mangkuk_ayun22 posted on 6-5-2009 10:15 AM

Lagii.... Artis Bercerai

Korung pagi tadi aku ada dengar Hot FM .... aku ada terdengar pasal ada artis lg bercerai aku dengar nama mcm Lisdawati/ Nisdawati ada sapa2 boleh confirm kan balik....

Yang aku terdengar " Lisda/ Nisda wati ntah di ceraikan dengan talak satu, lelakinye telah memulangkan kesemua barang hantaran kawin" lebih kurang camtu lah. Kalau salah jgn marah na..........:)

kukulangau posted on 6-5-2009 10:17 AM

artis tak femes mana tu?

syameen posted on 6-5-2009 10:19 AM

Lisdawati tue memang le dah cerai la.

kukulangau posted on 6-5-2009 10:20 AM

Originally posted by syameen at 6-5-2009 10:19 http://mforum6.cari.com.my/images/common/back.gif
Lisdawati tue memang le dah cerai la.

lisdawati mana ni? yang kawen dengan fauzi tu ke?

ammameiya posted on 6-5-2009 10:21 AM

ke lydiyawati :o

luvmenot posted on 6-5-2009 10:21 AM

lisdawati yg belakon citer matahari tu ker?:o :o

biar betol nih...

mangkuk_ayun22 posted on 6-5-2009 10:21 AM

tu yg aku tak confirm sangat.. aku dengar nama cam nisda ke lydia camtu le... takut aku yg silap dengar je.:D

nashrudean posted on 6-5-2009 10:22 AM

lydiawati ler....apo lar

kakbedah posted on 6-5-2009 10:22 AM

aku dgr cam lydiawati jer artis yg dah suam2 kuku kaki tu

shiny79 posted on 6-5-2009 10:22 AM

bkn lydiawati kerr yg dapat pampasan 103k dlm kosmo ari ni

LegalVixen posted on 6-5-2009 10:23 AM

lydiawati yer la kot....tapi tak tahu aku pasal nisda?

hyun posted on 6-5-2009 10:23 AM

lydiawati... pelakon
aku isteri dan dot... gan rosyam tu
huhuhu

hantu_poyos posted on 6-5-2009 10:23 AM

Originally posted by mangkuk_ayun22 at 6-5-2009 10:15 http://eforum9.cari.com.my/images/common/back.gif
Korung pagi tadi aku ada dengar Hot FM .... aku ada terdengar pasal ada artis lg bercerai aku dengar nama mcm Lisdawati/ Nisdawati ada sapa2 boleh confirm kan balik....

Yang aku terdengar " Li ...
baik ko kompemkan betul2..nnti kena saman plak;P

anilazor posted on 6-5-2009 10:23 AM

lydiawati ler...

mea posted on 6-5-2009 10:24 AM

dah ada thread pasal ni...

schababe posted on 6-5-2009 10:24 AM

yup..lydiawati...dpt 103K

hantu_poyos posted on 6-5-2009 10:25 AM

Originally posted by mea at 6-5-2009 10:24 http://eforum9.cari.com.my/images/common/back.gif
dah ada thread pasal ni...
yeke nyah http://2.bp.blogspot.com/_3aZ2SqAE108/SaF2aEk-EtI/AAAAAAAAAKU/aESyQNSQnf0/s320/IMG_2843.JPG:lol:

kukulangau posted on 6-5-2009 10:25 AM

Originally posted by shiny79 at 6-5-2009 10:22 http://mforum6.cari.com.my/images/common/back.gif
bkn lydiawati kerr yg dapat pampasan 103k dlm kosmo ari ni

busuk busuk pompuan tua poyo ni pun dapat juga pampasan (kalau betul seperti yang dikata la)
takde la meroyan bilang kat semua press kena naik bas mini ke hapa

shiny79 posted on 6-5-2009 10:27 AM

Originally posted by kukulangau at 6-5-2009 10:25 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif


busuk busuk pompuan tua poyo ni pun dapat juga pampasan (kalau betul seperti yang dikata la)
takde la meroyan bilang kat semua press kena naik bas mini ke hapa

yer laa aku bru baca kosmo ari ni....

mangkuk_ayun22 posted on 6-5-2009 10:28 AM

ok confirm lah tu lydiawati.... mana aku tau. Nama pun tak confirm aku cuma nak dapatkan kepastian. sebab nama pun cam lebih kurang jer kan;P ;P

flawless posted on 6-5-2009 10:29 AM

lydiawati la dek non...

addicted posted on 6-5-2009 10:36 AM

huh bru aje lagik tgk gambo si nisda n fauzi g ke europe

angah_nurul posted on 6-5-2009 10:36 AM

fuhh.. kaya mak janda tu..
mesti ada org2 yg ngintip nak ngorat nih..:lol:

hyie posted on 6-5-2009 10:38 AM

yela..lydiawati...
cerai secara baik..
kt paper semalam dah ade

mea posted on 6-5-2009 10:40 AM

Balas #17 hantu_poyos\ catat

yela mangkuk ayun....ehhh silap ;P ;P
tuan tanah ni mangkuk ayun kekdahnya;P
Page: [1] 2
View full: Lagii.... Artis Bercerai