amazed posted on 24-12-2009 07:47 PM

bayi 7 bulan kena dera (now kat ICU) ngan mak pak dari KUANTAN!!!!

Thursday December 24, 2009

Kuantan baby fights for life, parents arrested
By NIK NAIZI HUSIN

KUANTAN: A seven month-old baby girl, bleeding in her brain and eyes, is fighting for her life in the intensive care unit of the Tengku Ampuan Afzan Hospital here.

Her 20-year-old father and 19-year-old mother have been arrested and police are seeking a seven-day remand.

Kuantan District Police Criminal Investigation Department deputy chief DSP Kamaruzzaman Jaafar said that a doctor, who also spotted old dark marks on her body, had alerted the police suspecting the parents of child abuse.

DSP Kamaruzzaman said the baby¡¯s parents from Bukit Setongkol, near here, had taken the girl to the hospital at 10am on Wednesday.

When the doctor asked the parents what had happened the parents claimed their baby had fallen.

¡°We believe the parents are trying to hide something,¡¯¡¯ DSP Kamaruzzaman said.

He said the police arrested the parents to record their statements.




kamon ler makpak weyyyyyyyy anak mau dapat.... tapi dok dera ke hulu.. pukul ke hilir.. pe hal!!!!  pada aku mak pak yg pukul bayi2 kecik ni... mmg patut hukum kawkaw... tak bley bagi anak tu pada depa... bagi pada ramai worang lain yg bley bagi kaseh sayang pada baby nih!!!!

matamata posted on 24-12-2009 07:48 PM

morelnya apa pulak...?:o

penyo posted on 24-12-2009 07:49 PM

Apa le tahu baby 7 bulan tu.........:'(

lonely_surina posted on 24-12-2009 07:51 PM

Her 20-year-old father and 19-year-old mother have been arrested and police are seeking a seven-day remand.

tak sempat nak idup bebas da kena jg anak bagai..

lonely_surina posted on 24-12-2009 07:51 PM

Apa le tahu baby 7 bulan tu.........:'(
penyo Post at 24-12-2009 19:49 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif

kan..
apa la difikiran mak pak budak neh bila dera anak smp jd mcm tu...:(

totokumngok posted on 24-12-2009 07:52 PM

morelnya apa pulak...?:o
matamata Post at 24-12-2009 19:48 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif

asyik2 negeri umngok...:lol:

ciknisa posted on 24-12-2009 07:52 PM

pregnant 9 bulan..dah kua di dera pulak.. :geram:
bodo betul :bruce3:

kelana36 posted on 24-12-2009 07:55 PM

Baru lepas habis SPM dah kawin, tak cukup matang lagi.

alahai posted on 24-12-2009 07:56 PM

umur camgitu dah jadi mak bapa...akai pun tak dak lagi...tp bab buat anak ada je akai tu...

nidzhar posted on 24-12-2009 07:58 PM

what?? at 7 months dah kena dera! :@
speechless aku..:'(

totokumngok posted on 24-12-2009 08:00 PM

senah cakap..

sah2 laa bohsia felda yg gatal pukeey dok jaga pepet kat jejan keliling, pastuh sangkut trus paksa kawin kat jantan bangang..kuar anak lepas sedap cikcur, tak redha.. dera laa anak bagi mati..

sideway posted on 24-12-2009 08:11 PM

Ape la BANGANG sangat orang KONTAN neh....isk isk isk...

fezy posted on 24-12-2009 08:17 PM

muda sgt lagi parents nye.
ni ntah2 kes x sedia nak dapat anak tapi ter'eksiden' dapat.

amazed posted on 24-12-2009 08:21 PM

Ape la BANGANG sangat orang KONTAN neh....isk isk isk...
sideway Post at 24-12-2009 20:11 http://eforum6.cari.com.my/images/common/back.gif


ya lorrrrrrr....   tak urban ler kalu tak dera....!!! cissssssssss


p/s  yg pasti bukan tempat ko ekkk..... agak2 kat sg isap tak???  hah!!

