girlphg posted on 1-12-2010 12:22 PM

nak sewa bilik kosong area bukit minyak n kawasan berdekatan situ.. sebab keje situ... pompuan melayu islam... segera.. sesape ada info.. bagi tau yer.. tq...

girlphg posted on 5-12-2010 09:28 PM

salam u alls...
pada sesape yg tengah mencari bilik untuk disewa. Ada 1 bilik kosong untuk  disewa di
taman tambun indah (flat), simpang ampat, bleh pm saya yer..
perempuan bujang  muslim, sudah bekerja.. sebulan dalam rm 100
diperlukan segera.. thanks...

girlphg posted on 5-12-2010 09:31 PM

salam u alls...
pada sesape yg tengah mencari bilik untuk disewa. Ada 1 bilik kosong untuk  disewa di
taman tambun indah (flat), simpang ampat, bleh pm saya yer..
perempuan bujang  muslim, sudah bekerja.. sebulan dalam rm 100
diperlukan segera.. thanks...

Hizert posted on 8-12-2010 04:44 PM

Salam...wa nk tlg mmbe wa je..nk cari umh sewa area bayan baru/gelugor....kalau ada dekat² taman tun sardon pon chantekk gk....mmbe wa lelaki,melayu,bujang... cian dia berulang jaoh..sesape ley bantu...roger wa kt inbox ea...thx:loveliness:

oormim185 posted on 13-12-2010 10:53 PM

Rumah Sewa di Bukit Mertajam

Assalamualaikum n salam sejahtera...

ade sape2 tau tak rumah sewa utk pmpuan muslim di bukit mertajam? dekat2 ngan salah sebuah skolah nie ~ smk bukit mertajam, smk jalan damai n smjkc jit sin...tuan badan dh tseksa cari umah sewa nie..adeh2..kesian plak..aku cube bantu ngan buka tred..tlg yer...

sewa umah kalu ble xnklah tnggi sgt, dlm 350-400 camtulaa.. sewa bertiga sahaja..plz2..bg respons yer..
dah cari di mudah.com tp xde yg sesuai..thanks...

arissha_artina posted on 16-12-2010 05:56 PM

mencari bilik sewa area nibong tebal

hye suma..sesape yg ade info bilik utk dise wa sekitar nibong tebal,parit buntar or jawi..kemasukan jan 2011..bley x PM sye..URGENT sgt..tima kasih..:)

girlphg posted on 20-12-2010 10:13 AM

as'salam

awak try kol no ni...  0174993672 / 0195905780  ( cikgu nor )  TQ...

linasalina posted on 20-12-2010 06:11 PM

Rumah Sewa sekitar Nibong Tebal

salam semua..

Saya akan praktikum kat sk seri sentosa pada jan 2011 ni..mohon pertolongan korang if ada info mengenai rumah sewa sekitar nibong tebal..:)..terima kasih

alinone78 posted on 26-12-2010 12:08 PM

taman jernih?? taman permata?? taman seri janggus ???

mmg jenuh nak cari umah area sini .. akak pun hari tuh cari kat mudah jugak .,.

gebang posted on 26-12-2010 08:25 PM

member sewa sorang2 kat seberang jaya...kalau ada sorang lg nak sewa bilik ngan dia bole le tp d seberang jaya

gebang posted on 26-12-2010 08:26 PM

sekolah kakak sy ngajar ni

gebang posted on 26-12-2010 08:30 PM

member akak duk sorang2 sewa d flat seberang jaya...sapa nak cr bilik pm le..leh ty member...umah tu ada 2 bilik

gebang posted on 26-12-2010 08:32 PM

Reply 110# riss_1688


    sapa nak duk riss

riss_1688 posted on 27-12-2010 05:00 PM

Reply  riss_1688


    sapa nak duk riss
gebang Post at 26-12-2010 20:32 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif
saya ler kak..tgh plan nk duk area sini pulak..tp nk jual rumah kulim dulu kot..
semua masih dlm perancangan..
saja ler survey2 nih..

gebang posted on 27-12-2010 11:09 PM

Reply 118# riss_1688


   ari tu ada umah kat spu sewa rm250 je...sekrg mungkin dah ada org duk kut..kena rajin p jln2 tgk

riss_1688 posted on 30-12-2010 01:26 PM

Reply  riss_1688


   ari tu ada umah kat spu sewa rm250 je...sekrg mungkin dah ada org duk kut. ...
gebang Post at 27-12-2010 23:09 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif
rumah kak ka? dh ada org duk?

gebang posted on 30-12-2010 06:45 PM

rumah kak ka? dh ada org duk?
riss_1688 Post at 30-12-2010 13:26 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif


   b ukan umah kak...umah org lain....ari tu le kawan cr umah sewa dia le habaq rm250..umah pun masih baru buat

bantal_oren posted on 19-1-2011 08:29 PM

ada x sesapa nak sewakan rumah / bilik / apartment dekat dgn masjid bayan baru?

MrFed posted on 22-1-2011 12:54 AM

sapa nak sewa area bandar perda, ala kondo mutiara aseania, nak kasi murah2 saja, pm beta jika berminat...harga murah tp ada sikittttttt jer syarat

3mazlina posted on 22-1-2011 06:38 AM

syarat apa bang?

MrFed posted on 22-1-2011 08:41 AM

Reply 124# 3mazlina


    berminat ker? Pm saya utk maklumat lanjut...

syarat x susah mana pon. Jgn risau :D

hondacivic posted on 30-1-2011 08:09 PM

mr fed..saya berminat.. dah pm

MrFed posted on 30-1-2011 08:12 PM

hondacivis, dah balas pm anda

mizz_aurora posted on 3-2-2011 07:24 PM

nak cari rumah sewa/bilik area raja uda/mak mandin
plzzz pm me.. thanks! :loveliness:

girlphg posted on 16-2-2011 01:25 PM

as'salam kenkawan...

nak cari rumah sewa area prai megamall... kalu boleh rumah taman..
budget rm 200 or less... untuk 2 orang.. perempuan.. bujang.. muslim... tq...

untuk kemasukan bulan mac 2011.. urgent.. tq so much...
Page: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12
View full: [MERGED]CARI RUMAH/BILIK/APARTMENT SEWA/PENYEWA DI PENANG??