chintacanduri posted on 3-3-2011 12:26 PM

nak try la kawen nanti...hehehe;P

kegimaru posted on 3-3-2011 02:23 PM

Reply 76# chintacanduri

dah ada calon?:$

mssuci posted on 3-3-2011 09:56 PM

:funk:perghhh smpi gitu ke penangan satin..aku slalu pakai tk pk pe2 pn...seram la aku gitu...haruas aku hati2

siputsedut posted on 3-3-2011 09:59 PM

tp kain satin mmg sedap dipakai..:lol: untungla kalu somi beli..:lol: dah ler boleh memikat..sedap pakai plak tu :lol:

Arthur posted on 3-3-2011 10:09 PM

eisya nk tanya kat sumer....pernah x korang dgr or alami sendiri...yg suami korang suka sgt kain sat ...
eisya_zulaikha Post at 15-4-2009 17:17 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif


   Baca discussion kat sini : http://www.topix.com/forum/world/brunei/TLEPBBMID9L5MLLVQ
Majoriti kat sana suka melancap guna kain satin........

Fetish seks.....:laugh3:

Arthur posted on 3-3-2011 10:36 PM

Sory sebab topik nie dah lama tak bincang, tapi nak tanya gak sebab saya ada masalah skit ngan hubby ...
JAN2 Post at 18-2-2011 05:17 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif


   

  Baca discussion kat sini : http://www.topix.com/forum/world/brunei/TLEPBBMID9L5MLLVQ
Majoriti kat sana suka melancap guna kain satin........

Fetish seks.....:laugh3:










Arthur posted on 3-3-2011 10:39 PM

Sory sebab topik nie dah lama tak bincang, tapi nak tanya gak sebab saya ada masalah skit ngan hubby ...
JAN2 Post at 18-2-2011 05:17 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif


   dari forum tu :

Haron

Selangor, MalaysiaReply »
|
Report Abuse|
http://topix.cachefly.net/pics/blank.gifJudge it!|
#81Jan 19, 2010


melancap gune kain satin yg licin lg best..lbh2 lg baju/kain yg baru dipakai..melekat bau body...best siut...wakakaka


JAN2 posted on 3-3-2011 11:54 PM

Patut laa hubby beria-ria sangat suruh saya pakai kain satin. Pastu ada plak syarat-syarat jenis kain satin yang dia nak saya pakai tu. Kena plain baru dia ada feel nak " gesel-gesel ". Kalau time saya berpeluh lagi dia suka peluk gesel-gesel, mungkin nampak kesan basah peluh tu kuttt... yelah satin jenis plain tu kan bila basah boleh nampak real2 jer kan! Baru saya perasan... :L

Nak kena cik abang nie... :vmad3:
Lagi satu bila saya pakai kain baju kurung satin tu mesti hubby suruh duduk atas "anu" dia. Segan sangat-sangat sebab berkilat-kilat berpeluh-peluh dalam satin tu, macam nak pergi kenduri kawin laa plak, cantik sesangat baju-baju yang hubby beli tu. Bila pakai waktu pergi kenduri baju tu, hubby tengok atas bawah atas bawah cam nak makan orang jer... Rupa-rupanya camni cerita dia yer! Dah baca satu artikel pasal lelaki suka kain satin nie, baru laa faham... mmm... :$

Arthur posted on 4-3-2011 07:40 AM

Post Last Edit by Arthur at 4-3-2011 08:09

eisya nk tanya kat sumer....pernah x korang dgr or alami sendiri...yg suami korang suka sgt kain sat ...
eisya_zulaikha Post at 15-4-2009 17:17 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif

http://www.network54.com/Forum/48311/message/1246610251/Lancap+guna+kain+satin+kilat


Lancap guna kain satin kilatby SatinManiac



Cari kain satin atau kebaya satin yang lembut, nipis dan licin dan yang paling penting sekali warnanya mestilah terang macam warna emas, kuning, pink takpun warna krom ( warna besi stainless steel ), lepas tu balutkan batang dengan kain satin berkilat tu dan lancapkan sambil bayangkan tengah jolok punggung gadis cantik yang berbalut kain satin berkilat tu sampailah terpancut. Selamat mencuba!!!






Posted on Jul 3, 2009, 5:37 PM
from IP address 203.82.91.103

Respond to this message

Goto Forum HomeResponses[*]best, memang best!. JerkWithSatin on Jul 22, 2009[*]best. nik on Aug 3, 2009[*]syokkkk. seseorg on Oct 19, 2009[*]WOW!. anoy6536 on Aug 26, 2009[*]betul laaa. arbai on Aug 27, 2009[*]betul!!!!!!!!!!!. kingkongbuddy on Sep 9, 2009[*]Re: Lancap guna kain satin kilat. Anonymous on Sep 1, 2009[*]ye ke??. nik on Sep 3, 2009[*]Re: Lancap guna kain satin kilat. anoy_la sgt on Sep 9, 2009[*]lancap dgn baju kurung kain licin. faruk on Aug 5, 2010[*]betul. nik on Dec 1, 2010[*]jom layan sama2. satin licin sgt on Dec 2, 2010[*]Satin wife aku gak yang best!!!. SatinManiac on Dec 10, 2010[*]exchange satin. nitas on Dec 31, 2010[*]boleh... nik on Jan 17, 2011[*]Re: Satin wife aku gak yang best!!!. Anonymous on Jan 27, 2011[*]KITA EXCHANGE LEE SATIN. NIK on Jan 27, 2011[*]lawan melancap pakai kain satin berkilat. aka on Feb 3, 2011[*]bleh. nik on Feb 5, 2011

Create your own forum at Network54

Copyright © 1999-2011 Network54. All rights reserved.   Terms of Use   Privacy Statement  

chintacanduri posted on 4-3-2011 09:53 AM

Reply  chintacanduri

dah ada calon?
kegimaru Post at 3-3-2011 14:23 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif


    adesss..sentap jap ngan soklan ni........:'( :'( :'(

lom ada calon...........:$

imsatinfreak posted on 5-4-2011 03:44 AM

haha...akhirnye dah dpt jg cari bebenang misteri yg satinmaniac suke cakapkan kat TANYA LELAKI corner...tenkiu kpd sesape yg revive-kan topik ni...bagi sy sbg laki laki,,,sy memang sangat bangge adekan fetish cam ni...at least bagi sy,,,ia lebih baik drpd laki laki yg gile fetish sluar dlm pompuan kotor...2 dah kire melampau lebih dah:I:Ijadi sbgi si isteri 2,,,sy cadang awk terus akur je kpd permintaan si suami 2:laugh3::laugh3:die bukannye nak main bondage same awk weih...kalau tak paham BONDAGE,,,google je maksudnye

kpd sesape yg lebih minat pasal pengalaman fetish ni,,,boleh klik laman ni...sane ade cerite pengalaman lagi bagus sambil lagi hardcore gile mompos;P;P
http://forum.mysatin.com/viewforum.php?f=2&sid=0b857b251dd3bb5e9b34f31b14ff9a5d

lann8 posted on 21-5-2011 04:59 PM

Hasnim posted on 21-5-2011 05:17 PM

Page: 1 2 3 [4]
View full: KAIN SATIN