zairi posted on 15-4-2009 03:00 PM

Kedai Bunga Telur yg menarik dan murah di penang

Slm,

Ada sesapa yg tau kt mana nk cari bunga telur ready made yg lawa2 kt sini?  Payah betui nk cr. Kt kedah blambak la tp tu la nk kena p sana plak. Xsempat la plak.

Minah Komando posted on 15-4-2009 03:02 PM

gi kat bandar sunway seberang jaya,byk kedai gubahan ,hantaran,bunga telor ni..A to Z salah satunya.

rienafaiz posted on 15-4-2009 03:16 PM

kat masjid india ada kan??

jofizo posted on 15-4-2009 03:25 PM

gi tgk kat bandar sunway ngan bandar perda

prettybetty posted on 15-4-2009 03:36 PM

kalo malas nak pi kedai shoppin online jelah..


http://fazahra.blogspot.com

minnie_mouse posted on 16-4-2009 02:17 AM

Balas #2 Minah Komando\ catat

aha kat situ memang murah dan banyak pilihan...

honeybuchuk posted on 16-4-2009 09:21 AM

ada kedai baru bukak kat bandar sunway...
sederet ngan Victoria Station n OUM..
baru sangat bukak dalam this week..
try laa kot dapat murah sempenan opening.. :D

MMISS posted on 16-4-2009 12:01 PM

Reply #7 honeybuchuk's post

ada kedai baru ek.. bleh p usyar :P

honeybuchuk posted on 16-4-2009 12:58 PM

Balas #8 MMISS\ catat

yup... betul2 sebelah fair lady n nutrematics..
dekat jak ngan my ofis.. :$

cik_tijah posted on 22-4-2009 12:06 PM

laaa. tijah tak perasan pun ada kedai baru bukak kat sunway tu.. nanti nak kena p survey la.. ushar2 apa yg menarik, senang nanti dpt idea time org minta tlg buat hantaran.. ada sapa2 ka nak kotak/bakul hantaran.. habaq la noo kat tijah.. nak jahit manik baju pun blh gak..

mimi77 posted on 22-4-2009 01:07 PM

Originally posted by honeybuchuk at 16-4-2009 12:58 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif
yup... betul2 sebelah fair lady n nutrematics..
dekat jak ngan my ofis.. :$


wah..siap promote ofis tau......;P

honeybuchuk posted on 22-4-2009 02:10 PM

Originally posted by mimi77 at 22-4-2009 13:07 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif



wah..siap promote ofis tau......;P


takde maknanyaa..... ;P

cik_tijah posted on 22-4-2009 02:24 PM

laaa.. honey kerja kat sunway ke.. hkhikhik esok pg banjer tijah breakfast kat ratumas yer..

mimi77 posted on 22-4-2009 02:39 PM

Originally posted by cik_tijah at 22-4-2009 14:24 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif
laaa.. honey kerja kat sunway ke.. hkhikhik esok pg banjer tijah breakfast kat ratumas yer..

ratumas takdak apa la..mahai lak tu....;P

cik_tijah posted on 22-4-2009 02:59 PM

time terdesak bila bnyk kedai mkn tutup, yg tu jer la tijah tuju.. huhuhuu

mimi77 posted on 22-4-2009 03:07 PM

biasa la...tempat yg dituju bila NO CHOICE dan malas......;P

honeybuchuk posted on 23-4-2009 09:46 AM

Originally posted by cik_tijah at 22-4-2009 14:24 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif
laaa.. honey kerja kat sunway ke.. hkhikhik esok pg banjer tijah breakfast kat ratumas yer..


ahaks....!~:o
jauh arrr ratumas tu... :lol:

fazyan posted on 23-4-2009 03:33 PM

hampa nak beli brg kawin apa??? kot2 aku bulih tulun...
umah aku dekat nilai..brg kawin kat sini murah2...kalau hampa nak aku leh tulun beli kan...
compare dulu rege yg hampa dpt ngan rege kat nilai ni dulu..okes:victory:

psttt..ratumas..pak sedara aku, hampa pi kedai anak dia hat mana satu??

mimi77 posted on 23-4-2009 04:30 PM

Originally posted by fazyan at 23-4-2009 15:33 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif
hampa nak beli brg kawin apa??? kot2 aku bulih tulun...
umah aku dekat nilai..brg kawin kat sini murah2...kalau hampa nak aku leh tulun beli kan...
compare dulu rege yg hampa dpt ngan rege kat  ...

ouh..setiap branch tu anak dia ek yg handle?

fazyan posted on 23-4-2009 04:48 PM

Balas #19 mimi77\ catat

ha arr....ank dia yg handle sumer...pak lang aku dah tak larat...
dari ank dia hat besaq sampai hat kecik..dia bg sebijik umah, kete ngan kedai...

honeybuchuk posted on 23-4-2009 08:38 PM

Originally posted by fazyan at 23-4-2009 16:48 http://mforum4.cari.com.my/images/common/back.gif
ha arr....ank dia yg handle sumer...pak lang aku dah tak larat...
dari ank dia hat besaq sampai hat kecik..dia bg sebijik umah, kete ngan kedai...



fuyoooo... dasat.. takper laaa..
kedai makan laku.... mahal lak tu.... ;P

fazyan posted on 23-4-2009 09:09 PM

Balas #21 honeybuchuk\ catat

hehehe..mahai ka?? aku pi kedai dia tak penah bayaq...pree:P

KarmilaBalqis posted on 23-4-2009 09:12 PM

ramai jugak rupanya dok /kerja seberang jaya yeeee....:D

mimi77 posted on 24-4-2009 08:53 AM

Originally posted by fazyan at 23-4-2009 21:09 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif
hehehe..mahai ka?? aku pi kedai dia tak penah bayaq...pree:P

dh nama pun anak menakan...takkan p makan pun kena bayaq kot......

honeybuchuk posted on 24-4-2009 09:26 AM

Originally posted by fazyan at 23-4-2009 21:09 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif
hehehe..mahai ka?? aku pi kedai dia tak penah bayaq...pree:P


boleh laa dikatakan mahal antara kedai
Page: [1] 2 3
View full: Kedai Bunga Telur yg menarik dan murah di penang