iqyniqaa posted on 9-9-2003 12:05 PM

Hilangkan tanda hitam di celah ketiak, pangkal peha dan alur2 punggung

iqyn, nak share knowledge sket..
selain losyen serigama utk cerahkan kusam2 di celah2 ketiak, pangkal2 peha..
Pencuci wanita gamat jugak dpt menghilangkan tanda2 hitam di celah2 ketiak, di celah2 kelangkang dan dia alur2 punggung blkg.

caranya:
setiap mandi pagi/ptg, ambil pencuci wanita dan sapukan di celah2 yg kehitaman, biarkan 2 minit.. sambil2 tu bole laa berus gigi.. basuh muka..
kemudian ambil tuala muka  putih .. kalo tak der.. amik cotton muka..
sentalkan di celah2.. yg kehitaman tersebut.. dan hasilnya tanda2 hitam akan terlekat pd tuala dan lakukan setiap hari.. mmg berkesan..

last sekali.. lap2 kering2 badan , sapukan pula losyen gamat..
ermm... wangii...

cube.e. jgn tak cuberr,

Duta lover posted on 9-9-2003 04:53 PM

hik hik hik
nak cuba la nih

susah betul
tanya ayah
ayah suruh tanya mak
tanya mak
mak suruh tanya ayah

hohohohoho
sabo sabo....

iqyniqaa posted on 10-9-2003 09:04 AM

DL,
  akak tak paksaa tau... :2lol:, sat g parents DL ingat akak cucuk anak dia soh beli brgan Serigama lak :stp:

ni sekadar info yg akak nak share lam forum :2lol:

Asma_Shafikah posted on 10-9-2003 09:30 AM

Duta cuba la dulu.....kalau ok....asma beli kemudian...

Duta lover posted on 10-9-2003 10:06 AM

cesss
kau mempergunakan haku yerk

hik hik
dont worry la akak
duta tak kene cocok ngan akak
hik hik hik
mungkin inilah namanya naluri kewanitaan

hahahahahaha

blur_cherry posted on 10-9-2003 10:45 AM

Originally posted by iqyniqaa at 9-9-2003 12:05 PM:
iqyn, nak share knowledge sket..
selain losyen serigama utk cerahkan kusam2 di celah2 ketiak, pangkal2 peha..
Pencuci wanita gamat jugak dpt menghilangkan tanda2 hitam di celah2 ketiak, di celah2 ...

hai iqyniqaa,

memang ade ke pencuci wanita gamat? tak tau la pulak...kalau ade, boley la beli sbb all this while blur gune lactacyd punye hygenic wash. Since dah ade gamat punye hygenic wash ni, nak tukar la. Sbb barangan gamat ni memang ok pun. Blur ade pakai krim gamat utk bg luka cepat kering mase lepas bersalin dulu & gel gamat pulak utk ruam baby...

elen_kewl posted on 10-9-2003 11:47 AM

kat ner nak dapat benda nih?? kat farmasi?//kedai runcit?/???
leh hilangkan hitam kat lutut takz?

mimi posted on 10-9-2003 11:56 AM

bagus tu iqyn..

bolehlah saya cuba nanti..lagi pun belanja tak byk kan?..berapa lama baru nampak kesan...lotion gamat tuh boleh pakai di muke tak iqyn..boleh hilangkan parut di muka ker?

mimi posted on 10-9-2003 11:59 AM

iqyn

agak iqyn berapa kos nyer...lotion serigama & pencuci wanita gamat tuh? interseted gak nih...

iqyniqaa posted on 10-9-2003 01:53 PM

Originally posted by mimi at 10-9-2003 11:59 AM:
agak iqyn berapa kos nyer...lotion serigama & pencuci wanita gamat tuh? interseted gak nih...

mimi, kosnya tak mahall mana.. dlm RM 34 mimi PM iqyn yek.. sat g MOD jeling2 kangg :stp:

losyen tak sesuai tuk letak di muka sbb oily.. utk parut iqyn prefer JEL utk parut2 baru @ KRIM utk parut2 lama tp KRIM ni kena letak pd parut jerr tak boleh apply satu muka sbb oily. kalau JEL boleh sapu satu muka dan buat masker.

amrulfiq posted on 11-9-2003 03:00 PM

Originally posted by iqyniqaa at 9-9-2003 12:05 PM:
iqyn, nak share knowledge sket..
selain losyen serigama utk cerahkan kusam2 di celah2 ketiak, pangkal2 peha..
Pencuci wanita gamat jugak dpt menghilangkan tanda2 hitam di celah2 ketiak, di celah2 ...

brape harganya.. mahal tak :2lol:

iqyniqaa posted on 11-9-2003 03:26 PM

Originally posted by amrulfiq at 11-9-2003 03:00 PM:
brape harganya.. mahal tak :2lol:

tak mahai... losyen Rm 17, pencuci wanita pon RM 17. alamakk.. PM ler..  MOD dah jeling2 tuh :stp:

cuki-cuki posted on 12-9-2003 03:40 PM

kat mana nak dapat?... i ni bekerja... time cuti jer boleh kuar... ada tak dealer around kl?...

kalau boleh nak mintak webpage sekali...:2lol::2lol::2lol::2lol:

i baru bercadang nak guna krim between(sendayu)... tapi kalau dah ada yang mencuba dan berkesan, better lagi kalau gamat...  gamat kan elok...

cuki-cuki posted on 12-9-2003 03:43 PM

kat mana nak dapat benda ni?.. i ni bekerja.. time cuti jer baru dapat kuar... ada tak dealer kat area kl?....

