sitizah posted on 25-11-2010 12:52 PM

bolehkah diabetic / kencing manis sembuh dan menjalani kehidupan normal?

hubungi 013-6403451

TYPE  2 DAPAT MEMBANTU ANDA

PRINT & VIEW BROCHURE Kandungan Gula  Dalam Darah Yang  Sihat Untuk Seumur Hidup!
* TYPE2  dikaji dan dikembangkan oleh pakar perubatan.
* Terdapat  lebih 1000 pesakit yang telah diuji secara klinikal dengan herba TYPE2.
* Sebanyak  30 juta dolar Amerika telah dibelanja untuk mengkaji dan mengkembangkan herba  TYPE2.

DETOKSIFIKASI, MENGAWAL DAN MENJERNIHKAN SISTEM TUBUH BADAN* Rawatan tahap awal Diabetes boleh dielakkan.
* Lebih daripada 80% pesakit Diabetes dapat disembuhkan.* Anda dapat kesan kebaikannya selepas 12 minggu penggunaan

immortallez posted on 26-11-2010 11:52 AM

kalau ikut pembacaaan aku, once kau dah disahkan menghidapi Diabetes. mmg tak boleh sembuh mcm biasa. cuma yg oleh ialah mengawal paras gula dlm darah & jaga pemakanan, gaya hidup etc. mcm tu gak dgn darah tinggi. yg boleh buat hanya kawal. unless darah tinggi yg baru2 nak kena tu, kalau kita turunkan berat badan, bersenam, jaga pemakanan, mungkin boleh turun sikit

True-X posted on 27-11-2010 11:55 PM

try nengok ni
http://biodiabetes.com/
http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2008&dt=0608&pub=Kosmo&sec=Kesihatan&pg=ke_03.htm

zanadz posted on 4-12-2010 12:49 AM

http://1health2beauty.blogspot.com/

Senduduk_Putih posted on 12-1-2011 01:11 PM

Tubuh badan kita berdasarkan 4 unsur alam iaitu api, air, angin, tanah. Bila tubuh badan kita diserang penyakit, bermakna ada antara unsur ini yg menghadapi masalah dalam tubuh kita. Jadi kita kena imbangkan semula unsur yang terlibat. Setakat ini hanya perubatan berasaskan herba iaitu perubatan AYURVEDA yang terbukti berkesan merawat dan menyembuhkan penyakit. AYURVEDA adalah perubatan herba paling lama di dunia yang telah banyak merawat dan menyembuhkan pelbagai penyakit sejak beribu tahun dulu sebelum kedatangan perubatan moden yang mana perubatan moden hanya merawat tp tidak menyembuhkan.

Sehubungan itu sya syorkan dapatkan rawatan alternatif di LUQMAN HERBS CENTRE. Pengamal Perubatan kat cni akan check pulse untuk memastikan punca penyakit yang sebenarnya. tq.
Page: [1]
View full: bolehkah diabetic / kencing manis sembuh dan menjalani kehidupan normal?