CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Show: 9715|Reply: 13

Cara nak ke Berjaya Times Square

[Copy link]

Defender

The moderator, the dictator

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 12-12-2006 11:09 AM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login



Cara nak ke Berjaya Times Square<b

Nak gi kat Berjaya Times Square ni senang sesangat. Korang just ikut jer sepanjang Jalan Pudu sampai kat simpang traffic light Jalan Hang Tuah / Jalan Imbi (kat situ ada laluan monorel, korang takkan terlepas). Berjaya Times Square betul2 kat simpang traffic light kat situ.

Tapi aku nasihatkan korang supaya gunakan monorel / LRT ataupun naik motor jer sebab laluan situ memang azab giler kalau korang naik keter. Untuk korang yang guna monorel, turun kat stesen Imbi okey? Amik perhatian, KL Monorail bersilang dengan Star LRT kat stesen Hang Tuah manakala Star LRT bersilang dengan Putra LRT kat Masjid Jamek (rujuk peta kat atas).

[ Last edited by  bzzts at 28-1-2007 03:04 AM ]
1

View rating log

黒いカラスの一団 (GGH Cawangan Parit Jepun 025) - Ketua Pemuda Parit Jepun
Reply

Props Report

Deactivate

tgh cari keje baru

Post on 28-1-2007 09:48 PM |All posts
good thread la.. rasanya elok gak kalau sapa2 nak tanya abt going places via rail kat kl kat sini.
shoot u to death. kill kill kill. die die die.
-------------------------------------------
mencari kepala peledak lagi sekali
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 29-1-2007 12:28 AM |All posts
bukit nanas bukan intercahange dgn putra klcc ke??
memang laa jauh...
tapi nampak kat map macam ke dang wangi lagik dkat...
mane putra dang wangi leh inter chnge dgn putra eg??
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 29-1-2007 09:27 AM |All posts

Reply #3 noddyFARHANA's post

putra dang wangi boleh interchange dengan monorail bukit nanas
Reply

Props Report

Moderator

ketua polis jepun

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 30-1-2007 02:15 PM |All posts
hehe, utk info, topik ni sbnrnya jemputan utk gath board comics. aku tengok tarikh dah expired, so, aku edit le sebab info kat sini masih berguna.

kredits to Squall-Leonhart :tq:
JANGAN P.M. aku kalo ada masalah komputer. tanye kat forum kita kongsi ilmu sama-sama.
pm inbox utk private chat je. HARAP MAKLUM.

Personal Message: Hello! If you leave a message, I'll call you soon. If you leave a sexy message, I'll call sooner.

**TradeMark of MegiKawah Inc.**.
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 9-2-2007 02:16 PM |All posts
lor.. baru nak story jalan nak kesana.. rupanya pernyataan bukan pertanyaan...
Reply

Props Report

Rank: 16Rank: 16Rank: 16Rank: 16

Post on 12-3-2007 11:20 AM |All posts
dah tak best berjaya times square nieh..
*JGN BUANG SAMPAH DI LUAR KENDERAAN ANDA
*SILA BAYAR HUTANG PTPTN ANDA
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 13-3-2007 06:28 PM |All posts

Reply #7 True-X's post

best woo time square.

aku pegi pon sebab main bowling stiap hari rabu
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 14-3-2007 01:22 PM |All posts
dari shah alam nak kna turun kl sentral la ni
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 26-7-2007 08:03 AM |All posts

Reply #7 True-X's post

Update d thread....


Nape tak best lagi???

aku nak g ronda lah..kat KL soon....
BERTINDAK SEBELUM TERLAMBAT
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 30-7-2007 09:16 AM |All posts
kalau nak lepak lama2 di borders kat sini best, sebab takde org...jadi kerusi empuk tue selalu jer free....boleh ler baca magazine n books dgn tenang....
Reply

Props Report

ian_hamzah This user has been deleted
Post on 31-7-2007 09:49 PM |All posts

Reply #11 yaneng's post

suka lepak kat borders tu sambil baca2 buku gak ka yaneng...??
Reply

Props Report

Adventurer

Alisha Nur Maisarah

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 1-8-2007 10:43 PM |All posts
Kalau dari area Sg Besi, masuk je Terowong Smart,
terus keluar Bukit Bintang, dah dekat dgn Berjaya Times Square...
Aku yang kau panggil Tunteja
Yes...u r smart..but it doesn't mean that u r perfect...
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 15-9-2007 04:39 PM |All posts
saya tiap-tiap hari Jumaat mesti lalu Berjaya Times Square sebab naik monorel
untuk pergi ke stesen Hang Tuah nak sembahyang Jumaat kat Masjid Bukhary.
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 28-8-2014 05:05 PM , Processed in 0.380604 second(s), 29 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top