lostnfaun posted on 28-10-2010 05:55 PM

Lagu Perpisahan

salam semua,

Sy nak minta pandangan/cadangan pd otai2, lagu apa yg sesuai utk majlis perpisahan rakan atau bos? oleh sbb die nie org lama jd rsnya lagu2 lama mgkn lbh serasi atau btl2 boleh menyentuh jiwa skit klu nk dibandingkn dgn lagu2 zaman sekarang... klu sesapa ada idea lagu apa yg sesuai bleh share kt cni ek...

ana_una posted on 28-10-2010 09:52 PM

Lagu Dimana Kan Ku Cari Ganti - allahyarham P Ramlee

ana_una posted on 28-10-2010 09:57 PM

Lagu Dimana Kan Ku Cari Ganti - allahyarham P Ramlee

ana_una posted on 28-10-2010 10:01 PM

sori arr.. terdabel post plak..
:lol:

medaz posted on 29-10-2010 03:48 PM

boleh try lagu ni:
jamilul hayat - saat perpisahan
rohana jalil - perpisahan satu penyiksaan
eddie ahmad - madah perpisahan

ChildrenOfBodom posted on 29-10-2010 06:26 PM

Green Day - Good Riddance (Time of Your Life)

voizze posted on 29-10-2010 10:22 PM

Green Day - Good Riddance (Time of Your Life)
ChildrenOfBodom Post at 29-10-2010 18:26 http://mforum4.cari.com.my/images/common/back.gif


    love this song..

voizze posted on 29-10-2010 10:24 PM

lagu utk owg lama.... payahnye..
amuk - aku ingin pulang.. ok tak

lordvoldemort posted on 2-11-2010 01:06 PM

Gamma Ray - Farewell
BLS - In This River

lagu2 funeral

satusembilan posted on 2-11-2010 09:55 PM

lagu utk owg lama.... payahnye..
amuk - aku ingin pulang.. ok tak
voizze Post at 29-10-2010 22:24 http://eforum6.cari.com.my/images/common/back.gif

lagu tue tentang penagih dadah...:$

toncik posted on 14-11-2010 04:42 PM

9XnA7TuQzkE

toncik posted on 14-11-2010 04:44 PM

kalau nak sedih lagi dengar lagu ni...




k-eQZ-WS0gA

fiqrah posted on 24-11-2010 03:37 PM

lagu sudirman pun besh jgk kot
salam terakhir

ajis_kg posted on 29-11-2010 11:32 AM

pergi tak kembali - rabbani:$.. lagu aku nyanyi mase boss aku nak pi haji tahun nih..

khayzl posted on 7-12-2010 02:02 PM

lagu ni boleh...

kenny rogers through the years

bobba posted on 13-12-2010 11:01 PM

brothers - doa perpisahan
Page: [1]
View full: Lagu Perpisahan