lostnfaun Publish time 28-10-2010 05:55 PM

Lagu Perpisahan

salam semua,

Sy nak minta pandangan/cadangan pd otai2, lagu apa yg sesuai utk majlis perpisahan rakan atau bos? oleh sbb die nie org lama jd rsnya lagu2 lama mgkn lbh serasi atau btl2 boleh menyentuh jiwa skit klu nk dibandingkn dgn lagu2 zaman sekarang... klu sesapa ada idea lagu apa yg sesuai bleh share kt cni ek...

ana_una Publish time 28-10-2010 09:52 PM

Lagu Dimana Kan Ku Cari Ganti - allahyarham P Ramlee

ana_una Publish time 28-10-2010 09:57 PM

Lagu Dimana Kan Ku Cari Ganti - allahyarham P Ramlee

ana_una Publish time 28-10-2010 10:01 PM

sori arr.. terdabel post plak..
:lol:

medaz Publish time 29-10-2010 03:48 PM

boleh try lagu ni:
jamilul hayat - saat perpisahan
rohana jalil - perpisahan satu penyiksaan
eddie ahmad - madah perpisahan

ChildrenOfBodom Publish time 29-10-2010 06:26 PM

Green Day - Good Riddance (Time of Your Life)

voizze Publish time 29-10-2010 10:22 PM

Green Day - Good Riddance (Time of Your Life)
ChildrenOfBodom Post at 29-10-2010 18:26 http://mforum4.cari.com.my/images/common/back.gif


    love this song..

voizze Publish time 29-10-2010 10:24 PM

lagu utk owg lama.... payahnye..
amuk - aku ingin pulang.. ok tak

lordvoldemort Publish time 2-11-2010 01:06 PM

Gamma Ray - Farewell
BLS - In This River

lagu2 funeral

satusembilan Publish time 2-11-2010 09:55 PM

lagu utk owg lama.... payahnye..
amuk - aku ingin pulang.. ok tak
voizze Post at 29-10-2010 22:24 http://eforum6.cari.com.my/images/common/back.gif

lagu tue tentang penagih dadah...:$

toncik Publish time 14-11-2010 04:42 PM

9XnA7TuQzkE

toncik Publish time 14-11-2010 04:44 PM

kalau nak sedih lagi dengar lagu ni...




k-eQZ-WS0gA

fiqrah Publish time 24-11-2010 03:37 PM

lagu sudirman pun besh jgk kot
salam terakhir

ajis_kg Publish time 29-11-2010 11:32 AM

pergi tak kembali - rabbani:$.. lagu aku nyanyi mase boss aku nak pi haji tahun nih..

khayzl Publish time 7-12-2010 02:02 PM

lagu ni boleh...

kenny rogers through the years

bobba Publish time 13-12-2010 11:01 PM

brothers - doa perpisahan
Pages: [1]
View full version: Lagu Perpisahan