ma_atiff posted on 17-5-2010 05:11 PM

tukang urut di kajang/bangi

salam,

i x sure nih tempat yg sesuwai or x utk topic nih....i tgh cari tukang urut tradisional utk sakit belakang (bhg bwh leher)...sejak kebelakangan asik sakit je.. galas handbag skejap dah sakit...sesapa yg tau tukang urut tradisional area kajang/bangi harap dpt rekemen...

SANKURIANG posted on 17-5-2010 05:14 PM

Di Bangi ada, khas utk urut pompuan, tapi saya tak ingat No rumah nya. Tapi rumah dia di Jalan 4/6 Bandar Baru bangi, depan rumah dia ada tergantung notis, dia ada servis urut utk wanita.

SANKURIANG posted on 18-5-2010 08:05 AM

Reply 1# ma_atiff

dah jumpa alamat dia
No 31 Jalan 4/6 bandar Baru Bangi
I tak ambil no phone dia.

ma_atiff posted on 18-5-2010 09:32 AM

Reply 3# SANKURIANG


    tima kasih sgt2 sankuriang dear...cuti nih nak gi cari..harap jumpa la...

kamar22 posted on 18-5-2010 12:52 PM

ok ke dia urut?
tkut stakat gosok2 je..heheehh..
brapa dia chrge?

hatafya posted on 21-5-2010 03:53 PM

salam,

i x sure nih tempat yg sesuwai or x utk topic nih....i tgh cari tukang urut tradisional ut ...
ma_atiff Post at 17-5-2010 17:11 http://mforum4.cari.com.my/images/common/back.gif

me n the gang selalu g 2 tempat... satu kt zouq SPA , sek 9 ..disebelah kedai Anakku tu.. yg urut minah indon.. 2 jam rm80.. ni no dia 0389222220, buat temujanji dia...cuba book indon yg nama ema..

yg kedua.. kt alamanda.. Rebourn.. tu bila nak service kaki..reflexologi...mmg lega..pastu rasalah urutan cara cina.. mmg best... hari biasa ade offer sket...tapi sabtu n ahad dia naik sket rege..n org pun punya lah ramai...

joyah33 posted on 22-5-2010 06:40 PM

ket bangi near warta ada gak.... premis nama HAWAMI... ada mandi wap jugak

shereen_ma posted on 22-4-2011 04:24 PM

Baru je lepas berurut dgn sorang akak Melayu ni yang dok kat No 31, Jalan 4/6, Bandar Baru Bangi.  Memang murah kalau bandingkan ngan tempat2x lain.  Urut satu badan siap bertungku (satu badan) sama harga dengan satu jam urut tradisional kat spa. No phone : 019-6967844 (Mak Su).

Wanita sahaja ye.  Call dulu sebab kadang2x dia dok rumah anak dia kat Bagan Lalang.

SANKURIANG posted on 22-4-2011 09:26 PM

Reply 8# shereen_ma


    Dah selorong dgn rumah saya dah ni..mcm mana dia urut? OK tak? Kalau OK, saya pun nak kesana...ada masalh ngan kaki dan belakang saya ni....

dilaOHdila posted on 22-4-2011 11:52 PM

Reply  shereen_ma


    Dah selorong dgn rumah saya dah ni..mcm mana dia urut? OK tak? Kalau OK, ...
SANKURIANG Post at 22-4-2011 21:26 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

Sank
arituh aku ngan kawan aku gi masage kat sebelah Reko in tu
best gak. Urut kaki 45 sejam. Dihenyak2 ngan lengan orang thailand ni sedap gak. POMPUAN erk:$
bila aku citer ngan kwn opis aku, mak aih rasa nak terlondeh tudung ku:(
Tempat yang aku pergi tu rupanya ada sendikit. Rumah Tumpangan TUTTTTTTTTTTTTTTTTT:o
nasib baik..................

jaritimore posted on 7-6-2011 05:53 PM

Sekarang terdapat sebuah pusat urut di Kajang. Lokasi kat belakang Pejabat Pos Kajang klu x salah. Tukang urutnya orang Melayu tempatan.  Setakat ni ramai bagi feedback baik sbb tukang urut pandai cari urat n buang angin. pakej pas bersalin pun ade. member inform no kedai 0172907879 ( Kak Siti). Klu kaki tangan terseliuh dia leh urut. leh cuba..mana tauu

missLalak posted on 3-7-2011 11:40 PM

buat le kat SPA&SALON PENJARA KAJANG. best sangat dan murah

dilaOHdila posted on 4-7-2011 12:10 AM

Post Last Edit by dilaOHdila at 4-7-2011 00:12

Baru baru ni saya berurut di As Syifa seksyen 15. Dekat ngan petronas tu...
Sangat bagus...urut kaki bagai sungguh syahdu SAKITNYA{:1_137:}
Sakit sebab terlampau banyak jalan so urat pun menari. Cubalah....

suraya posted on 2-11-2011 09:05 PM

Kalau nk urut bersalin, urut biasa cara tradisional, penjagaan dalam pantang, refleksologi atau kursus/kelas urutan boleh hubungi kak sue tukang urut (016-9291330)...tinggal di bandar baru bangi tapi boleh pergi tempat area selangor, KL & negeri sembilan,insyallah...

kakmah58 posted on 19-11-2011 11:02 PM

Salam
Saya ada khidmat urutan tradisional khusus untuk wanita lepas bersalin, urutan biasa, mslh sakit/sengal/lenguh-lenguh badan .masa urutan bergantung kepada permintaan pelanggan...sebarang pertanyaan sila hantar melalui e-mail di kakmah58@gmail.com atau telephone 012-3865570

nazzz posted on 26-1-2012 08:19 AM

Urut Tradisional utk wanita & lelaki
Di Idaman SPA (Prima Saujana Kajang)
Temujanji dan maklumat lanjut, Call :
naz 017 259 5991, yatie 016 396 7693
Alamat :
BIOTEAM (Idaman Spa & Beauty)
Jln 2E Taman Prima Saujana KAJANG
Lokasi - berhampiran Giant & Petronas

poeticuz posted on 25-10-2012 02:45 PM

jaritimore posted on 7-6-2011 05:53 PM static/image/common/back.gif
Sekarang terdapat sebuah pusat urut di Kajang. Lokasi kat belakang Pejabat Pos Kajang klu x salah. T ...

Salam. saya dah pernah pergi bawak isteri mengurut dengan kak siti. Insyaallah terseliuh kaki isteri saya makin ok selepas urut. kak siti memang ada servis2 urut bersalin dan kecantikan dan lainlain lagi. boleh call dia nak tau lanjut.

im.FidoDido posted on 15-4-2013 04:31 PM

Di Bangi ada, khas utk urut pompuan, tapi saya tak ingat No rumah nya. Tapi rumah dia di Jalan 4/6 Bandar Baru bangi, depan rumah dia ada tergantung notis, dia ada servis urut utk wanita.

Farish48 posted on 14-10-2013 02:31 AM

Massage Terbaik Oleh Pakar Terapi

Urut terbaik oleh pakar terapi terlatih dan bertauliah di kawasan KL dan Lembah Kelang,OUTCALL Rm100 2- jam,Incall ĘC Rm70 -2 jam.Untuk area Kajang dan Bangi,chargenya rm120-2jam.Pernah urut orang kenamaan dsb. -2jamLaman web:
www.uruttradisional.com.my
www.urut.net
www.kl-massage.com
www.massage-and-spa.com   
Page: [1]
View full: tukang urut di kajang/bangi