Dicota8 posted on 7-11-2009 09:53 PM

Kenapa amoi amoi cina suka pakai seluar pendek paras bontot?

Selalu sgt aku nampak kat public places especially kat mall or hypermarket, amoi amoi cina suka benor pakai seluar pendek paras bawah skit dari garisan bontot....persoalannya skrg;

1) kenapa amoi cina suka pakai short yg sgt pendek? malaysia ni panas ke?
2) errr takde rasa segan/malu ke diorang?
3) boleh tak malaysia buat garis panduan tertentu dlm bab pemakaian di tmpt awam?

ada sesapa leh jawab tak? .he he he....just curios to know?

akoknorma posted on 7-11-2009 10:00 PM

Post Last Edit by akoknorma at 7-11-2009 22:01

1# Dicota8

1. sebab apek2 diorang suka tengok camtu
2. malu??? kalau malu tak pakai ler macam tuh..
3. kau kena pegi duk kat acheh ler klau tak nak nengok pemandangan gitu..sebab acheh melarang pompuan pakai slua ketat dan lelaki berslua pendek paras paha..tapi untuk muslim jer arahan tuh...itu pun selepas dilanda tsunami bagai nak kiamat..:curse:

bzzts posted on 7-11-2009 10:02 PM

amoi melayu, amoi india takde masuk buku ke... :P

AHMADVW posted on 7-11-2009 10:02 PM

gambar menerangkan semua persoalan:lol:

an2toncit posted on 7-11-2009 10:03 PM

skang bukan amoi je....budak melayu pon sama pakai camtu....kat pavilion bersepah ada muka2 melayu pakai camtu

cmf_herrhughie posted on 7-11-2009 10:03 PM

sebab seksi dan melegakan mata.

org yg komen pasti dah lama intai juga:laugh3:

abangbikerz posted on 7-11-2009 10:04 PM

sebab negara kite panas kotor dan hodoh.

so terpaksa le bukak2 ckit. depa dapat sejukkan badan, kite dapat cantikkan pemandangan mata:lol:

pedon posted on 7-11-2009 10:07 PM

Tengok sudah la...  apa mau bising?

Saya jugak mengalu2kan Melayu, india, semua bangsa memakmurkan lagi pemakaian sebegini...

azuereen posted on 7-11-2009 10:07 PM

skang bukan amoi je....budak melayu pon sama pakai camtu....kat pavilion bersepah ada muka2 melayu pakai camtu
an2toncit Post at 7-11-2009 22:03 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif
I agree....aku tgk berlambak awek2 melayu pakai camtu...siap dgn top pun kecik jer....
Kalau pi shopping tu...mata aku dok pandang depa jer...ish rasa malu pulak!!!

Al Lebam posted on 7-11-2009 10:11 PM

Selalu sgt aku nampak kat public places especially kat mall or hypermarket, amoi amoi cina suka benor pakai seluar pendek paras bawah skit dari garisan bontot....persoalannya skrg;

1) kenapa amoi c ...
Dicota8 Post at 7-11-2009 21:53 http://eforum6.cari.com.my/images/common/back.gif
aiyaaaa... malaysia manyak panas maaa.....;P

geenie posted on 7-11-2009 10:11 PM

tuh ler namanya hot pantssss;P

ultra78 posted on 7-11-2009 10:13 PM

tuh ler namanya hot pantssss;P
geenie Post at 7-11-2009 22:11 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif

avvie geenie pun tak kurang seksinya...panas gak ke? ;P

tuan_wu posted on 7-11-2009 10:13 PM

senang nk wat projek kot {:3_87:}

genot posted on 7-11-2009 10:14 PM

Jangan la jelers. Pa kata kita try sama pakai hot pants? Aku xleh bayang camna org jantan pakai hot pants lempang juboq tu. Terjulor dak ;P?

outsider posted on 7-11-2009 10:14 PM

amoi or awek or minachi ker .... sume now suke pakai yg singkat2.... al maklumla suhu bumi now dah semakin panas.. kan ke lapisan ozon makin menipis....

hujan posted on 7-11-2009 10:15 PM

seluar pendek murah.
seluar pendek senang cabut bila nak romen.
seluar pendek senang cuci dan cepat kering.
seluar pendek sejuk angin lalu ikut celah2.

zul_bachok posted on 7-11-2009 10:15 PM

..agaknya tak bersunat masa kecil..mana nak malunya

cmf_mayonese posted on 7-11-2009 10:16 PM

dah agama depa tak larang pakai pakaian macam tuh, so apa yg pelik sgt? lain la budak pompuan muslim yg perasan vogue pakai skirt pendek ketat or short sampai nk nampak bontot.

cepheid posted on 7-11-2009 10:17 PM

masa aku belajar dulu member-member amoi aku suka benar pakai jeans rendah sampai nampak bontot..

member-member lelaki suka je tengok cheeks diaorang tu :P

braderjoni posted on 7-11-2009 10:17 PM

1# Dicota8

sebab jais benggong tak leh nak buat apa-apa.... kah kah kah.... dapat lak tumpang sekali cuci mata..... :lol

geenie posted on 7-11-2009 10:18 PM



avvie geenie pun tak kurang seksinya...panas gak ke? ;P
ultra78 Post at 7-11-2009 22:13 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif
da sejuk sket.. ari tuh pakei 2 piece jerrr ;P

bintang posted on 7-11-2009 10:18 PM

Tengok sudah la...  apa mau bising?

Saya jugak mengalu2kan Melayu, india, semua bangsa memakmurkan lagi pemakaian sebegini...
pedon Post at 7-11-2009 22:07 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif

Kann ,,, bang ped ..;P

Belikan untuk bintang satu ..

leylapple posted on 7-11-2009 10:18 PM

nak tunjuk kaki putih melepak..hikhik

geenie posted on 7-11-2009 10:19 PM

Jangan la jelers. Pa kata kita try sama pakai hot pants? Aku xleh bayang camna org jantan pakai hot pants lempang juboq tu. Terjulor dak ;P?
genot Post at 7-11-2009 22:14 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif
meh sini demo sket.. pilih mana sukaa....

http://shanghaigingerguy.com/wp-content/uploads/2009/07/hotpants3vg.jpg

http://msp243.photobucket.com/albums/ff233/steyer01/shortshortsguy.jpg


:lol:

braderjoni posted on 7-11-2009 10:22 PM

thread benggong.......... melayu sendiri pon tak leh nak jaga gadis melayu... ni nak jaga tepi kain amoi cina....... ptuiiiiii........ pompuan melayu jangan kata yang pakai seksi macam jalang dan sundal, yang pakai tutup litup ramai buat maksiat siap masuk internet youtube bagai........ baik lagi amoi cina pakai seksi, tapi perangai dan tingkah laku baik.....:D
Page: [1] 2 3
View full: Kenapa amoi amoi cina suka pakai seluar pendek paras bontot?