noripi posted on 26-12-2010 04:56 PM

kedai borong alat-alat jahit

nak tumpang tanya .
dimana boleh saya beli borong alat-alat jahitan , seperti benang / tape langsir / rel langsir .
(kawasan lembah klang)

arigato

zai_rafim posted on 5-1-2011 08:01 AM

takda org bg info ya...kalau akak selalu beli di Lrg Haji Taib 4, kedai di situ murah. kalau ada tempat yg lg murah bagus gak.

meazarra posted on 5-1-2011 02:04 PM

sy ahli baru forum...:D

noripi posted on 8-1-2011 12:21 AM

kak zai ,
assalammualaikum dan terima kasih .
insyaallah . nanti saya cari kat sana.

anjungsery posted on 13-1-2011 05:58 PM

Reply 4# noripi


    kalau duk area bandar baru bangi, sini ada kedai Karysma letak kat seksyen 4 tambahan... semua barang jahitan boleh dapat kat sini. Murah-murah pulak tu.. boleh refer website ni.. http://www.ekarysma.com/  dia buat jualan online jugak..

:) hope dapat membantu.

noripi posted on 20-1-2011 11:29 PM

terima kasih , kak sery.

puteri_malam posted on 6-2-2011 01:33 AM

tumpang tanya...area mana kat temerloh dan mentakab yg jual alatan menjahit termasuklah benang2 utk mengait....?

miz_sunshine posted on 3-3-2011 11:52 PM

Reply  noripi


    kalau duk area bandar baru bangi, sini ada kedai Karysma letak kat seksyen 4 ...
anjungsery Post at 13-1-2011 17:58 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif


    dekat dah ni..leh la gi sini..
Page: [1]
View full: kedai borong alat-alat jahit