durian_belanda posted on 27-4-2010 08:21 AM

Isteri Pertama Syed Sobrie

Nak tanya uolls...isteri pertama syed sobrie (siapa yer nama dia) masih bersama2 lagi dengan dia ker? Tengok gambar2 kat fb, semua gambar2 dia dengan azie ajer....

mea posted on 27-4-2010 08:27 AM

:o:o:o napa noks..tak kenal...

wnazzee posted on 27-4-2010 08:29 AM

tak kenal gak

dreamy_forest posted on 27-4-2010 08:30 AM

ingat kan ada pic....chaittt...

nanti ada otai2 upload gambo baru terjawab ;P

cemp posted on 27-4-2010 08:37 AM

SS ni sgt kacak kn tp dulu la:loveliness:

sup_ekor posted on 27-4-2010 08:41 AM

haiya... ingat ada gambo

800214 posted on 27-4-2010 08:42 AM

motip SS nak letak gmbr dia ngan 1st wife kat fb???mesti la dia tak letak..mampus azie jelas kang...adeh..aku pun ingat ade gmbr

bottombikini posted on 27-4-2010 08:58 AM

SS ni sgt kacak kn tp dulu la
cemp Post at 27-4-2010 08:37 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif

sangat-sangat noks..mak dulu minat sangat dia dengan shah rezza..jambu! tapi aku x tau lak dia ada 1st wife..

twins posted on 27-4-2010 09:04 AM

Reply 8# bottombikini
nak kata kacak tu... terpulang pada pandangan mata masing2... pada mata aku dia ni cam "gigirl ".. suara lembut, movement lembut, kulit muka licin halus cam kulit pompuan skit.....  aku rasa lepas dia kawin ngan Azie dia cerai ngan isteri pertama dia.  masa deorang bercinta sakan dulu, masa kecoh2 berkejar-kejaran tengah2 malam kat Subang Jaya dulu.. dua2 masih ada isteri dan suami masing2....   Azie masih maintain ker ?

chekshu posted on 27-4-2010 09:16 AM

muka jambu

http://3.bp.blogspot.com/_ZWZW2sK-n1U/Su-8vH19vpI/AAAAAAAAAL4/olu0eJMvvSA/s1600/syed%2Bsobrie.jpg

chekacheku posted on 27-4-2010 09:17 AM

adoiillaaa...aku mcm memory loss jah psl SS ngn azie ni...:mad:

chekshu posted on 27-4-2010 09:17 AM

Reply 9# twins


muka ala2 lembut..... veri de sopan.... lemah lembut punya orang
tu yg ramai berkenan dedulu...

kodoklawa posted on 27-4-2010 09:24 AM

Nak tanya uolls...isteri pertama syed sobrie (siapa yer nama dia) masih bersama2 lagi dengan dia ker ...
durian_belanda Post at 27-4-2010 08:21 http://mforum6.cari.com.my/images/common/back.gif

zuraidah @ zubaidah..gitu ler nama 1st wife dia..rasa2 derang ni msh bersama cuma SS lbh byk dgn 2nd wife kot..pernah baca dlm majalah..derang klu time raya semua blk Kedah sama2..kira okay laa SS pandai handle wife2 dia.
1st tu mmg chenta pertama dia ...ingat gambar kawen dia tgh potong kek dlm URTV  dulu..

carly_lah posted on 27-4-2010 09:28 AM

durian, tepek le gambar dari fb.. aku pun x tau sape 1st wife dia

adzlyn_82 posted on 27-4-2010 09:30 AM

Syed Sobrie nie uncle pd Scha Al-Yahya.. Syed Sobrie adik beradik dgn Syarifah Syeril Aida :$

chekshu posted on 27-4-2010 09:32 AM

Reply 15# adzlyn_82


    ha'ah.... since ayah si scha ni dulu
penah gak menyanyi kat lounge ngan Syed Sobri n Sheril Aida

cecorot posted on 27-4-2010 09:33 AM

tak kenal...saper nie?

wirda posted on 27-4-2010 09:33 AM

adik dia sheril aida kan? scha tu anak sedara dorang..

kukulangau posted on 27-4-2010 09:33 AM

zuraidah nama bini dia yg 1st
masa kawen azie depa still intact bertiga
now tatau lah
anyone?

fiezaslb posted on 27-4-2010 09:37 AM

tepekla gambor dia ngn azie..

azie penyanyi lagu pelamin anganku musnah tu ke? bukan dia kawin ngn LY ke?

bottombikini posted on 27-4-2010 09:38 AM

Reply 9# twins

tak dinafikan mmg stok gegel..tapi bukan lembut kan

laaaaa...aku siyes tatau kisahnye cenggitu..btw ape ce kejaran tgh malam tu? cite la

oyen posted on 27-4-2010 09:38 AM

Dalam dua atau tiga minggu lepas, baru tengok si Azie nie berlakon dlm Oh Fatimah, tv3 siar. Watak pembantu, jadi pencaras laki si Raja Norbaizura. Badol plakk yg diorg rebutkan tu! :lol: Si Azie ni memang nampak sepadan dgn Syed Sobrie. Dah jodoh diorg

wirda posted on 27-4-2010 09:42 AM

bukan azie tu la..

cubajaya posted on 27-4-2010 09:45 AM

dua2 dah cerai kan....syed sobri dah cerai dgn bini 1st, azie pun sebelum kawin dgn dia dah kawin tp cerai sbb nak kawin dgn syed sobri.....itu ler version yg aku tahu

teky posted on 27-4-2010 09:47 AM

neh azie maner nehh??

azie pelamin anganku musnah kaa??
Page: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
View full: Isteri Pertama Syed Sobrie