malaysia84 posted on 18-3-2011 07:31 PM

soalan inteview spp pembantu makmal april 2011

salam. ade x yg dpt surat pnggilan inteview drpd spp utk jwtan pembantu makmal? kalo yg pernah g inteview ato tau pasai any info about dis job inteview, leh share x? tq. :laugh3:

akulahjua posted on 19-3-2011 02:21 AM

Reply 1# malaysia84


    aku penah gi iv post ni unde spp tp dh 5thn lepas r..
cth dia tanye soalan tugas2 am pembntu makmal..eksperimen kertas litmus tuhh klo asid wane ape alkali ape..tp soalan dia dari calon pertama smpi calon las same jahh soalan nye..

ape2 pon TT buat semakan buku sains tu nanti..n semoga berjaya{:1_152:}

malaysia84 posted on 19-3-2011 02:27 PM

Reply  malaysia84


    aku penah gi iv post ni unde spp tp dh 5thn lepas r..
cth dia tanye soa ...
akulahjua Post at 19-3-2011 02:21 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif


ooo....tq... result lepas 2 tau bile? lambat x? skrg keje pmbantu makmal la yer?

ikhwani posted on 21-3-2011 11:52 AM

malaysia84:dpt intvw kt ner??bila intrw??

malaysia84 posted on 21-3-2011 02:13 PM

Reply 4# ikhwani


    kat ipoh, 12 april ni..awk dpt gak iv gak? kat ne n bile?

ikhwani posted on 21-3-2011 02:16 PM

malaysia84: kite tny je...mber kiter dapat jgak..tp kt ptrajaya

putera_daruna posted on 21-3-2011 02:33 PM

biasanya kalau dapat... posting tu depa campak merata negeri ke? cth nya dah interview kat penang pastu dapat posting kat johor...... macam tu ke atau pun interview kat penang posting pun kat penang gak....

malaysia84 posted on 21-3-2011 02:54 PM

Reply 6# ikhwani

00000000..........

malaysia84 posted on 21-3-2011 02:57 PM

biasanya kalau dapat... posting tu depa campak merata negeri ke? cth nya dah interview kat penang pa ...
putera_daruna Post at 21-3-2011 14:33 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif

MAYBE depends on the kekosongan tempat yg ader KOT... tp leh buat rayuan KOT kalo dpt tmpat jauh tp kena ade sbb kukuh jela.... KOT ler...

ikhwani posted on 21-3-2011 03:01 PM

diaorang  anto surat ke??

malaysia84 posted on 21-3-2011 07:42 PM

diaorang  anto surat ke??
ikhwani Post at 21-3-2011 15:01 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif


surat pnggilan inteview ker? surat tu date die 8mac..tp smpai umah 18 mac..

norami posted on 22-3-2011 10:47 AM

Reply 5# malaysia84


    hi malaysia84, saya pun dpt gak interview pembantu makmal tapi 20.4..makne kata awak dulu la akan kena interview...so jgn lupa yea share soklan nanti kat sini..:D

ikhwani posted on 22-3-2011 02:07 PM

tumpang gembira tuk korang..sume dpt tarikh n tmpt intrvw yang sama ka?

malaysia84 posted on 22-3-2011 03:00 PM

Reply  malaysia84


    hi malaysia84, saya pun dpt gak interview pembantu makmal tapi 20.4..mak ...
norami Post at 22-3-2011 10:47 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif


ok...boleh... kat ipoh gak ke? ipoh katner? lama gak yer hr2 inteview nyer..tau x brape org die nk pkai?

malaysia84 posted on 22-3-2011 03:02 PM

tumpang gembira tuk korang..sume dpt tarikh n tmpt intrvw yang sama ka?
ikhwani Post at 22-3-2011 14:07 http://mforum2.cari.com.my/images/common/back.gif

tq..ni 1st time dpt inteview keje gomen yg tetap pnyer... alhamdulillah.. lain2 hr n tempat kot..

norami posted on 22-3-2011 03:54 PM

Reply 14# malaysia84


    saya interview kat penang...ish tak tau lak pulak berapa org nak pkai:lol:

malaysia84 posted on 22-3-2011 04:02 PM

Reply 16# norami

ook..

norami posted on 28-3-2011 09:15 AM

nak study ape nie....agak2 ape la soklan diaorg tanya ek....ada saper2 tau tak????

asliza86 posted on 29-3-2011 10:48 AM

sy wakil kakak sy..dia pun dpt iv jugak kat png pd 20hb nnt..
tgh survey2 apa2 yg ptt utk dia..

norami posted on 1-4-2011 09:24 AM

Reply 19# asliza86


    ya ka....sama date la..kakak kena kul berapa saya kul 2petang..

ikhwani posted on 1-4-2011 02:32 PM

rmai ke diaorang nk pakai??

asliza86 posted on 1-4-2011 07:09 PM

Reply 20# norami


    kena kul 8pg..
ada gak mbr kena iv yg sama..tp kat dewan sri pinang...
byk tempat dan byk masa..
apa2 pun gud luck

norami posted on 4-4-2011 09:20 AM

Reply 21# ikhwani


    dgr kata ramai...tapi yg dipanggil lagikkk ramaiiii.....:lol:

norami posted on 4-4-2011 09:24 AM

Reply 22# asliza86


    ooo.....ermm tuh la ramai sungguh diaorg panggil tuk iv...cuma sekarang duk confius nak bawak ke idak diploma sat g terkantoi nanti dikatakan penipu lak....kalau bawak tak pasal awal2 dah kena tendang lagik naye...:'(

asliza86 posted on 4-4-2011 04:42 PM

ada 3 tmpt iv pd trkh yg sama..
di komtar,dewan sri pinang dan institut perguruan
Page: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
View full: soalan inteview spp pembantu makmal april 2011