c_manis posted on 13-6-2011 10:47 AM

All about Kompleks PKNNS (Bgnan SAINS dpn JUSCO S2)

Warga Negeri Sembilan semua,
Kompleks PKNNS akan dibuka tak lama lagi.. Selama ni pejabat SAINS jer kat Level 2..
Shoplots kat Ground Floor & 1st Floor dah ada penyewa..
Ada jual macam-macam..
Kiranya ada la tmpt lain boleh bershopping kat Seremban 2 ni selain dari Jusco.. :loveliness:

alpinestar posted on 15-6-2011 07:22 PM

Warga Negeri Sembilan semua,
Kompleks PKNNS akan dibuka tak lama lagi.. Selama ni pejabat SAINS je ...
c_manis Post at 13-6-2011 10:47 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif


    tak lama lagi tu berapa lama lagi?
tak sabar den nak merasmikan nyor:lol:

salam03 posted on 16-6-2011 09:13 AM

sekrg yg takde apa-apa kedai kat situ kecuali SAINS aje pun,dah masalah nak parking....mungkin ada parking kat tempat lain/underground parking suatu ketika nanti.

c_manis posted on 17-6-2011 10:23 AM

Reply 2# alpinestar

Dalam bulan Julai ni mgkn dlm 50% kedai akan dibuka..
So jenguk2lah dan sokong pembangunan di Seremban 2.. :D

c_manis posted on 17-6-2011 10:25 AM

Reply 3# salam03

Parking space baru ada kat belakang Bangunan SAINS dan berdepan dgn Hotel S2..
Luas parking space kat situ.. :D

LaksamanaSunan posted on 17-6-2011 10:22 PM

harap2 didirikan lg banyaklah mall2 soping komplek kat seremban nie. nk harapkan jusko je da xtetampung laie.

alpinestar posted on 19-6-2011 11:00 AM

harap2 didirikan lg banyaklah mall2 soping komplek kat seremban nie. nk harapkan jusko je da xtetamp ...
LaksamanaSunan Post at 17-6-2011 22:22 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif


    siapa cakap Jusco ajer ada....kan dah ada Tesco dekat2 situ.......atau nak Jusco no. 2 kottt....:lol:

c_manis posted on 21-6-2011 12:31 PM

Reply 6# LaksamanaSunan

Bosan dgn Jusco S2, kecil sgt x puas meronda..
Buatlah style One Utama ker.. baru best & advance gitu.. ;P

kekbelacan posted on 6-7-2011 05:52 PM

PKNNS aku dah pergi hari tu.....melambak kedai baju/butik kat bawah
patut nya butik dan Spa kat atas dan takde kedai makan?????

c_manis posted on 15-7-2011 05:12 PM

Kedai makan AKAN dibuka.. tp ntah bila..
PKNNS bgtau awal July mesti buka kedai at least 80% tp sampai skrg x meriah lagi..
Lot2 kedai tu berdasarkan cabutan sbb tu x tersusun..

kekbelacan posted on 23-7-2011 11:08 PM

atas patut spa n butik, kedai makan pun boleh (atas 1, bawah 1), klinikbawah kedai gambar, fotostat, kios makanan ringan, kraf, kedai jamu, farmasi
ruang legar > perabot jati, rotan, booth promo
sekian :$

lurve82 posted on 10-8-2011 10:47 AM

dia ada buat ruang parking tak?sekarang pun parking cam hape je...:mad:

c_manis posted on 18-8-2011 09:12 AM

Reply 12# lurve82

Don't worry lurve82, parking banyak dan luas di bhgn blkg kompleks berhadapan Hotel S2 selain drpd parking berhdpn Jusco..
So far selesa.. :loveliness:

c_manis posted on 18-8-2011 09:14 AM

Reply 11# kekbelacan

Andailah susunan lot-lot kedai spt yang dicadangkan oleh kekbelacan sy memang setuju..
Ni lot2 kedai bercampur-campur, kedai makan tgkt 1 pon ada selain drpd G Floor.. :(
Dah ler takde floor directory / map..

lurve82 posted on 18-8-2011 09:16 AM

Reply  lurve82

Don't worry lurve82, parking banyak dan luas di bhgn blkg kompleks berhadapan Hot ...
c_manis Post at 18-8-2011 09:12 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif

parking depan jusco yang mana ya??dalam jusco atau luar jusco?

c_manis posted on 18-8-2011 09:30 AM

Reply 15# lurve82

Sorry actually opposite Jusco depan Bangunan Kompleks PKNNS..
Tp kat situ limited space la... :L

lurve82 posted on 18-8-2011 09:52 AM

Reply  lurve82

Sorry actually opposite Jusco depan Bangunan Kompleks PKNNS..
Tp kat situ limite ...
c_manis Post at 18-8-2011 09:30 http://forum.cari.com.my/images/common/back.gif


huhuh..memang crowded sekarang ni..rumah dekat dengan jj pun malas nak pergi..sebab tersangat la ramainya orang nak dekat raya ni...:mad:

c_manis posted on 18-8-2011 11:05 AM

Reply 17# lurve82

Betul sesgt.. JJ ramai sgt umat apa lagi SALE skrg nih..:L

umieanie posted on 18-8-2011 12:33 PM

acik dah poi dah situ....ado kodai jual lampu lap lip lap lip...utk ghayo nia okla..lelawa lampu eh...tompi promosi kurang la acik ghaso....kusam n suram yo acik ghaso tompek tu..ado sebuah kodai jual skate kek situ...budak tu pon cakap...promosi kurang...ado kodai jual telokung..baju ghayo...yang nia acik suko kodai jual baju bebbi n budak2 kocik...walaupon acik takndo budak kocik..acik totap ghoma tgk brg2 budak kocik

c_manis posted on 18-8-2011 02:19 PM

Reply 19# umieanie

Betul tu, kurang promosi sbb tu suram jer..
Kalau semua lot2 kedai buka tentu meriah kan.. :loveliness:

kekbelacan posted on 13-11-2011 03:08 PM

Reply  umieanie
Betul tu, kurang promosi sbb tu suram jer..
Kalau semua lot2 kedai buka tentu m ...
c_manis Post at 18-8-2011 14:19 http://mforum.cari.com.my/images/common/back.gifsewa murah tentu lah kurang promosi....nak promosi senang jer, buka kedai on time dan jgn ada yg tak buka kedai. kompleks yg terang benderang dan banyak kedai buka dah kira promosi gak

melati_kesuma posted on 13-11-2011 04:42 PM

dh g dah..mmg kosong...desigh bg aq problem..bentuk cm pejabat dr luar...so owang x perasan huhu

kekbelacan posted on 2-1-2012 09:49 PM

biasa tempat baru mmg camtu....tunggu 5 thn lar

mijot posted on 10-1-2012 02:17 PM

den selalu poie jusco, selalulah nampak bangunan ni...
tapi tak tau kenapa maleh nak singgah...
macam takde buat promo pasal kompleks ni...

kekbelacan posted on 15-1-2012 09:00 PM

http://i473.photobucket.com/albums/rr97/kekbelacan/th_415607_274999749226334_100001489334687_762834_1583915488_o.jpg?t=1326632139
apasal jalan nak masuk S2 mall di sempitkan dgn 2 barisan pokok?

obstruct traffic aku tengok...patut pun S2 tak ramai org.....hack je halangan kiri kanan pokok tu supaya jalan luas senang org ramai nak masuk
Page: [1] 2
View full: All about Kompleks PKNNS (Bgnan SAINS dpn JUSCO S2)