(dengan malu-malunya...) ada tak webpage pasal serigama ni?....

iqyniqaa posted on 12-9-2003 04:08 PM

Originally posted by cuki-cuki at 12-9-2003 03:43 PM:
kat mana nak dapat benda ni?.. i ni bekerja.. time cuti jer baru dapat kuar... ada tak dealer kat area kl?....

(dengan malu-malunya...) ada tak webpage pasal serigama ni?....

boleh dptkan dr i...  :2lol: maap ler cuki2 sini i tak promote.. nanti i PM u ok..

cuki-cuki posted on 13-9-2003 08:53 AM

iqyniqaa.... i dah baca webpage u... meh sini email u... cuki nak order le barangan tu..

DragonLady82 posted on 15-9-2003 03:37 PM

Woit...kat ana nak cari cream nie? Mujarab ker? kasi lah secara detail skit mengenai produk nie :)

iqyniqaa posted on 15-9-2003 04:15 PM

Originally posted by DragonLady82 at 15-9-2003 03:37 PM:
Woit...kat ana nak cari cream nie? Mujarab ker? kasi lah secara detail skit mengenai produk nie :)

cream ni tak terdpt di farmasi. pd dealer2 Luxor jer ader.. :2lol:
ermm kalo nak detail, rasenya iqyn ader citekan sblm2 ni...
ape2 pon Pm iqyn kay...

ernshi posted on 16-9-2003 09:26 AM

Originally posted by iqyniqaa at 2003-9-9 12:05 PM:
iqyn, nak share knowledge sket..
selain losyen serigama utk cerahkan kusam2 di celah2 ketiak, pangkal2 peha..
Pencuci wanita gamat jugak dpt menghilangkan tanda2 hitam di celah2 ketiak, di celah2 ...

iqyn, pencuci wanita gamat ni fungsinya utk membersihkan tempat-tempat yg iqyn nyatakan di atas ke atau untuk cucian vagina? kalau kekuatan pencuci ni boleh menghilangkan tanda-tanda hitam tu, kalau dicuci kat vagina, tak mengeringkan ke?

iqyniqaa posted on 16-9-2003 11:49 AM

Originally posted by ernshi at 16-9-2003 09:26 AM:
iqyn, pencuci wanita gamat ni fungsinya utk membersihkan tempat-tempat yg iqyn nyatakan di atas ke atau untuk cucian vagina? kalau kekuatan pencuci ni boleh menghilangkan tanda-tanda hitam tu, kala ...

cam ni, pencuci wanita serigama khas utk pencuci vagina. pencuci wanita ni terdpt antisaptik, daun sirih dan abstrak gamat. Disamping dpt mencuci vagina abstrak gmat yg ada dlm pencuci gamat dpt mencerahkan tmp2 yg kusam dan gelap. dan vagina tidak akan kering.

lya posted on 16-9-2003 01:07 PM

Originally posted by iqyniqaa at 16-9-2003 11:49 AM:
cam ni, pencuci wanita serigama khas utk pencuci vagina. pencuci wanita ni terdpt antisaptik, daun sirih dan abstrak gamat. Disamping dpt mencuci vagina abstrak gmat yg ada dlm pencuci gamat dpt me ...

lya guna pencuci serigama nie tapi tak tau ler plak dapat cerahkan

tmpt2 kusam dan gelap cam yg iqyn cakap tu....peh ni nak cuba lahh..

iqyniqaa posted on 16-9-2003 01:11 PM

Originally posted by lya at 16-9-2003 01:07 PM:
lya guna pencuci serigama nie tapi tak tau ler plak dapat cerahkan

tmpt2 kusam dan gelap cam yg iqyn cakap tu....peh ni nak cuba lahh..

Lya, cuber laa..  :2lol:

DragonLady82 posted on 16-9-2003 03:20 PM

Kat mana boleh beli eak? Ader sesaper kat sini agen dia tak ? :P

lya posted on 16-9-2003 03:36 PM

Originally posted by DragonLady82 at 16-9-2003 03:20 PM:
Kat mana boleh beli eak? Ader sesaper kat sini agen dia tak ? :P

kak iqyn kot?;)

DragonLady82 posted on 16-9-2003 03:40 PM

Mungkin gak...So..jual lah kat sini....
Page: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
View full: Hilangkan tanda hitam di celah ketiak, pangkal peha dan alur2 punggung