :L :L ..nak kena list tarikh..mcm nak amik spm plak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..atok nenek aku meninggal pon haku tak hengat tarikh.. ni kan artis yang tarak kena mengena ngan haku :lol: :lol: :lol: :lol:

[ Last edited by  dujuan at 10-10-2008 09:09 AM ]

siape_aku posted on 10-10-2008 09:07 AM

nak tambah kredit ke dik??? ntah le...kalau nka disenaraikan.....mmg banyakkkkkkkkkkkkkk......apesal bole terlepas?? tak bace paper ke?? kau nak senarai artis meninggal dari tahun bile??? dari zaman p ramlee ke???;P ..  takde pekdahnye pon....

awan_kelabu posted on 10-10-2008 09:09 AM

aku musykil sbb apa tajuk ini dimasukkan ke bod gossip... :funk:

MoTiF posted on 10-10-2008 09:10 AM

nape skrg ramai newbie ek?? pastu semua konsep muslimah semua nye.....

awan_kelabu posted on 10-10-2008 09:11 AM

Reply #8 MoTiF's post

pastu masuk bod gossip lak tuh.. musykil

Yang_Jelita posted on 10-10-2008 09:13 AM

Originally posted by dujuan at 10-10-2008 09:05 AM http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif



takut haku ngan thread ko neh...perlu ker nak kasik tarikh bagai??;P ;P ;P gossipp kah iniew??? derang kan dah meninggal??:L :L :L ..nak kena list tarikh..mcm nak amik spm plak :lol: :lol:  ...


aku pun takut seram kuku aku dia buatnya

operacina posted on 10-10-2008 09:37 AM

sedekah al-fatihah lagi baik dari dok wat senarai....

800214 posted on 10-10-2008 09:42 AM

chop..tak termasuk konsep muslimah..saje suke bace gossip je.sejak2 ade kes maya je aku bergerak aktif.hehehehe...

selipar_hijau posted on 10-10-2008 09:44 AM

terkesima skejap aku baca tajuk benang ni

MoTiF posted on 10-10-2008 09:47 AM

Reply #13 selipar_hijau's post

sesaat ku terkesima pada indah persona mu...................

aerna posted on 10-10-2008 09:48 AM

Originally posted by operacina at 10-10-2008 09:37 http://malay.cari.com.my/images/common/back.gif
sedekah al-fatihah lagi baik dari dok wat senarai....
tul tu...klu nk senarai maunyer spai esok pun x abis...

lebih baik sedekahkan jer al-fatihah....

ashla posted on 10-10-2008 09:49 AM

Originally posted by MoTiF at 10-10-2008 09:05 AM http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif
konsep nya kene ingt mati ka nie??


mengingati mati pun dapat pahala....:C :victory:

My2cen posted on 10-10-2008 09:50 AM

sedekah jer al-Fatihah.....

artgeex posted on 10-10-2008 09:53 AM

aik tak boleh ke?

senarai artis kaki tonggang boleh pulak

kenarimerah posted on 10-10-2008 09:55 AM

cian plak kat tuan umah....suma org xnak layan ke..
aku nak enarai pon xreti sbb ramai artis yg meninggal ni yg dah veteran... xbrapa ingat nama la :$

Syd posted on 10-10-2008 10:02 AM

tebiat ker?

dino posted on 10-10-2008 10:06 AM

Reply #20 Syd's post

ade kaitan ngan thread mod dexa meninggal smlm ka.... kan dulu ade thread mod cari artis tuh.... so kekonon mod dexa artis veteran tuh.... ade kaitan tak.....??
ade tak kena nih... ;P ;P

smurfet posted on 10-10-2008 10:16 AM

Alahai kesian pulak aku tengok tuan tanah takdaq orang nak layan. Meh aku tolong senaraikan nama2 almarhum & almarhumah. Mudah2an kita dapat bacakan alfatihah kat mereka yg dah meninggal ni.

1. Sudirman
2. Seha
3. Yusni Jaafar
4. Mustapha Noor (yg berlakon dengan Raja Ema. Tak igt title filem)
5. Penyanyi Spoon (Along kot nama dia)

Sambung ler lagi....

sayang_mulut posted on 10-10-2008 10:17 AM

p ramlee
sudirman

travel-lover posted on 10-10-2008 10:20 AM

-ahmad mahmud
-normadiah
-asben normadiah (tak ingt nama hehe)
-saadiah
-hani mohsin
-yazid sobrani
-ismail din
- tambah sendrik la ... byk sgt :P

addicted posted on 10-10-2008 10:23 AM

hussein abu hassan
dato' ahmad daud
datin saadiah
Page: [1] 2 3 4
View full: SENARAIKAN ARTIS-ARTIS YANG TELAH MENINGGAL DUNIA