CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 7541|Reply: 4

gempak starz

[Copy link]
Post time 6-12-2006 12:26 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

ada tak sesiapa kat sini yg suke baca buku komik keluaran gempak starz...:hmm:
sbb saya nak buat collection....mcm best jerrr....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-12-2006 08:10 AM | Show all posts | Share
ermmm...takde maklum balas pun...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-12-2006 08:11 AM | Show all posts | Share
dah baca ELI by Ben....hmm....ok gak citer dia....
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2007 12:34 PM | Show all posts | Share

Reply #3 captain_scubby's post

baca best jugak tapi yg paling best dng aku Strereo Pop Rock N Roll tu
Reply

Use magic Report

penjarapudu This user has been deleted
Post time 18-11-2007 12:35 PM | Show all posts | Share
aku lebeh suke mag gempak version yg dulu2..yg ada "kipas susah mati"..version sekarang mcm x berape best je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

30-8-2015 12:54 AM GMT+8 , Processed in 0.051596 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list