sky_juice posted on 29-9-2009 04:25 PM

ayat sweet yg buat korang cair bila si dia memujuk...

sebagai pasangan kekasih, korang msti penah bergaduh, merajuk kan???

jom share ayat2 yg sweet yg korang penah dpt bila si dia memujuk.....

ayat yang membuatkan korang cair dan memaafkan si dia......

boleh dijadikan panduan pada orang lain untuk memujuk pasangan masing2.....:pompom:

*kalau da ade, tlg mergekn ye mod.....tgk kt tread blakang cam xde lg..:$

True-X posted on 29-9-2009 04:41 PM

sy tau awak takut... sbb mase2 lepas awak..

tp awak jgn risau... sy ade.. awak tak perlu takut lagi... tp kl awak rase takut jugak... sy ade.. sy temankan awak...

sebelum ni.. sy sorg2... bile awak ade.. sy rase sy jadi lebey baik.. sy nak jadi lebey baik.. sy nak jaga awak...


perghhhh cair aku.... ( ni sebahagian ayat2 dari Greys anatomy... alex karev to izzie )stevens..)

trans_007 posted on 29-9-2009 04:41 PM

cakap la mcm ni "sori sayang lain kali i janji i tak buat lagi...
ni kali pertama dan terakhir i buat"...entahlah cam ayat poyo je...hahahaha

sky_juice posted on 29-9-2009 04:45 PM

2# True-X

pergh!! ayat membunuh nih......mmg cair.....:lol:

sky_juice posted on 29-9-2009 04:46 PM

cakap la mcm ni "sori sayang lain kali i janji i tak buat lagi...
ni kali pertama dan terakhir i buat"...entahlah cam ayat poyo je...hahahaha
trans_007 Post at 29-9-2009 16:41 http://mforum4.cari.com.my/images/common/back.gif

ni ayat standet....janji2 manis ditaburkn sbg jaminan..........;P:$

hitamputih posted on 29-9-2009 04:51 PM

thread ni bagus gak utk panduan org tak pandai pujuk (cam aku) :p

sky_juice posted on 29-9-2009 04:54 PM

thread ni bagus gak utk panduan org tak pandai pujuk (cam aku) :p
hitamputih Post at 29-9-2009 16:51 http://mforum4.cari.com.my/images/common/back.gif

tam.....same la kite....;P
moh le kite belajar ilmu nih.....:sweat3:

nasuha posted on 29-9-2009 04:59 PM

EM...
" sori la sayang.....jangan marah2 lgi eh....
sayang kan comey..nanti abg bawak jalan2...nak....."

" sori la sayang..abg tak sengaja....."

kalau tak kene mood... dia akan cakap..
" dah puas hati ko?
ko buat muka kesian..ko ingat aku nak pujuk ker??]
bila aku dgr ayat ni..terus terdiam membisu,,dn dalam hati menyatakan..
CELAKE KO ...........

nasuha posted on 29-9-2009 04:59 PM

thread ni bagus gak utk panduan org tak pandai pujuk (cam aku) :p
hitamputih Post at 29-9-2009 16:51 http://eforum6.cari.com.my/images/common/back.gif

YER la tuh tak pandai pujuk

anonymous5050 posted on 29-9-2009 05:04 PM

eleh momod tammmmmmmmmmmmmm........xpndi pjuk kunun~~~:re: :re: :I


ayat yg aku dpt !!

"xde sbb pn nk mrajuk~" ---- makenye..............jrg mrajuk :L :L


klu org suh pjuk lak....aku ckp "fail la bab2 pjuk ni".............mmg xterpjuk la jwbnye org itu.......:L :L


tp xrse geli cm nk muntah ke klu dgr "sori la syg...bla..bla..bla..."???? :I.....rse cm geli laaa :I :L :L *ke aku yg xnormal ni??? adeh........:L*

*sori...no offense....peace2*

asyura_85 posted on 29-9-2009 05:04 PM

ayat suwet??huh
"ala..ckp sket pon nak mrajuk..kalo saya jauh pon..awk tetap dekat dgn saya" {:3_85:}
mcm mongok kan?haha..tak suwet lgsg kot aku rs..haha

imsonaif posted on 29-9-2009 05:11 PM

"awk mmg kuat bebel...tp kalo di pk kn secare rasional nye, kate2 awk tu mmg btol...awk slalu beri motivasi yg membina kt sy, sy bangga kenal awk, awk bebel sbb awk syg sy, bukan awk benci sy. awk xdendam pon kt sy...awk akn sentiase di hati sy"

ayat ni aku penah dpt...hehe...terharu gakla...:I

nasuha posted on 29-9-2009 05:16 PM

lagi2.......

ayat aper lagi korunk pernah dapat??

