pipikanan posted on 3-11-2009 11:57 AM

[TEMPAT] PERUBATAN ISLAM SEKITAR MELAKA

Post Last Edit by juju_amin84 at 24-3-2012 16:25

salam..pipi ade sikit masalah.pipi ade sorg adik lelaki form 4 skrg ni.mak ngn ayah pipi tgh risaukan die.adik pipi ni suka sgt kuar mlm w/pun kena marah ngn mak ayah.degil sungguh.jadik mak pipi nk pipi cari ade tak ustaz ke yg leh tolong lembutkan hati adik pipi ni.biar die dgr ckp.mintk tolong sgt2
terima kasih

elastic posted on 3-11-2009 12:10 PM

cubalah produk pelembut hati dari tokguru.

www.tokguru.net

Orang kata baik untuk anak-anak degil, saya baru cuba satu untuk anak mudah belajar.

meeza83 posted on 3-11-2009 12:15 PM

cuba g ke ustaz Hj Lokman di darul syifa' al hidayah di Villa Bistari, Sg Pusu Gombak. atas sket aje drp UIA. land mark dia lepas gate no 2 UIA pastu ada sighboard Villa Bistari masuk dalam tu sampai jumpa banglo yg 2nd kot (yg first dlm pembinaan lagi)

pbw2775 posted on 3-11-2009 12:50 PM

area mana nie???

abgboroi posted on 3-11-2009 12:51 PM

cuba g ke ustaz Hj Lokman di darul syifa' al hidayah di Villa Bistari, Sg Pusu Gombak. atas sket aje drp UIA. land mark dia lepas gate no 2 UIA pastu ada sighboard Villa Bistari masuk dalam tu sampai  ...
meeza83 Post at 3-11-2009 12:15 http://eforum2.cari.com.my/images/common/back.gif


dier nak cari area melaka laa tu..kalau tidak baik dier singgah darul syifa bangi ajer...buat apa nak sampai ke gombak...:o

pipikanan posted on 3-11-2009 12:58 PM

betul jgk.pyh lak kena g smpi ke bangi tu.tp klu betul2 nak cube ape salahnye.akan diusahakan.

pipikanan posted on 3-11-2009 12:58 PM

2# elastic

nnt pipi try bukak

mahatma_gundhu posted on 3-11-2009 01:16 PM

berapa umur adik pipi tu???sekolah lg ke??

pipikanan posted on 3-11-2009 02:01 PM

berapa umur adik pipi tu???sekolah lg ke??
mahatma_gundhu Post at 3-11-2009 13:16 http://mforum3.cari.com.my/images/common/back.gif
die sekolah lagik.form 4.adik pipi lelaki.

anakpanah posted on 6-11-2009 05:06 PM

biasa la ..budak2 muda baru nak naik ....

bukan adik ko sorang aje , ramai budak baya2 nie mmg mcm tu ...aku muda2 pun mcm tugak ..selalu keluar malam , tapi kena ingat2 kan dia selalu jgn terjebak dgn benda2 yang salah sambil pantau selalu ...time2 nie mmg masa mereka ingat seornok aje .....

cmf_Ax posted on 8-11-2009 11:22 AM

cube cr ustad salam or abg salam kat sungai rambai ...

pipikanan posted on 9-11-2009 01:00 PM

10# anakpanah
tulah pasal.aku risau tgk die tu.bile kite tnye die kate tak de.tgk kwn2 die mcm tak semenggah je.

ruhadatulaisyh posted on 14-11-2009 08:53 PM

Aisyh pun suggest pipi bagi adik tu minum Abqari (kalo tak silap namanya) produk Tok Guru. Ada iklan dalam majalah Mingguan Wanita.Dulu hubby jadi agent produk ni. Memang ramai budak sekolah yg beli dan katanya berkesan. berkat doa ibu bapa jugak. bole cari di mana-mana kedai jual ubat/produk kesihatan.

kyoko_asouka posted on 15-11-2009 08:56 AM

try la cari ustaz yusuf kat bemban...umah dia area2 masjid bemban...

pipikanan posted on 16-11-2009 12:17 PM

13# ruhadatulaisyh
tulah pipi ade nmpk produk ni kt maidin.nnt leh suggest kt mak suh mak beli.thanks

pipikanan posted on 16-11-2009 12:18 PM

14# kyoko_asouka
ok thanks
Page: [1]
View full: [TEMPAT] PERUBATAN ISLAM SEKITAR MELAKA