faidz1809 posted on 8-6-2010 03:58 PM

27,000+ kereta terpakai untuk dijual

Salam semua. Laman web kami, Carlist.my
mempunyai lebih daripada 27,000 kereta terpakai, kepada sesiapa yang sedang mencari kereta 2nd hand atau pun terpakai, silanyatakan pembuat(Proton/perodua/toyota etc), tahun, model kereta yanganda inginkan. sy akan bantu dgn kadar segera.

dan juga kepada sesiapa yang ingin menjual, boleh juga ke laman web kami dan iklankan kenderaan anda secara PERCUMA...

faidz1809 posted on 9-6-2010 03:09 PM

Subaru Impreza Ver 7:
http://www.carlist.my/listings.php?id=169780
http://www.carlist.my/archive-listings.php?id=150367

Subaru Impreza Ver 8:
http://www.carlist.my/listings.php?id=168754
http://www.carlist.my/listings.php?id=171194

untuk semua senarai Subaru Impreza yang ada dlm carlist.my:
http://www.carlist.my/listings.php?make=subaru&model=impreza

iszahraa posted on 9-6-2010 05:16 PM

tuan tanah ,...nak tanya skert nih ... TOYOTA ESTIMA model LUCIDA ader ? nk tau price range? kereta nih tahun 90an kan ? bley buat loan ngan bank lagi ker ? ker credit ?

faidz1809 posted on 10-6-2010 09:39 AM

tuan tanah ,...nak tanya skert nih ... TOYOTA ESTIMA model LUCIDA ader ? nk tau price range? kereta  ...
iszahraa Post at 9-6-2010 17:16 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

ade byk jugak dlm listing kami buat mase skarang...
cuba klik link ni
http://www.carlist.my/listings.php?make=toyota&model=estima

dan lepas tu, ada kotak "sort by" kat tengah2 page tu, then pilih "year oldest"... ada byk model lucida on sale skang ni....
price range dari RM25K-40K... tp pasal loan tu tak berapa nak sure...kene tanya bank... tq

faidz1809 posted on 11-6-2010 10:35 AM

antara honda civic 1.8 2007 yang ada dlm listing kami.

http://www.carlist.my/listings.php?id=175672
http://www.carlist.my/listings.php?id=161235
http://www.carlist.my/listings.php?id=175405

ataupun, boleh ke website kami, klik di kotak "find a car" disebelah atas belah kanan page tu.. selepas itu, boleh letak kan make, model dan year serta "keyword" seperti 1.8

tq n selamat mencuba

faidz1809 posted on 11-6-2010 10:43 AM

untuk Nissan Slyphy 2nd
ni antara yang ada dlm listing kami.

http://www.carlist.my/listings.php?id=168163
http://www.carlist.my/listings.php?id=173645
http://www.carlist.my/listings.php?id=171211

tp ada byk lagi sebenarnya, boleh klik sini, dan kemudian untuk mencari 2nd punye kereta, gunekan "sort by" yg ada pd tgh2 page tu, dan tukarkan kepada "lowest price"
tq~

faidz1809 posted on 11-6-2010 10:47 AM

kia forte

memandangkan kereta ini boleh dikatakan baru dimalaysia, pihak carlist belum lagi menyediakan link yang tepat untuk terus ke kereta jenis ini.. tp boleh klik di sini, dan masukkan make iaitu KIA, dan di kotak keyword letak kan forte... kemudian tekan butang search. semua kereta kia forte yang ada dlm listing kami akan dpt dilihat selepas menekan butang search itu. tq~

zie949 posted on 11-6-2010 04:47 PM

kereta 2nd hand Gen2 ada tak?

faidz1809 posted on 11-6-2010 04:58 PM

Post Last Edit by faidz1809 at 11-6-2010 16:59

kereta 2nd hand Gen2 ada tak?
zie949 Post at 11-6-2010 16:47 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

mestila ada:D. boleh try klik kat sini untuk tgk semua kereta gen2 2nd hand yang ada dlm listing kami. dan dekat situ boleh gunakan button sort untuk lebih menyenangkan proses pencarian. tq~

wawazairi posted on 11-6-2010 05:05 PM

join saya la cari duit melalui internet kalu dah dapat duit banyak besar dari GEN2 pun boleh beli...nak kliks saya http://www.duit-raya.com/?ref=wawazairi
modal baru RM20.00 ...murah kan

faidz1809 posted on 21-6-2010 02:11 PM

untuk lihat sebahagian dari volvo xc90 yang ada dlm listing kami, sila klik link di bwh ni:

1) tahun 05, RM186.8K
2) tahun 03, RM143.8K
3) tahun 04, RM149.8K

xpun klik disini untuk semua yang ada dlm listing kami

hyphrigian posted on 22-6-2010 09:37 AM

Satria GTi ada?

original GTi...

faidz1809 posted on 23-6-2010 04:50 PM

Post Last Edit by faidz1809 at 23-6-2010 17:44

Satria GTi ada?

original GTi...
hyphrigian Post at 22-6-2010 09:37 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gif

Satria GTi? Mesti la ade...:)
ade bnyak choice gak la..laen harga n laen tahun, sila klik link kat bwah ni:

[*] Rm28.8k, tahun 1999[*]Rm32.5k, tahun 2001[*]Rm33.3k, tahun 2002[*]Rm33.8k, tahun 2001[*]Rm33.8k, tahun 2002[*] Rm34k, tahun 2000[*] Rm36.8k, tahun 2000[*]Rm38.8k, tahun 2002

Xpun, klik kat SINI untuk semua Satria dlm listing kami..

Kebanyakkan harga average untuk Satria GTi dlm listing kami ni dlm rm33k hingga rm35k

faidz1809 posted on 23-6-2010 05:34 PM

Post Last Edit by faidz1809 at 23-6-2010 17:40

untuk lihat sebahagian dari Alphard yang ada dlm listing kami, sila klik link di bwh ni:

1) Rm 186k, tahun 2006 - dgn DVD & TV, many unit to choose
2) Rm 168.8k, tahun 2005 -  dgn Kenwood DVD home theatre, 2X LCD monitors & mcm2 lg..
3) Rm 168.8k, tahun 2005 - home theater system

xpun klik di SINI untuk semua Alphard yang ada dlm listing kami

smileyy posted on 6-5-2011 12:29 PM

kalu nak jual toyota unser tahun 2001, berapa laku ek?

zuhaili_14 posted on 7-5-2011 06:25 PM

sy nak tgk price bg kelisa tahun 2006 n 2007..nak yg low milage pya..tq..:)

QISPINK posted on 18-5-2011 12:17 PM

nak cari waja 2007
Page: [1]
View full: 27,000+ kereta terpakai untuk dijual