MegatDin posted on 10-10-2009 12:55 PM

kedai Pakaian seragam sekolah

salam sume,
aku nak mintak pendapat forumer sume, ok tak kalu buka kedai ni, margin berbaloi tak? aku tengok tak banyak lagik kedai camni, adalah dalam dua tiga.  kat shah alam aku tak nampak lagi, tapi kat USJ ada satu, kat klang ada satu.  Kedai ni jual segala macam pakaian beragam sekolah seperti pakaian tunas putri, pengakap, putri islam dsb.  tapi kant ner nak dapat suplai ya.  harap ada yg sudi membantu.  makaceh.

cmf_eddie_world posted on 10-10-2009 01:14 PM

setahun sekali jer masyuk...

sbb tu x ramai yang buat..

blackgoat posted on 10-10-2009 01:58 PM

shah alam kat alam sentral ade kan
erm yang kedai canggih tu

MegatDin posted on 10-10-2009 03:24 PM

ada kwn yg buka kedai jual baju sekolah je, walaupun setahun sekali je yg masuk, tp sekali masuk boleh cover sale the whole year.  lagipun demand baju sekolah ni ade je setiap taun.

sinar_inspirasi posted on 10-10-2009 04:55 PM

sediakan modal je.. bleh buka bila2 masa.... stok tak susah nak cari..

cmf_Veritas posted on 11-10-2009 10:52 AM

1# MegatDin

Aku rasa kalau boleh beat harga Maidin boleh buka kedai kot. Aku rasa bila ada sales masa naku buka sekolah boleh cover sales 1 tahun.....:P

veej2u posted on 27-9-2013 12:03 PM

Kami Adalah Pengilang & Pemborong Pakaian Seragam Sekolah

Postby VEEJ ENTERPRISE » 05 Aug 2013, 11:15
= WELCOME TO VEEJ UNIFORMS CONCEPT STORE =
* Your Complete One Stop For All Kind of School Uniforms & Accessories *
NO 10, TINGKAT BAWAH, JALAN ARAB, 84000 BANDAR MUAR, JOHOR, MALAYSIA.
FAX : +606-9539663
H/P : +6012-9797 852 / +6016-2701 833
WEBSITE : www.veej.com.my
MSN : veejenterprise@hotmail.com
OFFICIAL EMAIL : info@veej.com.my
FACEBOOK : https://www.facebook.com/www.veej.com.my
------------------------------------------------------
PROFILE:

VeeJ Uniforms Concept Store has over 30 years experience in uniform wholesaling and manufacturing. Our goods are distributed to most of the school uniform specialty store and retail chain store throughout Malaysia. So far, we have gained a good reputation as well from our customers. We are trying to serve our customers bestly and friendly and also hope our customers are satisfy with our goods and services.

PRODUCTS:

1. Persatuan Bulan Sabit Merah Malaysia (PBSMM)
2. Pengakap Kanak / Pengakap Laut / Pengakap Kelana DLL
3. Tunas / Pandu / Renjer Puteri
4. Puteri Islam
5. Tunas Kadet Remaja Sekolah / Kadet Remaja Sekolah (TKRS/KRS)
6. Kadet Polis DiRaja Malaysia
7. Kadet Bomba & Penyelamat
8. Persatuan Kadet Bersatu Malaysia (PKBM)
9. Kadet Pertahanan Awam (KPA)
10. Ikatan Relawan Rakyat Malaysia (RELA)
11. SILAT
12. Tadika KEMAS & Tadika PASTI
13. Vest Sekolah (BLACK/NAVY/MAROON/DARK GREEN/PURPLE/COCO)
14. Tudung Sekolah & Persatuan (BLACK/WHITE/NAVY/LIGHT GREEN/DARK GREEN/PINK/BLUE/YELLOW/PURPLE/GREY)
15. Neck Tie (PRIMARY&SECONDARY)
16. Chung Hwa High School Uniform
17. Track Suit
18. Relevance Accessories
19. All School Uniforms

Contact us now for more details !!
Tendering, Wholesale or Retail are welcome ~
Page: [1]
View full: kedai Pakaian seragam sekolah