totokumngok posted on 24-12-2009 08:21 PM

Ape la BANGANG sangat orang KONTAN neh....isk isk isk...
sideway Post at 24-12-2009 20:11 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif

orang kontan mmg bangang...;P;P;P

amazed posted on 24-12-2009 08:21 PM

sideyyy , bukit setongkol tu kat sg isap ker??

totokumngok posted on 24-12-2009 08:22 PM




ya lorrrrrrr....   tak urban ler kalu tak dera....!!! cissssssssss


p/s  yg pasti bukan tempat ko ekkk..... agak2 kat sg isap tak???  hah!!
amazed Post at 24-12-2009 20:21 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif

tak laa.. felda bukit goh.. marah geng tx nanti...:lol::lol:

sideway posted on 24-12-2009 08:25 PM




ya lorrrrrrr....   tak urban ler kalu tak dera....!!! cissssssssss


p/s  yg pasti bukan tempat ko ekkk..... agak2 kat sg isap tak???  hah!!
amazed Post at 24-12-2009 20:21 http://mforum3.cari.com.my/images/common/back.gif
Ni kalau tak sungai isap... sungai lembing kot...tu ganas sangat tuh...kohkohkoh.....

sideway posted on 24-12-2009 08:26 PM



orang kontan mmg bangang...;P;P;P
totokumngok Post at 24-12-2009 20:21 http://mforum3.cari.com.my/images/common/back.gif

sikit2 dah la woi...hah hah hah..kecik ati edora..wakakak

alahai posted on 24-12-2009 08:26 PM

muda sgt lagi parents nye.
ni ntah2 kes x sedia nak dapat anak tapi ter'eksiden' dapat.
fezy Post at 24-12-2009 20:17 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif

rasanya depa dikawinkan oleh parents memasing sbb asyikk detinggg sgt kot...nak elak dari terjadi benda2 tak elok..hanya bersedia untuk kawin tp tak bersedia untuk memikul tanggungjawab....

amazed posted on 24-12-2009 08:26 PM



tak laa.. felda bukit goh.. marah geng tx nanti...:lol::lol:
totokumngok Post at 24-12-2009 20:22 http://eforum6.cari.com.my/images/common/back.gif


si tx masuk... mampos aku kena sumpah hah!!!.....

felda????   tak lama masuk ler ashna nanti nih!!!

sideway posted on 24-12-2009 08:29 PM

sideyyy , bukit setongkol tu kat sg isap ker??
amazed Post at 24-12-2009 20:21 http://mforum3.cari.com.my/images/common/back.gif
jauh amez weyy...dalam 40km jarak 2 tempat tu aku rasa...

amazed posted on 24-12-2009 08:30 PM



sikit2 dah la woi...hah hah hah..kecik ati edora..wakakak
sideway Post at 24-12-2009 20:26 http://eforum6.cari.com.my/images/common/back.gif


LMFAO.......pandai ko ekkk!!!  aku dah hantar sms kat edora... soh dia check tred nih!!!  

tu ler pasai.... ko tak tau sideyyyyyy camana dia buat worang s alam masa dia nak dam aku dulu..... mmg paybek habis-habisan aku buat kat dak pompuan KUANTAN nih!!!

p/s  aku tahankan ajer tinger dulu masa dak2 s alam kena balun.... siyesly.... yg aku buat pasai KUANTAN not even come close yet aper dia buat pasai  s alam, mate!!!!

p/s2.. tapi... hati ku??? masih KUCIWA  dan tak leh lufe pada edora.... adakah kucingtaikdia (ku cintai dia)  sideyyy??

sideway posted on 24-12-2009 08:30 PM



tak laa.. felda bukit goh.. marah geng tx nanti...:lol::lol:
totokumngok Post at 24-12-2009 20:22 http://mforum3.cari.com.my/images/common/back.gif

tok, tx duk bkt goh kaa? aku rasa aku ada sorang kawan la kat situ...

C.K posted on 24-12-2009 08:31 PM

memang bangang org kuantan neh:lol:...sebbek org medan tok sira tak bangang gini ;P
Page: [1] 2 3 4
View full: bayi 7 bulan kena dera (now kat ICU) ngan mak pak dari KUANTAN!!!!