ntahler posted on 19-1-2011 02:46 PM

Delivery Makanan ke Rumah Sekitar Johor Bahru

salam semua,

Nak mintak tlg sikit kat org2 JB yg ade contact number mana2 kedai/pengusaha makanan yg ade buat servis penghantaran makanan ke rumah(lunch & dinner). harap dapat bantu dgn kadar segera. org umah tgh dlm pantang dan nk blk jb minggu ni. xde org nk jaga or bantu di rumah sbb aku keja kat KL. klu ade tempat yg boleh order mkn dan hantar ke rumah ni kurang sikit beban org umah nk pk psl masak2.

mana2 yg ada contact number tu tlg la PM kat aku, boleh?

ntahler posted on 19-1-2011 02:59 PM

opss lupe lak.. ni baby ke-3 kitorang. so 1st after bersalin aritu, aku cuti dan jaga wife ngan anak2 kat umah. 2nd week antar blk kpg sbb aku kena blk KL keja. next wk kena bwk blk diorang semua ke umah sbb anak yg sulong (6yrs) dah seminggu cuti x pg tadika. kesian kn dia klu lama sgt cuti nt tertinggal apa yg kwn2 dia belajar. MIL x dpt dtg sbb sibuk dgn adik ipar nk buat majlis kawin next month.

adorabelle1985 posted on 19-1-2011 03:17 PM

JB area mana, saya ada tau satu tempat but area nusajaya.

ntahler posted on 19-1-2011 03:32 PM

bandar dato' onn. kawasan br dan nearest kedai mkn kat tmn daya or setia indah. tgu kwn2 dr pasir gudang bg input. time keja mmhe dulu ada jgk order delivery lunch dr luar.
Page: [1]
View full: Delivery Makanan ke Rumah Sekitar Johor Bahru