chilly posted on 26-7-2012 03:20 AM

sauffie posted on 25-7-2012 03:53 PM static/image/common/back.gif
Dah jadi isteri yang sah dah. Terima dia seadanya.

eh?kakak angkat awak tu dah naik tarap jadik isteri tt ke?wahhh...patotlh kemain tt bukak thread dan di'up'kan balik..ihihihi..

tahniahlh yer...dan pesanan ini diakhiri dgn renung2 kan dan selamat bercukur...eh beramal (motip sgt pesanan gini ;P)

p/s:tt jgn marah yer...gurau jer {:1_551:}

miss_jb posted on 27-7-2012 11:19 AM

aku geli tengok pompuan simpan bulu ketiak n aku geli tengok lelaki xde bulu ketiak.gay ke ape haha..tp kne trim la bg smart sket bru macho mcm laki aku{:mlblossom:}

miss_jb posted on 27-7-2012 11:31 AM

umisha posted on 16-4-2011 05:59 PM static/image/common/back.gif
Bulu ketiak pun tak reti nak buang, yg bawah tu lagi berhutan kot.
Selalu jumpa kat toilet awam. Or ...

aku ade mbr yang bulu hidong terkeluar.pergh nasib baik mbr,klw org yang aku xske,memang aku dah hebohkan 1 u haha..tp rse nye die dah kasi potong sebab bbrape mgu tu dah xde..                  

green~tea posted on 27-7-2012 10:07 PM

Eish.... Mmg pantang especially org pompuan ada bulu ketiak tebal... TT sila hadiah kan akak angkat u tu epilator... Kalu cukur maybe dia malas... Epilator ni tahan lama sket + cabut seluruh akar....

green~tea posted on 27-7-2012 10:09 PM

Basic hygiene pun fail... Tak faham aku.... Isyyy.....:mad:

arel_ahmad posted on 28-7-2012 11:59 PM

tkk normal...


sebap org cakap bulu ketiak 2 tmpt setan bergayut kalau dah tebal mcm hutan rimba...

salahsilapmtkmaaf..

sauffie posted on 29-7-2012 07:00 PM

chilly posted on 26-7-2012 03:20 AM static/image/common/back.gif
eh?kakak angkat awak tu dah naik tarap jadik isteri tt ke?wahhh...patotlh kemain tt bukak thread d ...

Berbahagia walaupun dia lecturer saya.

chilly posted on 29-7-2012 08:30 PM

owh baiknye dia :loveliness:

wengers posted on 31-7-2012 04:30 PM

kt bazar pn ada popuan camni...dh tau ketiak ada bulu jgn la pakai baju lengan singkat...mse angkat tgn pn org prasan..bleh jatuh saham weh..

sauffie posted on 31-7-2012 06:40 PM

wengers posted on 31-7-2012 04:30 PM static/image/common/back.gif
kt bazar pn ada popuan camni...dh tau ketiak ada bulu jgn la pakai baju lengan singkat...mse angkat  ...

Mesti abng penjual tu terpegun.

Page: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20]
View full: Normal ke perempuan simpan bulu ketiak?