limauais posted on 29-9-2009 05:53 PM

Kalau syg nak tahu, hati abg tak tenang bkn sbb kita.., tp sbb apa yg diorg buat pada abg. Tapi abg rasa dgn syg hati abg tenang.., abg rasa bagai ada sesuatu yg nyaman disanubari bila dgn syg.. {:3_84:}

True-X posted on 29-9-2009 06:01 PM

ayat yg penah dapat time bercinta dulu laaa

" jgn macam ni.... i sayang u" -------> soo typikal.. tp time tuh tengah jiwang2.. sooo cair laa

jelitayu posted on 29-9-2009 06:11 PM

"please la...i dah tak pk org lain lagi dah....everything is you. apa benda buat pun i pk kan u. semua benda yg i plan....i include u. mana tempat yg i nak pegi....i nak pegi dng u. so..please stop avoiding me.....rasa macam hilang semangat i when u were not there for me...pleaseee..."....(ayat yg buat aku rasa melayang jap....because he never show off his actual feeling towards me...buat mcm tak tau je a.k.a. control macho....so aku stop everything with him..and totally avoiding him....pandai merayu carik aku balik....;P )...alhamdulillah ada jodoh...:$

asyura_85 posted on 29-9-2009 06:15 PM

aku rs kan..kebanyakan ayat memujuk ni..sbenanye sgt la kelakar...kot tgk org yg memberikan kata2 tu kenkdg rs tak masuk je..org sket nye ganas + macho..skali bila pujuk..ayat dh kalah cite bangsawan..gile dramatik puitis bagai..haha

sky_juice posted on 29-9-2009 06:18 PM

bg aku, pujuk memujuk ni menunjukkan the way their thinking.....how creative to save their relationship.....

sky_juice posted on 29-9-2009 06:19 PM

ayat yg penah dapat time bercinta dulu laaa

" jgn macam ni.... i sayang u" -------> soo typikal.. tp time tuh tengah jiwang2.. sooo cair laa
True-X Post at 29-9-2009 18:01 http://mforum4.cari.com.my/images/common/back.gif

ayat stendet....tp kalau gune slalu xmuak ke??? ;P

sky_juice posted on 29-9-2009 06:24 PM

Kalau syg nak tahu, hati abg tak tenang bkn sbb kita.., tp sbb apa yg diorg buat pada abg. Tapi abg rasa dgn syg hati abg tenang.., abg rasa bagai ada sesuatu yg nyaman disanubari bila dgn syg.. {:3_8 ...
limauais Post at 29-9-2009 17:53 http://mforum4.cari.com.my/images/common/back.gif

jiwang nye....mmg pandai memujuk beliau neh....:$

sky_juice posted on 29-9-2009 06:25 PM

"please la...i dah tak pk org lain lagi dah....everything is you. apa benda buat pun i pk kan u. semua benda yg i plan....i include u. mana tempat yg i nak pegi....i nak pegi dng u. so..please stop av ...
jelitayu Post at 29-9-2009 18:11 http://mforum4.cari.com.my/images/common/back.gif

ni mesti kes nk mintk clash nih.....mintak die sertakn skali dgn perbuatan tu.....anyway, gud luck jelitayu....:loveliness:

sky_juice posted on 29-9-2009 06:28 PM

EM...
" sori la sayang.....jangan marah2 lgi eh....
sayang kan comey..nanti abg bawak jalan2...nak....."

" sori la sayang..abg tak sengaja....."

kalau tak kene mood... dia akan cakap..
" dah  ...
nasuha Post at 29-9-2009 16:59 http://mforum4.cari.com.my/images/common/back.gif

yg ayat akhir tu knp perlu menyatakan dlm hati je???
reply jek kt msg tu balik....baru die tau langit ni tinggi ke rendah...;P

tangent_talker posted on 29-9-2009 10:50 PM

bila ada bulan mengambang - penuh dan cantik...

aku msg..."sayang cuba tengok bulan malam ni...bulan tu nak sampaikan yang I Miss You so much..."

Friiz posted on 30-9-2009 06:45 AM

Antara yg aku igt aku penah dpt camni:

"walau macamana awk ni slalu bau busuk dan perangai mcm hampeh, kite x kisah, kite ttp syg awk sampai bile2."

peachlily^ posted on 30-9-2009 08:41 AM

takde nye nak pujuk2:L..paling2 pon dia geletek bawah dagu cam selalu buat kat kucing tu..kucing kalo usap bawah leher dia japgi mula la angkat muka buat bunyi kruhhh manja gitu..tapi aku tak, wat bodo je:lol:
Page: [1] 2 3 4 5 6 7 8
View full: ayat sweet yg buat korang cair bila si dia memujuk...