samax posted on 17-6-2009 10:37 PM

Siti Murni Abdul Aziz-Penyampai RTM

Siapa yang biasa tengok berita RTM ataupun sidang parlimen setiap pagi tentu biasa melihat wajah dia. Selalunya dia akan muncul buat lintas langsung dalam siri pilihanraya kecil yang lalu. Aku ingat umur dalam 25 ke atas sebab nampak matang tapi rupanya baru 22. Ada ke gossip tentang dia? :lol:

cokeria posted on 17-6-2009 10:47 PM

:o :o :o :o :o

moyanggirl posted on 17-6-2009 10:50 PM

huhuhuhu...saper plak nie??x tgk la siaran dr parlimen!!

Nara_Gaara posted on 17-6-2009 11:13 PM

UISHH?
mudenye? minat gak dia nih since dia jadi hos agrotek. sore sedap, gaya cam org yg dah lama mengacara.

kuih_muih posted on 17-6-2009 11:17 PM

pic please:o

choolakaw posted on 17-6-2009 11:17 PM

Reply #1 samax's post

takde gosip ler samax:loveliness: tepek pic sikitt:loveliness:

wirazam posted on 17-6-2009 11:31 PM

kalau tak silap minah nih dulu belajar IT kat satu kolej kat Melaka...pas tu mengikut kata kawan2 dia...dia quit sbb nak jadi DJ radio kat IKIM kalau tak silap aku..

ok jugak lar dia nih...ramah mulut

wirazam posted on 17-6-2009 11:34 PM

nah gambar dia..aku tanya Pak Cik Gogel yg baik hati..;P

http://2.bp.blogspot.com/_ro8gMjLmD9U/SaFIQjLIMTI/AAAAAAAAAAw/lwrd_ICV49M/S760/16012009.jpg

kalau masuk TV3 mesti meletup punya..

disinidisinun posted on 17-6-2009 11:41 PM

Balas #1 samax\ catat

hahaha...apedah korang...stakat nk minat biase2 bolehla..
ni isteri member gua ni...diorg duduk kat area bkt antarabangsa,,opis husband dia depan opis norman hakim...

makan budu nih

wirazam posted on 17-6-2009 11:43 PM

muka dia mcm tiara jacqulina...dah kawin yek...tak tahu pung

chatreyo posted on 18-6-2009 12:34 AM

umo 22 da kawen????:o :o :o

samax posted on 18-6-2009 12:37 AM

laaa...dah kawen ke?  ingatkan anak dara lagi.. :'( :$

Princess_cahaya posted on 18-6-2009 12:49 AM

Yg pakai tudung tu ke?..mmg cantik..slalu aku tgk dia kat TV1..tak jemu tgk dia ni..umor baru 22 ek?..muda benor..aku ingat da lewat 20an..tapi tetap cantik.

skymania posted on 18-6-2009 12:52 AM

umo 22 ker?? aku ingt dah 33??:funk: :funk: :funk:

ombakjahat posted on 18-6-2009 12:56 AM

Reply #14 skymania's post

sampai ati uols kate die 33tahon...:lol:

roiyot posted on 18-6-2009 01:28 AM

dia nik mek kelate kn...muda lg n mmg dh kawin pown..huhuhu..

jingga007 posted on 18-6-2009 01:34 AM

dia nie dh kahwin....:lol: :lol:

rose_weedy posted on 18-6-2009 01:36 AM

siapakah ini????:o :o :o
hmm...xtgk tv...inilah padahnya..hehe

jingga007 posted on 18-6-2009 01:43 AM

Reply #18 rose_weedy's post

pembaca berita rtm 1!:lol:

enchantedlurve posted on 18-6-2009 07:52 AM

ooo dah kawen ke... tp matured la nmpk..  :P :D

adieqchomelz posted on 18-6-2009 08:27 AM

Originally posted by enchantedlurve at 18-6-2009 07:52 http://mforum3.cari.com.my/images/common/back.gif
ooo dah kawen ke... tp matured la nmpk..  :P :D


gitula gayanya kalau muka tepek make up tebal...

memang nampak tua punya la.... :lol: :lol:

reenz013 posted on 18-6-2009 08:46 AM

matured tp baru 22

mek_win posted on 18-6-2009 08:47 AM

tebalnye make up....

mak posted on 18-6-2009 08:50 AM

akak ingatkan dah 30an....

hemoh2 posted on 18-6-2009 08:54 AM

tak kenai pong...
Page: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
View full: Siti Murni Abdul Aziz-Penyampai RTM