Cara nak ke Berjaya Times Square - Selangor,Kuala Lumpur,Putrajaya - Negeri & Negara - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 14530|Reply: 13

Cara nak ke Berjaya Times Square

[Copy link]
Post time 12-12-2006 11:09 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login



Cara nak ke Berjaya Times Square<b

Nak gi kat Berjaya Times Square ni senang sesangat. Korang just ikut jer sepanjang Jalan Pudu sampai kat simpang traffic light Jalan Hang Tuah / Jalan Imbi (kat situ ada laluan monorel, korang takkan terlepas). Berjaya Times Square betul2 kat simpang traffic light kat situ.

Tapi aku nasihatkan korang supaya gunakan monorel / LRT ataupun naik motor jer sebab laluan situ memang azab giler kalau korang naik keter. Untuk korang yang guna monorel, turun kat stesen Imbi okey? Amik perhatian, KL Monorail bersilang dengan Star LRT kat stesen Hang Tuah manakala Star LRT bersilang dengan Putra LRT kat Masjid Jamek (rujuk peta kat atas).

[ Last edited by  bzzts at 28-1-2007 03:04 AM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2007 09:48 PM | Show all posts | Share
good thread la.. rasanya elok gak kalau sapa2 nak tanya abt going places via rail kat kl kat sini.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2007 12:28 AM | Show all posts | Share
bukit nanas bukan intercahange dgn putra klcc ke??
memang laa jauh...
tapi nampak kat map macam ke dang wangi lagik dkat...
mane putra dang wangi leh inter chnge dgn putra eg??
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2007 09:27 AM | Show all posts | Share

Reply #3 noddyFARHANA's post

putra dang wangi boleh interchange dengan monorail bukit nanas
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2007 02:15 PM | Show all posts | Share
hehe, utk info, topik ni sbnrnya jemputan utk gath board comics. aku tengok tarikh dah expired, so, aku edit le sebab info kat sini masih berguna.

kredits to Squall-Leonhart :tq:
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2007 02:16 PM | Show all posts | Share
lor.. baru nak story jalan nak kesana.. rupanya pernyataan bukan pertanyaan...
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2007 11:20 AM | Show all posts | Share
dah tak best berjaya times square nieh..
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2007 06:28 PM | Show all posts | Share

Reply #7 True-X's post

best woo time square.

aku pegi pon sebab main bowling stiap hari rabu
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2007 01:22 PM | Show all posts | Share
dari shah alam nak kna turun kl sentral la ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2007 08:03 AM | Show all posts | Share

Reply #7 True-X's post

Update d thread....


Nape tak best lagi???

aku nak g ronda lah..kat KL soon....
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2007 09:16 AM | Show all posts | Share
kalau nak lepak lama2 di borders kat sini best, sebab takde org...jadi kerusi empuk tue selalu jer free....boleh ler baca magazine n books dgn tenang....
Reply

Use magic Report

ian_hamzah This user has been deleted
Post time 31-7-2007 09:49 PM | Show all posts | Share

Reply #11 yaneng's post

suka lepak kat borders tu sambil baca2 buku gak ka yaneng...??
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2007 10:43 PM | Show all posts | Share
Kalau dari area Sg Besi, masuk je Terowong Smart,
terus keluar Bukit Bintang, dah dekat dgn Berjaya Times Square...
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2007 04:39 PM | Show all posts | Share
saya tiap-tiap hari Jumaat mesti lalu Berjaya Times Square sebab naik monorel
untuk pergi ke stesen Hang Tuah nak sembahyang Jumaat kat Masjid Bukhary.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

31-7-2015 03:23 PM GMT+8 , Processed in 0.065116 second(s), 13 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list