#콜옵# posted on 30-12-2008 12:52 AM

cinema di seremban...

awak pernah ke cinema yg di  terminal2 tak???:o
orang lain kata sana sangat cantik...

username86 posted on 30-12-2008 12:55 AM

cinema baru. MBO. tak penah pegi lagi. cuma lalu depan terminal jek. camne parking dye ek? safety tak? kan tempat tue belum beroperasi sepenuhnye. he.

Sh@rk_iR posted on 30-12-2008 01:05 AM

:o:o:o:o

da ado cinema ko kek situ??den dah berkurun x lepak kek T1 neh....:L:L:L

cikamoi posted on 30-12-2008 01:45 AM

Originally posted by Sh@rk_iR at 30-12-2008 01:05 AM http://eforum5.cari.com.my/images/common/back.gif
:o:o:o:o

da ado cinema ko kek situ??den dah berkurun x lepak kek T1 neh....:L:L:L

terminal 2 la..
:lol::lol::lol:

username86 posted on 30-12-2008 01:59 AM

yup. terminal 2. dekat depan taman AST dan bersebelah dengan kubur. :P

SweetPeach posted on 30-12-2008 08:16 AM

set popcorn dia murah lagik dari jusco or terminal 1

nizam_syah82 posted on 30-12-2008 08:42 AM

den tak pornah masuk wayang kek somban..ade brapo wayang day..kalo ikut statemnet forumer..kek t1 tu ,jusco ngan t2..3 yo tak..ngalahkan kek shah alam..shah alam takdo langsung..

#콜옵# posted on 30-12-2008 09:56 AM

Balas #7 nizam_syah82\ catat

sini>>>www.mbocinemas.com

P.I.D posted on 30-12-2008 10:55 AM

sempono kemangkatan sultan, cinema buko ko skng kek situ :o

#콜옵# posted on 30-12-2008 10:37 PM

Balas #9 P.I.D\ catat

mungkin tak buka...:(

bettyboops posted on 31-12-2008 04:09 PM

waaahhh.. ada cinema baru kat seremban..?? yang i tau kat jusco dgn terminal one tu jek..

MetalFire posted on 31-12-2008 09:03 PM

cinema kat sluruh n9 tutup seminggu berkabung......

kat mbo tu kire safety parking die ok ar.ade guard jaga.dun risau.tempat die best gak.but the best is jusco la.

tp tue arr jusco parking susah.

kat bahau pon ade cinema gak kan?

The-Stiq posted on 2-1-2009 02:49 PM

MBO terminal 2 kek mano nih.. tak tau plak

biaso tgk kek JJ S2 la.. sebab dekat umah den

mexz posted on 3-1-2009 02:19 PM

Reply #13 The-Stiq's post

rujuk post no#5



dan lagi satu..Terminal 2 juga dikenali sebagai Era Square..x ramai yg tau kalau ditanya kat mana Terminal 2 nih tp kalau ditanya kat mana Era Square..peh ramai yg tahu...:lol:

robotech posted on 3-1-2009 11:47 PM

Tau den la .... oghang Soghomban takdo eh do poie cinema kek Soghomban ... mano ado class!

Dioghang pakek ghodah MidValley GSC yooo, oghang Soghomban kayo2 tahap Pok Chik Den kayo eh ..

ikutsukerjerk posted on 4-1-2009 08:39 PM

terminal 2?? siyes ni 1st time dgr....:$

betul la ckp member aku....aku ni memang org negeri murtad....:'(

nilam_puri82 posted on 5-1-2009 03:20 AM

dah bukak ke terminal 2???
berkurun dah xmeround bandar seremban sejak berhijrah nih.....

dlu2 masa dating...cinema terminal 1 je la tempatnyer.:loveliness:
masa tuh jusco lum bukak lagik....:P
skrg dah kawin....pintu cinema pun dah susah nak tgk...;P ;P

#콜옵# posted on 5-1-2009 06:45 AM

Balas #17 nilam_puri82\ catat

cuma wayang buka sahaja...:D

oceanflavour posted on 5-1-2009 01:29 PM

sape penah pegi yg mbo terminal 2 tu? sabtu lepas igt nak pegi tp takut lak tak best.. so p tgk kat jusco jela citer bedtime stories.. best gak..

MetalFire posted on 5-1-2009 11:21 PM

okeh.meh la aku clearkan sket psl MBO kat terminal 2 nih

terminal 2 letak eh kek era walk.atau sonang cito kek kubur cino lamo tu.
hehe.mbo nih letak eh kek tingkat 2 tak silap.and parking leh naik sampai atas.parking eh ala2 terminal 1 gak cumo kocik sket ghaso eh.korang bawak keto,naik yo buleh parking dopan2 mbo laie.

mbo ni sobab an tak ghamai orang tu jadi sorrow sikit ar.tp not bad.and outlook die sgt moden berbanding gsc terminal.pop corn eh murah kot.kot la.tp tompek jual pop corn eh agak primitif.mcm panggung Rex zaman dulu2.

bilo dok dalam lak.humak aih.kalo duduk tu mmg kaki terangkat la.sobab rendah sgt.seating die tak best sgt compare to tgv jusco tu.sound system,biasa2 je la.nothing spesel.

tiket.RM8 so actually standard.tp maybe berbeza ikut time kot.but still compare to KL.kire murah lagi kite kat seremban ni.

overall aku rate MBO nih better than gsc tp a bit kureng compare to jusco

kalo kire modal lak kan. mbo paling murah
katakan tengok cite yg tiket reger RM8 kt mbo

mbo...parking free+tiket RM8 je

gsc...parking rm2.10+tiket rm8:L

tgv...parking rm1@ free@rm2+tiket RM8 ade ke? biasa mesti RM9 nyer ar.

so wat mase skang.mbo is still cheapest.

The-Stiq posted on 6-1-2009 10:11 AM

thanks metalfire...

username86 posted on 6-1-2009 07:35 PM

eden ader gak nak try tgk kat mbo nie. tp eden tompat dio. xramai orang. ader tmpt parking moto tak kat atas tue? maklum la eden nie moto jo ado. kalo ado safety x tompat parking moto tue. hehe. :lol:

MetalFire posted on 8-1-2009 10:48 AM

guard eh dok menonggok kek parking dopan mbo tu.jgn la ghisau do

skicysonic posted on 8-1-2009 12:06 PM

ada ker wayang kat terminal 2. pernah round kat citu tapi x nampak apa pun. yang banyak kedai makan cina la...

shadowmoon posted on 9-1-2009 10:48 PM

sojak MBO da bukak kek era walk tu,den nengok wayang kek situ yo la..
sobab eh,parking sonang dan oghang tak ghamai..den tak goma sgt ghamai2 ni..ghimeh..
tapi kalau nak dibandingkan ngan TGV jusco,mmg MBO ni tak ley celen la..tapi MBO ni bagi den jauh laie baik dari GSC terminal 1 yg ponoh dek oghang2 bangla,indon,ngan nepal..
Page: [1] 2
View full: cinema di seremban...