Nocturna posted on 16-11-2007 06:26 PM

[IKLAN] < Rumah/Bilik Sewa di sekitar Melaka >

Post Last Edit by juju_amin84 at 26-3-2012 19:13

Salamz.. nak mintak tlg porummer kat sini laa..

nak tau harga umah2 kat area2 melaka ni... umah teres setingkat atau apartment

dan agak2 berapa minit dari kawasan situ ke alor gajah.. Insya Allah noc akan pindah ke melaka dan kerja kat alor gajah..

mintak bantuan org2 melaka sini.. tima kaseh porummer melaka... :loveliness::loveliness::loveliness::loveliness::loveliness:

genchi posted on 16-11-2007 07:50 PM

tak tawuuuuuuuuuuuuu ;P ;P

genchi posted on 16-11-2007 07:50 PM

tak tawuuuuuuuuuuuuu ;P ;P

genchi posted on 16-11-2007 07:51 PM

tak tawuuuuuuuuuuuuu ;P ;P

Nocturna posted on 16-11-2007 07:52 PM

uish gen nak kene babap ni... siap 3 kali post lak tu... :shakehead3: :shakehead3: :shakehead3: :shakehead3: :shakehead3: :shakehead3:

genchi posted on 16-11-2007 07:53 PM

aiseh terspam ahhh ;P ;P

sowi serber mengong:P

mod deletekan ekkk gen malehhh :L

Nocturna posted on 16-11-2007 07:54 PM

huk ala... bole delete sendiri laa.. :shakehead3: :shakehead3: :shakehead3: :shakehead3: :shakehead3:

chammy_girlz posted on 16-11-2007 07:54 PM

alor gajah tak tau lah...

genchi posted on 16-11-2007 07:54 PM

ya hampunzzzzzzzz :$

Nocturna posted on 16-11-2007 07:55 PM

gen saje nak ngorat momod kat sini ;P ;P ;P ;P

chammy_girlz posted on 16-11-2007 07:55 PM

alor gajah tak tau lah...

genchi posted on 16-11-2007 07:56 PM

gen malehh la ;P

Nocturna posted on 16-11-2007 07:56 PM

elo chammy :loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness:

area alor gajah tatau ye.. area2 lain cemane.. dan bape minit dari situ nak ke alor gajah...

chammy_girlz posted on 16-11-2007 07:56 PM

kalau kawasan ayer keroh..nak tak?

Nocturna posted on 16-11-2007 07:57 PM

berapa minit smpi alor gajah chammy?? noc tatau..

chammy_girlz posted on 16-11-2007 07:59 PM

kat taman tasik utama..banyak rumah untuk disewa

tak jauh dr alor gajah...

chammy_girlz posted on 16-11-2007 08:00 PM

baper minit ek??
jap pk..eh

dalam 10-15 minit kot

Nocturna posted on 16-11-2007 08:01 PM

brape rate kat situ chammy?? noc bukan org melaka.. noc tatau kat mane seme tempat tuh.. :P :P :P

noc cume tau alor gajah je...

Nocturna posted on 16-11-2007 08:02 PM

ok gak tuh.. kalo 10-15 minit... kat sini noc gi keje ari2 kat 30-40 minit...:L :L :L :L :L

chammy_girlz posted on 16-11-2007 08:08 PM

rate tak sure..:)

Nocturna posted on 16-11-2007 08:09 PM

ok...thanks chammy.. :loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness:

genchi posted on 16-11-2007 08:29 PM

err ngorat tashang momod bleh tak?;P

opss sowi tuan thn gen moyan :$

Nocturna posted on 16-11-2007 08:40 PM

jalan2 carik umah sewa :loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness:

ain_ishah posted on 17-11-2007 01:26 AM

Originally posted by chammy_girlz at 16-11-2007 08:00 PM http://forum3.cari.com.my/images/common/back.gif
baper minit ek??
jap pk..eh

dalam 10-15 minit kot


rasa cam lebih dr 15 min jek....
kalau lalu lebuh AMJ(alorgajah melaka jasin) teramat la byknye traffic light....
kalau potong lalu krubong pun lebih gak..... tapi tahu ke nak lalu jalan ni???
dalam 30-40 min rasanye sampai pekan alor gajah.......

keje kat alor gajah tu area mana??
alor gajah tu besar gak.... masjid tanah pun daerah alor gajah gak....  bagi tempat specific sket...

kat alor gajah umah sewa murah sket kalau nak compare ngan melaka tengah.... rasa baik u dok area alor gajah je... sewa murah... dekat lak tu... jimat minyak...

ivy_6731 posted on 17-11-2007 11:38 AM

Kat krubong ada gak umah sewa,umah teres single storey bole dpt Rm 250.Kira ok la tu.Nak gi alor gajah ikut jln parit melana(kalau tak silap) dalam 15-20 mins kot.
Kat masjid tanah pun banyak umah sewa...asal rajin cari...:) :) :)
Page: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
View full: [IKLAN] < Rumah/Bilik Sewa di sekitar Melaka >