kakyanti posted on 23-1-2010 12:27 PM

MENCARI RUMAH SEWA DI JB..BDR BARU UDA

Post Last Edit by kakyanti at 24-1-2010 00:25

salam.....saya tengah mencari rumah untuk disewa di sekitar bandar baru uda

kalau boleh berdekatan dengan sekolah rendah atau menengah.

sesiapa yang ada rumah untuk disewa nanti pm saya ye...tqvm

rumah 2 tingkat....atau 3 bilik

budget dalam rm 400-rm 550

plsss...help

badar5 posted on 26-1-2010 02:59 PM

Saya ada rumah flat 2 bilek d BBU utk d sewa ......sila PM saya klu berminat.

r3dkod2 posted on 27-1-2010 03:44 PM

BBU kalau rumah 2 tingkat rasanya rate dalam RM600 - Rm650.tengok lokasi.kalau area masjid BBU rasanya mahal kot.

kakyanti posted on 4-2-2010 11:00 PM

Saya ada rumah flat 2 bilek d BBU utk d sewa ......sila PM saya klu berminat.
badar5 Post at 26-1-2010 14:59 http://mforum1.cari.com.my/images/common/back.gif

terima kasih bada...kalau 2 bilik tu ...tak muat ngan family saya ni..tq ye..

kakyanti posted on 4-2-2010 11:04 PM

kalau dari nusajaya ke larkin...jauh tak...?? ambil masa berapa minit??

sebab tempat kerja kt larkin...huhu

tolong ...saya tak tahu sangat selok belok kt jb ni..

te_clone posted on 5-2-2010 11:41 AM

rumah 2 tingkat kalo bajet 400-550 mmg tak dptla.....asalkan flet yg dpn mydin tu pon dah da dekat 550...uda mahal....kalo nak umh yg murah2 kene jauh skit la....

rama2 posted on 12-3-2010 10:19 AM

fuh...jln besar jb jem setiap pagi..nasib baik opis ku kat BBU tak smpi ke bandar.

blackred99 posted on 13-3-2010 10:50 PM

huhuhu, nak balekkkkkkkkkkkkk..

bawaku_terbang posted on 13-3-2010 11:56 PM

korg citer sal UDA, rindu nk balek jb..
UDA tu best kn.. semue ada.. ckp jeh..
rndu nk mkn goreng pisang n karipap kat kdai umi..
waa.. nk balekkk

kakyanti posted on 15-3-2010 09:38 AM

tq my prend..4 ur info....sekarang dah dapat umah kat larkin indah....rm 800- rm 1000

ok tak area tu...

orqed posted on 25-3-2010 01:29 AM

salam...
anyone knows kalau ada rumah yg mencari rakan serumah..haish..komplikated lak ayatnye.
untuk seorg...prefer area berdekatan HSA coz kt keje kat sana..x mo jauh2..huhu...tersekat dlm kesesakan..

orqed posted on 25-3-2010 01:29 AM

salam...
anyone knows kalau ada rumah yg mencari rakan serumah..haish..komplikated lak ayatnye.
untuk seorg...prefer area berdekatan HSA coz kt keje kat sana..x mo jauh2..huhu...tersekat dlm kesesakan..

orqed posted on 25-3-2010 01:33 AM

salam...
anyone knows kalau ada rumah yg mencari rakan serumah..haish..komplikated lak ayatnye.
untuk seorg...prefer area berdekatan HSA coz kt keje kat sana..x mo jauh2..huhu...tersekat dlm kesesakan..

hr_ikhlas posted on 25-3-2010 08:22 AM

kalau dari nusajaya ke larkin...jauh tak...?? ambil masa berapa minit??

sebab tempat kerja kt larkin...huhu

tolong ...saya tak tahu sangat selok belok kt jb ni..
kakyanti Post at 4-2-2010 23:04 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif

kak... jauh tu... ngan jem nye lagi... lbh kurang 45 mnt
cuba g umah no 29 jalan padi 5, bndar baru uda..
umah tuan umah dkt ujung skali .... kt simpang nk masuk

umah no 29 tu masuk dlm sikit..
Page: [1]
View full: MENCARI RUMAH SEWA DI JB..BDR BARU UDA