mamaal posted on 20-4-2010 05:45 PM

Suami Zarina Zainuddin

Teringinnya nak tahu sape suami cik kak ni..tgk bahagia ngan anak2..sape yang ade gambar tepeklah d cni..tq

dino posted on 20-4-2010 05:47 PM

kaunter pertanyaan rupanya :loveliness:

mamaal posted on 20-4-2010 05:53 PM

sori..buah cempedak luar pagar, amik galah tlg tunjukkan..hehehe

Selma_Jeskova posted on 20-4-2010 06:04 PM

alang2 dah buka thread neh...
apa cer laki amalina yg mental itu??
tak selesai lagi ke kes hutang sewa semi d yg tak bayar itu??

mamaal posted on 20-4-2010 06:07 PM

mental ker? cian amelina

mangkok posted on 20-4-2010 06:10 PM

wah....dah jadik kaunter bualan tentang laki artis lak kat sini

UnaHusna posted on 20-4-2010 06:17 PM

yang haku tau madu si zarina ni baru jahh meninggal 2 minggu lepas..heart attack katenye..pasal laki die nanti aku tanye kawan aku..sebab umah die dekat ngan umah dorang nih..

SiMontel posted on 20-4-2010 06:18 PM

or maybe tuan tanah ni leh tukar title...Cerita Hubby2 or Wife2 Artis kot...leh masuk memacam story..haper dlm ni hehehehhee

wakluu posted on 20-4-2010 06:20 PM

lerrrrr ingatkan ada gambar

Sofea posted on 20-4-2010 06:41 PM

madu dia meninggal? Inna lillah...tak de keluar paper pun...Alfatihah

isskandar posted on 20-4-2010 06:52 PM

zarina who?? artis gred apa ni noks? :'(

nanajo posted on 20-4-2010 06:54 PM

zarina dah aktif belakon balik ek? munkin anak2 dah besar.

lipsofanangel posted on 20-4-2010 06:56 PM

cett, aku hingat dia nak tunjuk muka laki ZZ ni...

arish9867 posted on 20-4-2010 07:05 PM

Reply 7# UnaHusna

anak dia kawan baik aku....

orlanda posted on 20-4-2010 07:09 PM

alang2 dah buka thread neh...
apa cer laki amalina yg mental itu??
tak selesai lagi ke kes hutang  ...
Selma_Jeskova Post at 20-4-2010 18:04 http://mforum6.cari.com.my/images/common/back.gif

sendiri x byr sewa, lps tu meroyan bagai nak rak khen...koser...

ezacbee posted on 20-4-2010 07:12 PM

or maybe tuan tanah ni leh tukar title...Cerita Hubby2 or Wife2 Artis kot...leh masuk memacam story. ...
SiMontel Post at 20-4-2010 18:18 http://mforum3.cari.com.my/images/common/back.gif


{:1_152:}sokong...{:1_152:}

sudulentik posted on 20-4-2010 07:19 PM

sape ada gambar diaorang tepek la....:D

zz_alya posted on 20-4-2010 07:26 PM

Aku tak tau nape, tapi aku suka tengok zarina dan anak2..
hari tu tgk kat Bersama Kak Nita (ke apa ntah namanya tu), mesra je, ramah la dia.
mmg sesuai jadi businesswoman

fa_stellar posted on 20-4-2010 07:32 PM

aku duduk setaman dengan Zarina ni...tak penah ternampak laki dia. Dia salu la nampak. Friendly jugak! :loveliness:

starcity posted on 20-4-2010 07:38 PM

zarina ni sejak dia menikah dgn laki org mmg tak penah kuar citer2 kontrobersi pasal marriage dia...
one thing aku respek kat dia ni sbb dia tak penah nak membangga2 kan diri cerita pasal umah tangga dia sbb dia tau yg dia idup bermadu..
mmg dia jaga btl2 hati madu dia...
bukan mcm zizie & azharina tu...
dok menyengih tayang laki dia..mcm la awk tu sorang ada laki

ubieobie posted on 20-4-2010 07:46 PM

respek la jgak pd zarina, ziela...yg btl2 buat cara menumpang..mrendah diri..baik2 dgn yg tua..tp yg skrg ni byk yg nak rampas terus..abis runtuh masjid..buat muka sardin plak tu

starcity posted on 20-4-2010 07:48 PM

ziela dulu pun ada problem gak dgn yg tua tu sbb yg tua tak restu dorang kawen..
masa arwah laki dorang sakit baru dorang berbaik sikit2..
penah baca majalah mana ntah yg madu ziela ckp ati dia mmg terguris sgt bila laki dia kawen dgn ziela...

ubieobie posted on 20-4-2010 07:49 PM

ekceli tak pnah tgk dia blakon ..1st time tgk dlm kamelia katrina...kecil molek lembut je suara kan

mea posted on 20-4-2010 07:50 PM

zarina ni sejak dia menikah dgn laki org mmg tak penah kuar citer2 kontrobersi pasal marriage dia... ...
starcity Post at 20-4-2010 07:38 PM http://mforum3.cari.com.my/images/common/back.gif



laki 2 org manusia neh sangat2 hensem jah..tu yg tayang bagai nak rak hokay...:'(

KuDa posted on 20-4-2010 08:09 PM

Zarina tau batasnya sbagai no.2.... x demand2. Repect kat dia...
Page: [1] 2 3
View full: Suami Zarina Zainuddin